Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,025
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,322
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)

Epey yol almışsınız ve çok da şık olmuş. Ellerinize sağlık. Darısı başımıza.

Etiketler

Yusuf, bu işe bu denli aşık olduğunu bildiğimden kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapmanı dilerim, bana göre sen işin hakkını verenlerdensin . Aracımda kısmet olursa bayağı karmaşık bir elektrik sistemi olacak, karmaşık derken lüx peşinde değilim sadece yaşamı kolaylaştırmak amaçlı, bişeyler yaptıkça zaten yazarım, ve aynen senin dediğin gibi sonuçta temiz bir şema haline getirmeyi düşünüyorum, satış için değil bende unutabiliyorum..

Bekir bey, zor gidiyor valla, çok yorucu oluyor, hem çok sıcak hemde tek başına uğraşıyorum. geçen bir arkadaşın kır düğünü vardı, ya bu kadar iş arasında nasıl olacak diye mırın kırın ederek gittim fakat ertesi gün düğün bahanesi ile dinlenmiş olduğumu farkettim, burada karavan yapan arkadaşlar öyle ballandırarak anlatıyorlarki içine girmeyen için iş hakikaten kolay gibi görünüyor. tek başına zor valla.

Taşiyıcı ahşaplardakı ozen baz alınacak olursa hakkını vererek çalışmış oldugunu anlıyorum . sadece olsun ve ya herkes yapmış bende de olsun dıye degıl . gercekten gorevını yapabılecek formu ve saglamlıgı tasımakta . elekrık tesısatındakı özenınız ıse uzun surelı guvenılırlıgını koruması açısından guzel bır uygulama olmuş ellerınıze saglık.

Yorumlar için teşekkürler, şunu belirteyim, içime sinmeyen işi yapmam ve kolayda beğenmem, sonunda kendim için yapıyorum ileride çıkacak sorunlarla gene ben uğraşacağım, ama hep söylerim bu forumdaki başlık açmış tüm arkadaşların deneyimlerini daima göz önünde bulundurmaya çalışıyorum. yani bana çok faydaları dokundu.

Bugün mutfak davlumbazı ile uğraştım, sistem olarak şuna benzer bişey olacak.

davlumbaz.jpg

Önce dış ızgarayı taktım, ve arkasınada aliminyum sineklik taktım, ama şunu belirteyim mastik sıvama konusunda fazla yol alamamışım ki fazla bulaştırıyorum.

DSCN0302 copy.jpg

DSCN0304 copy.jpg

Ve 90 derecelik ilk dönüş boğazı, boğazı önce yukarı sonra aşağı yönlendirme sebebim, yıkama yada yağmur esnasında sisteme su girmesini engellemektir, ayrıca burada istenildiğinde kapatılabilecek bir kapak ve birde isteğe bağlı çalışacak bir fan olacak.

DSCN0307 copy.jpg

Dışarıdan görünüm, renk araç rengine göre biraz daha beyaz kaldı fakat iş bitiminde aracı komple boyatmayı planlıyorum.

DSCN0308 copy.jpg

Bence çok büyük bir ton farkı yok. Bunun için boyatmaya değmez. Gayet şık, boşverin.

Tabi tabi, yok be ya, aracın boyası zaten matlaşmış, birde orjinal boya, nasıl becermişlerse zar'dan ince atılmış, ağaç dalına takılıyor boya çiziliyor sacı görünüyo.

GÜZEL BİR şey çıkacak ortaya resimler onu gösteriyor son halini bekliyoruz takip++

Kaba işim kısmen bitti ve incik boncukla uğraşıyorum, fakat kaba işten daha oyalayıcı gidiyor, Yan duvarların kapatılmasından önce yapılması gerekenlerden duş kutusu. kendisi 10mm kontradır, üzerine polyester emdirildi, görünen boyası ise sadece görünümü kurtarmak için atılmış geçici selülozik boyadır, daha sonra araç boyanırken kendiside boyanacak, ve ben bu kutuda anahtar kullanmadım ( kaybolması deliğine pislik girmesi vs ) onun yerine içten açılacak basit bir gizli kilit sistemi yaptım.

DSCN0320 copy.jpg

DSCN0321 copy.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR