Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,889
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım".
Size katılmamak ne haddimize Adil abicim demek,ki bir bildiğiniz var.
Teşekkürler Kemal abi..
Evet abi O parayı ben, Köpeklerin önüne attım kokladılar dönüp gittiler..Ama sevgiyi hisset,tiler

Etiketler

Adil05' Alıntı:
İlhan Bey kardeşim,önce 15 e kadar sayarak karnından nefes al, yavaş yavaş ver,üç kere.50 yi geçenler biraz,55 i geçenler bir kere,65 i geçenler iki kere,İkinci Bahara yakalananlar ise her an düşünmeli, emir komuta zincirini.Ben farklıyım.Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım". Sevgiler bizden olsun.
Desene Adil abi, sizin evde demokrasi var, her kes her isteğini beyan eder ama son söz geçer oda yengenindir.

TUGAY58' Alıntı:
Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım".
Size katılmamak ne haddimize Adil abicim demek,ki bir bildiğiniz var.
Teşekkürler Kemal abi..
Evet abi O parayı ben, Köpeklerin önüne attım kokladılar dönüp gittiler..Ama sevgiyi hisset,tiler
Sizde tersi değildir umarım.Tunay'ın fotoğraftaki görünüşüne göre,son söz onda "peki Tugay"der gibi.

Sezen Aksu,nun Keskin bıcak diye bir şarkısı var ( NERDE BENDE O YÜREK DİYE ) Bilmem anlata bildimmi abi..

Tugay bizde okadar değil benim bıcak dört taraflı.Üç tarafı körlendi kala kala tektarafı kaldı oda iki saat sürtersen kesmeye çalışıyor)))

airboat' Alıntı:
Adil Hoca'dan söz ediyorsan,Simav'dan çıkamayıp Ankara'nın yol kavaşagını bulamayıp geri dönmüş.
Yarın tekrar deneyeceğini söyledi.
Selamlar Aka,
Sincan hava raporunu aldı.Kar yokmuş.Simav'ın tahin helvasıyla,Karaoğlan kahvesinide heybeme koydum.Bir ufak kanyak,termosta çay yola hazırım.Bu defa yol kavşağını kaçırmadan yola çıkacağıma emin olabilirsiniz.Görüşmek dileğiyle.

Aka' Alıntı:
İşte diyorum ya, Hocadan haber yok diye, demekki Ankaranın hali berbat, bende ayın 21 inde gibi gidiyimde bir çayını içeyim diye düşünüyordum, ( bide foto çektiricez tabiki ), bakalım inşallah yollar düzelir. Yarın İzmir deyim.

Bu iletini okumadan yanıt yazdım.
Attığın taş hocalara dokunmaz,başımı eğdim üstten geçti.

"Ankaranın hali berbat, bende ayın 21 inde gibi gidiyimde bir çayını içeyim diye düşünüyordum, ( bide foto çektiricez tabiki ), bakalım inşallah yollar düzelir. "

Çaylar Tavşan kanı,her dem taze,emriniz olur dostlarım.
Ankara'nın halinı ne sen sor ne ben söyleyim.....Dıııt,Ama kar sadece Elmadağ'da var.Kayaklarınıda beraber getir,kayarız ;D

Adil05' Alıntı:
Tebrik ediyorum.Ben düşünemedim ama bundan sonra gündemimde olacak.Hanımı uçakla göndermek.Ondan sonra tam gaz peşinden gitmek.Söyleyecek bir söz bulamıyorum.Bu fedakarlığı düşünen insanın eşi de uçakla gitmez artık.Yani.

Uçak'tan korkuyor mu yoksa,Hanımlar ayda düğün var sa merdiven nerde diye sorarmış ;)
Adil05' Alıntı:
Tebrik ediyorum.Ben düşünemedim ama bundan sonra gündemimde olacak.Hanımı uçakla göndermek.
Simav'a hava alanı şart oldu artık!
Adil05' Alıntı:
Son sözü her zaman ben söylerim "Peki Hanım". Sevgiler bizden olsun.
Ben geçim ehliyim,o bildiğini okur,ben dinlerim.

Adil05' Alıntı:
65 i geçenler iki kere,
Nefesi yeterse!

berkcantp' Alıntı:
Desene Adil abi, sizin evde demokrasi var, her kes her isteğini beyan eder ama son söz geçer oda yengenindir.
Haklı söze hacıemmin ne desin?

TUGAY58' Alıntı:
Umarım her ikinizde araclarınızla cıkmıyorsunuz gerci Kemal abi nin yolları bir nebzede Adil abi senin,ki peynir ekmek misali olmasın.
Tugay;Önce Konya,bildiğin yol Ankara'ya hızlı 1.20 dk.Karşılarız.Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demiş atalarımız.Doğal olarak hanımefendiden izin kağıdı çıkarsa, ;)
;)

Adil05' Alıntı:
Sincan hava raporunu aldı.Kar yokmuş.Simav'ın tahin helvasıyla,Karaoğlan kahvesinide heybeme koydum.Bir ufak kanyak,termosta çay yola hazırım.Bu defa yol kavşağını kaçırmadan yola çıkacağıma emin olabilirsiniz.Görüşmek dileğiyle.

Hoş gelişler ola!

Bu havada tavşan misali cayda gider be Öğretmenim..

TUGAY58' Alıntı:
Bu havada tavşan misali cayda gider be Öğretmenim..
Tugay şu anda Sincana hayırlısıyla girdim.Direk Bülent Ustanın atölyeye gittim.Beyaz sarayı gördüm.Çok kullanışlı ve ferah.Beni ilgilendiren mobilya idi.Aradığımı buldum dersem yanlış olmaz.Mobilyalarada kullanılan malzeme kolay kolay deforme olmaz.Özel yapıştırmalarla kalınlaştırılmış ve yüzeyi suntalem gibi çizilmez madde ile kaplanmış.Beni ilgilendiren kiloda hafif olması.Eline sağlık Bülent usta,İyi günlerde kullan Beyaz Saray.

Sevindim abi evet beyaz sarayı bende takip ediyorum paylaştıkları kadar...

airboat' Alıntı:
Adil Hoca'dan söz ediyorsan,Simav'dan çıkamayıp Ankara'nın yol kavaşagını bulamayıp geri dönmüş.
Yarın tekrar deneyeceğini söyledi.
Selamlar Aka,

Ooo Hoca ortaya çıkmış demekki Ankarada kar makul seviyede, Hocadan kastım Seyfettin hoca tabiki, Adil öğretmen demek lazım ( daha 5'i geçmemiş o) , 5'e kadar öğretmen 5 ten sonra hoca, Birde Bekir Kemal hoca var, ama kendisine henüz ( bey ) diye hitap etsemde forumda tanıdığım 2 hoca sizlersiniz.

Adil hocam Ali beyin aracı 15m3 benim aracı 13m3 arasında yaklaşık40 cm var biliyorsunuz, hemen hemen aynısı olacak mobilyaları aynı malzemeden yapacağım insan gezdikçe çok farklı araçlar görüyor her birinden bir nem kapıyor buda işin güzelliği. Size,de kolaylıklar diliyorum.

Selamlar Saygılar.

Turan YUCEL .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR