KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İşler biraz yavaş gidiyor.Yarın arabanın pasta,polişi yapılacak.Dış resimleri yazmadan önce gerekli.Sadece iç mobilyaların yapımı kaldı.Ahşap olduğu için başkalarının eline bakıyorum.Projeye önümüzdeki hafta müracat ediyorum.Sevgiler.
Ankara'dan gelen üç günlük misafiri ağırlamaktansa;siz Ankara'ya on günlüğüne geliniz.
Sizi hem ağırlayalım,hem de Motokaravan'ın kontak anahtarını 'haydi hayırlı yolculuklar' diye elinize tutuşturalım,Öğretmenim.
Selamlar,Başarılar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
airboat' Alıntı:
Ankara'dan gelen üç günlük misafiri ağırlamaktansa;siz Ankara'ya on günlüğüne geliniz.
Sizi hem ağırlayalım,hem de Motokaravan'ın kontak anahtarını 'haydi hayırlı yolculuklar' diye elinize tutuşturalım,Öğretmenim.
Selamlar,Başarılar.
Teklif çok güzel.Gel gör ki Ben arabanın camlarını açmadan önce fren muayenesi bitti.Simavın içine bile iki arabayla gidiyorum.Trafik noktalarını kontrol için.Ankaraya misafi olacağımız günler de olacak.Çok yakın.Birqaz sabır.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,Sayın Abim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Adil05' Alıntı:
Teklif çok güzel.Gel gör ki Ben arabanın camlarını açmadan önce fren muayenesi bitti.Simavın içine bile iki arabayla gidiyorum.Trafik noktalarını kontrol için.Ankaraya misafi olacağımız günler de olacak.Çok yakın.Birqaz sabır.Teşekkürler.Sevgilerle kalın,Sayın Abim.