KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Akıllı boru Buto akıllı boru da denilen bir sistem. Evin kalorifer tesisatını bu borudan yaptırdım. Normalde hortum gibi görünüyor. Köşelere gelince özel aparatı ile kıvrılabiliyor. Tesisatçılar bilir. Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
İşte diyorum ya, Hocadan haber yok diye, demekki Ankaranın hali berbat, bende ayın 21 inde gibi gidiyimde bir çayını içeyim diye düşünüyordum, ( bide foto çektiricez tabiki ), bakalım inşallah yollar düzelir. Yarın İzmir deyim.
Kemal Abin nede olsa genç ve gözü kara gibi.Bana gelince daha dikkatli olmak zorundayım.Yolla inatlaşmam.Gerekikirse gerektiği yerde kalırız.Buarada koyunların yiyecek durumu iyidir inşallah.Sevgiler bizden olsun.
Adil abi, sıkıntılı takılıyorum.
-Yuvaya döneli 1 ay oldu.
-Fabrikada devir ve planlamalar bitmedi, karavanımla kapıda ikamet ediyorum.
-Bir arkadaşım, benden Uludağda kış kampı kurmak için haber bekliyor. Uludağ'ada kaçamadım.
-Hanım fırsatı kendi lehine çevirip, İstanbul'a oğulcuğunun yanına gitti.
Diyeceksin bütün sıkıntılar bu kadar olsun diye, başı boşluktan sonra emir ve komuta zincirine bağlı ve kapalı olmak sıkıyor.
Adil abi ( Böyle bir ortamda yapılması gereken ) iyi fikir..
Kemal abi baktı sıkıştı yaşı gereği ve karavancı cin fikri ile sorunu aşar..
Bu arada yandım İlhan abi sana el bağlı kol bağlı üstüne üstelik belden,de bağlı..
Diğer taraftan acıyan tanrı bana acısın arabayı bile oto park,dan cıkaramıyorum..Hepinize sevgi ve saygılarımızla.Tunay,Tugay
Tebrik ediyorum.Ben düşünemedim ama bundan sonra gündemimde olacak.Hanımı uçakla göndermek.Ondan sonra tam gaz peşinden gitmek.Söyleyecek bir söz bulamıyorum.Bu fedakarlığı düşünen insanın eşi de uçakla gitmez artık.Yani.
Kemal abi karavanı park ettiğin basket sahasında 46 cm kar var...Cennet ne kelime hurili,si seninki..
Adil abi koyunlar ehli keyifdelermiş,kurt derdi yok soğuk derdi yok onlara göre ne var benim cebin yangını onları ısıtıyo günlük 1 tonu geckin yem gidiyo..
berkcantp' Alıntı:
Adil abi, sıkıntılı takılıyorum.
-Yuvaya döneli 1 ay oldu.
-Fabrikada devir ve planlamalar bitmedi, karavanımla kapıda ikamet ediyorum.
-Bir arkadaşım, benden Uludağda kış kampı kurmak için haber bekliyor. Uludağ'ada kaçamadım.
-Hanım fırsatı kendi lehine çevirip, İstanbul'a oğulcuğunun yanına gitti.
Diyeceksin bütün sıkıntılar bu kadar olsun diye, başı boşluktan sonra emir ve komuta zincirine bağlı ve kapalı olmak sıkıyor.
İlhan Bey kardeşim,önce 15 e kadar sayarak karnından nefes al, yavaş yavaş ver,üç kere.50 yi geçenler biraz,55 i geçenler bir kere,65 i geçenler iki kere,İkinci Bahara yakalananlar ise her an düşünmeli, emir komuta zincirini.Ben farklıyım.Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım". Sevgiler bizden olsun.
TUGAY58' Alıntı:
Kemal abi karavanı park ettiğin basket sahasında 46 cm kar var...Cennet ne kelime hurili,si seninki..
Adil abi koyunlar ehli keyifdelermiş,kurt derdi yok soğuk derdi yok onlara göre ne var benim cebin yangını onları ısıtıyo günlük 1 tonu geckin yem gidiyo..