Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
Hocam, geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Lütfen, patlayan lastiğini değiştirirken kriko kullan. Pratik olsun diye, bir bir elinle arabayı kaldırıp diğer elinle lastik değiştirmeye devam edersen, bu rahatsızlık tekrarlayabilir
numan33' Alıntı:
Hocam, geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Lütfen, patlayan lastiğini değiştirirken kriko kullan. Pratik olsun diye, bir bir elinle arabayı kaldırıp diğer elinle lastik değiştirmeye devam edersen, bu rahatsızlık tekrarlayabilir
Problemi tespit edince çözümü kolay.Dedikleri aynen doğru.Var olanın kıymetini bilmek çok önemli,İstesem de o dediğini yapamam artık.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,fıdığınızı patlatmayın.
Bu fıtık beni oldukça ırgaladı.Şuan iyiyim.Dostlarımın sağlıklı olduklarını duymak beni mutlu eder.Bazıları telefonlarını üç beş gün açmıyor,bilmem nedendir?
Benim Saunada Yapılan Değişikliklerden Sonraki Yeni Görüntüler.
Benim saunada yapılan değişikliklerden sonraki görüntüler.Buzdolabı arkaya geçti.Yerine oturma grubu eklendi.SHAVA kapatıldı.Kavanoz dolabı eklendi.(10 adet)
Söylemesi ayıp,iveco lar için taşıt altına 60 lt relik bir pis su deposu yaptım.Ağırlığı 4 kg.20 lik kanalizasyon borusundan.
Boyutları 185x20cm çapında bir boru.Monteside şamyel lastikten.Şasede en ufak değişiklik yok.Var olan delikler kullanılıyor.