Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,875
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

TA2RX' Alıntı:
Çok ekabir değilseniz yatağı 140cm'ye çıkarmanın faydası tartışılır. Mutfağı genişletmek için de bence acele etmeyin. Gönlünüze göre ferah bir kapıyla başlayın. İleride mutfağın genişletilmesine ihtiyaç duyarsanız o zaman bir ekleme yaparsınız. O zamana kadar mutfak tezgahının kapı tarafındaki yüzeyine yapacağınız açılır-kapanır (menteşeli) bir uzatma işinizi fazlasıyla görür.
Bekir Bey ,yine teşekkür.Yatak 140 a çıkabilir.Ancak gardrobun 70 cmye düşürülmesi,girişin 84 cm ye düşmei yeterli.Düşünelim.

Etiketler

3 Mayıs 2012 deeeen beri bekledik,ama gelmedi.Dışarıda hava soğuk, iş yok.Hiç değilse odanın birini tamir edeyim dedim,yani.Burası simav.Gelen dostlar çatlak duvarlı evde pek kalmıyorlar.Çatlakları kamufle edince sanki başka eve geliyorlar.Has,biz hergün buradayız!Sevgiler bizden.köpük esnemeyi arttırıyor..İnatlaşmıyor.

SAM_4462.JPG

SAM_4463.JPG

SAM_4466.JPG

SAM_4470.JPG

SAM_4471.JPG

Adil05' Alıntı:
3 Mayıs 2012 deeeen beri bekledik,ama gelmedi.Dışarıda hava soğuk, iş yok.Hiç değilse odanın birini tamir edeyim dedim,yani.Burası simav.Gelen dostlar çatlak duvarlı evde pek kalmıyorlar.Çatlakları kamufle edince sanki başka eve geliyorlar.Has,biz hergün buradayız!Sevgiler bizden.köpük esnemeyi arttırıyor..İnatlaşmıyor.
Sağ tarafımda ki kolonu farketmiş olmanız lazım.180 cm eninideki kolonu görünce aşağı doğru çark etmiş.

9 mayıs 2012 saat yaklaşık 17 00 sıraları balkonumuzdan çekilen 3 adet resim.Saat 20 49 4.5 büyüklüğünde iki deprem.Tabi Simavda.

09-05-2012-1.JPG

09-05-2012-2.JPG

09-05-2012-3.JPG

Aman öğretmenim siz şu karavanı bir an evvel bitirin Şairin misali ( Gec bulduk erken....) Allah korusun öğretmenim daha sizlere cok ihtiyacımız var tamirat icinde kolay gelsin.saygılarımızla..

TUGAY58' Alıntı:
Aman öğretmenim siz şu karavanı bir an evvel bitirin Şairin misali ( Gec bulduk erken....) Allah korusun öğretmenim daha sizlere cok ihtiyacımız var tamirat icinde kolay gelsin.saygılarımızla..
Sevgili Tugay,Kurbağayı 70 derece suya atarsan pişer ve ölür.Ama soğuk suya koyup yavaş yavaş 70 dereceye çıkarırsanız sapasağlam yaşar.Bu konuyu bizim için düşünürseniz bizler artık gelenleri yadırgamıyor,tam tersine benimsiyoruz.Durumdan rahatsız değiliz.Evlerimizin ne olduğunu öğrendik.Gelebilecek olanın gücünüde tahmin edebiliyoruz.O nedenle rahatız.Siteye vermemdeki amaç siz sevenlerimizin bulunduğunuz yerin ve konutlarınızın genel durumlarının gözden geçirilmesi.Türkiyenin gerçeği bu.Depremle yaşamayı öğrenmememiz gerekir. Selamlar.

TUGAY58' Alıntı:
Sevgili Tugay Bugün japonyada 7.3 deprem oldu.Ölen ve yaralanan olmadı.

Adil05' Alıntı:
Sevgili Tugay Bugün japonyada 7.3 deprem oldu.Ölen ve yaralanan olmadı.

Japonların bizde olmayan; önsezilerinin olduğunu sanmıyorum.Deprem olayına kurbağa örneğinde olduğu gibi,ağır ağır ısınan suda haşlansalardı gıkları çıkmazdı,çıkamazdı.
Japonlar her depremde -verilen örnek de olduğu gibi-kaynar kazana düşmemek için,düşünmüşler,kendilerini hazırlamışlar;bu sayede en az kayıba uğramışlar. Güçlü tusunamiye rağmen.
Biz de ise; tüm ülkenin düşünür ve yetkililerin yaptığı ;çatlakları alçı ile kapatmak olmuş.
Selamlar

Öğretmen,lerim , Öncülerim. Konuştumu ben dilerim..Öğretmenlerimize sonsuz sevgi ve saygılarımızla.. Tunay,Tugay

airboat' Alıntı:
Japonların bizde olmayan; önsezilerinin olduğunu sanmıyorum.Deprem olayına kurbağa örneğinde olduğu gibi,ağır ağır ısınan suda haşlansalardı gıkları çıkmazdı,çıkamazdı.
Japonlar her depremde -verilen örnek de olduğu gibi-kaynar kazana düşmemek için,düşünmüşler,kendilerini hazırlamışlar;bu sayede en az kayıba uğramışlar. Güçlü tusunamiye rağmen.
Biz de ise; tüm ülkenin düşünür ve yetkililerin yaptığı ;çatlakları alçı ile kapatmak olmuş.
Selamlar

Sevgili öğretmenim,bizim altımızı kurbağa gibi ısıttılar.Kaçacak tarafımız yok.Deprem olalı neredeyse iki yıl oldu ve hala bizim depremimizin sismolojik araştırılması yapılarak yeri ve türü hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.İnsanlar nezaman olacak diye her an tedirgin.Kurbağa benzetmesini buna dayanarak yaptım.Başbakanlık dahil kişisel bir çok girişimlerde bulundum.Sonuç kocaman bir sıfır.Simavda 2800 konut depremden sonra çürük olduğu gerekçesiyle yıktırıldı.Bu bakımdan şanslıyız.Depremden önce biz yıktık.Depremden sonra deprem uzmanı adı altında Simava bir çok çakal geldi.Amma cepleri boş döndüler.Simav çoğunlukla kaderci bir toplum özelliğinde olduğu için bilimsellikten uzak, ne gelirse kader olarak boyun eğiyor.Buna öğretmenler de dahil.Söylenecek çok şey var.Başınızı yeteri kadar ağırttık,affola.Selamlar.

camlar kazasız takıldı çok şükür.İnsanın kendisinin başarması bir başka oluyor canım.

SAM_4490.JPG

SAM_4491.JPG

Açık söyleyim camları beğenmedim, karavanda bu tip cam olmamalı, yaz sıcağında nedenini anlarsınız. bu kasalara belki tam boy sürmeli cam olabilir araştırmak lazım.
Her türlü eleştiri hakkımızı kullanıyoruz.

Aka' Alıntı:
Açık söyleyim camları beğenmedim, karavanda bu tip cam olmamalı, yaz sıcağında nedenini anlarsınız. bu kasalara belki tam boy sürmeli cam olabilir araştırmak lazım.
Her türlü eleştiri hakkımızı kullanıyoruz.
Tabiki eleştireceksin.Olumlu düşüncelerini duyunca hoşlanıyoruz ya.Rahat ol .Ben hertürlü eleştiriye açığım.Yoksa doğrusu bulnmaz.Aslında sürgülü bile değil ,açılan cam olsa tam karavan camı olur.Daha güzel.Ne var ki türkiyede karavan camı üretilmiyor.Varsada türk parasıyla satılmıyor.Birazda ekonomi.Ben nihayet emekli bir öğretmenim.Gücüm sınırlı.Sıcak olacağını zaten biliyorum.Gezilerimizi mevsimlere göre ayarlarsak sorun olmaz.Örneğin ağustosta karadeniz,eylül, ekimde ege kasım,aralık marmaris ve akdeniz.Kış aylarında Mersin,ve Antalya yöresi gibi.Değerli arkadaşım,sitede sizler olmasa idiniz yanlışlarla dolu bir karavanım olacak ve çok üzülecektik.Heleki varsınız.Fotoğraflarınızı sayfanızda görmek istiyoruz.Selamlar.

Adil05' Alıntı:
bizim altımızı kurbağa gibi ısıttılar.Kaçacak tarafımız yok. Kurbağa benzetmesini buna dayanarak yaptım. Başbakanlık dahil kişisel bir çok girişimlerde bulundum.Sonuç kocaman bir sıfır. Depremden sonra deprem uzmanı adı altında Simava bir çok çakal geldi. Simav çoğunlukla kaderci bir toplum özelliğinde olduğu için bilimsellikten uzak, ne gelirse kader olarak boyun eğiyor.Buna öğretmenler de dahil.
Söylenecek çok şey var.Başınızı yeteri kadar ağırttık,

Öğretmenim;
Ülkemiz insanları için; neyin çare olacağı derdimizse eğer,söylenecek şeyleri mutlaka söylemeli ve bu nedenlerden dolayı başımız ağrıyacaksa bırak ağrısın.
Halkımızdan öğretmenlerimizi soyutlamak olanaksızdır.Onlarda halkın içinden gelmişlerdir.Ama,öğretmenlerin seçilme -Bir zamanlar öğretmenler 4 günlük iş bırakma eylemi yapmıştı.O günkü belediye başkanı anons yapmış,eyleme giden öğretmenlerin yerine acilen ortaokul mezunu,vekil öğretmen alınacağı duyurulmuştu-kuralları ile oynanmış zamanınmızda işsiz olan her okumuş vatandaşın öğretmen olabileceği(sözleşmeli) uygulaması benimsenmiştir.
İşde kadercilik Formulü;4+4+4 ve yöneticilerimizin yanıtı.

airboat' Alıntı:
Öğretmenim;
Ülkemiz insanları için; neyin çare olacağı derdimizse eğer,söylenecek şeyleri mutlaka söylemeli ve bu nedenlerden dolayı başımız ağrıyacaksa bırak ağrısın.
Halkımızdan öğretmenlerimizi soyutlamak olanaksızdır.Onlarda halkın içinden gelmişlerdir.Ama,öğretmenlerin seçilme -Bir zamanlar öğretmenler 4 günlük iş bırakma eylemi yapmıştı.O günkü belediye başkanı anons yapmış,eyleme giden öğretmenlerin yerine acilen ortaokul mezunu,vekil öğretmen alınacağı duyurulmuştu-kuralları ile oynanmış zamanınmızda işsiz olan her okumuş vatandaşın öğretmen olabileceği(sözleşmeli) uygulaması benimsenmiştir.
İşde kadercilik Formulü;4+4+4 ve yöneticilerimizin yanıtı.
Seyfettin Hocam,sene 1969boykotu idi.İki gün maaş kesimi cezası"56x2=108 tl"aldım.Yerimize ortaokul mezunları verildi.Ortaokul mezunlarını küçümsemiyorum.Ben sitede bu tür tartışmaların olmasını istemediğim için konuyu açmadım.Türkiyenin deprem gerçeğine vurgu yapmak istemiştim.Söylediğin gibi 4+4+4 türkiyenin gelecekteki kaderi.Öğretmenlerde bu kaderin rehberi.Selamlar.

Adil hocam, senin bu cam ile benimkiler arasında büyük fiyat farkı yok, hemen hemen aynılar, tabiki karar sizin fakat hata ediyorsunuz.
Fotoların hepsi açılıyor, başka bir arkadaşta aynı şekilde fotoları açamamış, sorun tarayıcınızda olmalı, İE yerine FIREFOX kullanmayı deneseniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR