Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,895
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Aka' Alıntı:
Bu akıllı boruyu duymadım. başka adları vs varmı acaba.
Akıllı boru Buto akıllı boru da denilen bir sistem. Evin kalorifer tesisatını bu borudan yaptırdım. Normalde hortum gibi görünüyor. Köşelere gelince özel aparatı ile kıvrılabiliyor. Tesisatçılar bilir. Selamlar.

Etiketler

Hoca yok birkaç gündür, demekki Ankaranın durumu berbat.

Aka' Alıntı:
Hoca yok birkaç gündür, demekki Ankaranın durumu berbat.
Ben bugün Simavdan çıkamadım.Yerler buzlu.İnşallah yarın çıkarız.Ankarada durum nasıldır blemem.Selamlar.

İşte diyorum ya, Hocadan haber yok diye, demekki Ankaranın hali berbat, bende ayın 21 inde gibi gidiyimde bir çayını içeyim diye düşünüyordum, ( bide foto çektiricez tabiki ), bakalım inşallah yollar düzelir. Yarın İzmir deyim.

Umarım her ikinizde araclarınızla cıkmıyorsunuz gerci Kemal abi nin yolları bir nebzede Adil abi senin,ki peynir ekmek misali olmasın.

TUGAY58' Alıntı:
Umarım her ikinizde araclarınızla cıkmıyorsunuz gerci Kemal abi nin yolları bir nebzede Adil abi senin,ki peynir ekmek misali olmasın.
Kemal Abin nede olsa genç ve gözü kara gibi.Bana gelince daha dikkatli olmak zorundayım.Yolla inatlaşmam.Gerekikirse gerektiği yerde kalırız.Buarada koyunların yiyecek durumu iyidir inşallah.Sevgiler bizden olsun.

Adil05' Alıntı:
İlhan Hocam nerelerdesin?Hoşgeldin diyesim geliyor.Sevgiler bizden.
Adil abi, sıkıntılı takılıyorum.
-Yuvaya döneli 1 ay oldu.
-Fabrikada devir ve planlamalar bitmedi, karavanımla kapıda ikamet ediyorum.
-Bir arkadaşım, benden Uludağda kış kampı kurmak için haber bekliyor. Uludağ'ada kaçamadım.
-Hanım fırsatı kendi lehine çevirip, İstanbul'a oğulcuğunun yanına gitti.
Diyeceksin bütün sıkıntılar bu kadar olsun diye, başı boşluktan sonra emir ve komuta zincirine bağlı ve kapalı olmak sıkıyor.

Sevgi ve Saygılarımla.

Adil abi ( Böyle bir ortamda yapılması gereken ) iyi fikir..
Kemal abi baktı sıkıştı yaşı gereği ve karavancı cin fikri ile sorunu aşar..
Bu arada yandım İlhan abi sana el bağlı kol bağlı üstüne üstelik belden,de bağlı..
Diğer taraftan acıyan tanrı bana acısın arabayı bile oto park,dan cıkaramıyorum..Hepinize sevgi ve saygılarımızla.Tunay,Tugay

Ben cennette yaşıyomuşum yaw, Ankaraya mecburiyetten karavanla, yada hanımı uçakla, iki ucu şeyli değnek...

Aka' Alıntı:
Ben cennette yaşıyomuşum yaw, Ankaraya mecburiyetten karavanla, yada hanımı uçakla, iki ucu şeyli değnek...
Aka' Alıntı:
Tebrik ediyorum.Ben düşünemedim ama bundan sonra gündemimde olacak.Hanımı uçakla göndermek.Ondan sonra tam gaz peşinden gitmek.Söyleyecek bir söz bulamıyorum.Bu fedakarlığı düşünen insanın eşi de uçakla gitmez artık.Yani.

Kemal abi karavanı park ettiğin basket sahasında 46 cm kar var...Cennet ne kelime hurili,si seninki..
Adil abi koyunlar ehli keyifdelermiş,kurt derdi yok soğuk derdi yok onlara göre ne var benim cebin yangını onları ısıtıyo günlük 1 tonu geckin yem gidiyo..

Tugay, durumunu az çok biliyorum, allah kolaylık versin kardeşim.

berkcantp' Alıntı:
Adil abi, sıkıntılı takılıyorum.
-Yuvaya döneli 1 ay oldu.
-Fabrikada devir ve planlamalar bitmedi, karavanımla kapıda ikamet ediyorum.
-Bir arkadaşım, benden Uludağda kış kampı kurmak için haber bekliyor. Uludağ'ada kaçamadım.
-Hanım fırsatı kendi lehine çevirip, İstanbul'a oğulcuğunun yanına gitti.
Diyeceksin bütün sıkıntılar bu kadar olsun diye, başı boşluktan sonra emir ve komuta zincirine bağlı ve kapalı olmak sıkıyor.

Sevgi ve Saygılarımla.
İlhan Bey kardeşim,önce 15 e kadar sayarak karnından nefes al, yavaş yavaş ver,üç kere.50 yi geçenler biraz,55 i geçenler bir kere,65 i geçenler iki kere,İkinci Bahara yakalananlar ise her an düşünmeli, emir komuta zincirini.Ben farklıyım.Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım". Sevgiler bizden olsun.

TUGAY58' Alıntı:
Kemal abi karavanı park ettiğin basket sahasında 46 cm kar var...Cennet ne kelime hurili,si seninki..
Adil abi koyunlar ehli keyifdelermiş,kurt derdi yok soğuk derdi yok onlara göre ne var benim cebin yangını onları ısıtıyo günlük 1 tonu geckin yem gidiyo..
Allah kesene kuvvet ve bereket versin.Durum o kadar da kötü değil gibi.Parkta ki karlar erimediğine göre.Sevgiler de bizden olsun.Para gerekmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR