Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 218,868
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Yusuf Aybek' Alıntı:
Adil hocam ellerinize sağlık,yalnız birşeye dikkat çekmek istiyorum cam yerini keserken çizginin dışında kalan bölmeye kağıt bant çekinki dekupaj testere o bölümü çizebiliyor bir diğer ve asıl olan kesim yaptığınızda çıkan talaş dip köşeye dökülüyor ve o talaş sonra nemden paslanıyor ve etrafındaki boyalı sağlam bölgeyide paslandırıyor kesim yaparken talaşlara dikkat etmek gerekiyor dökülen talaşı elektrikli süpürge ile iyice temizlemek gerekiyor.

Hiç aklımdan bile geçirmedim.Çok teşekkür ederim.Yarın ilk işim o tozları elektrikli süpürgeyle almak.Daha neler öğreneceğiz, neler. Selamlar.Kesim için tekopaç kullanıyorum,ama yinede band kullanmakta yarar var.

Etiketler

Adil05' Alıntı:
Bekir Bey Teşekkürler.Tahmininiz yakın. Öğretmen okulunda 174 idi 65 senede 6 cm kısaldı. Benim ki 168,Eşimin 158.Taban döşemesi 6cm.Kalan yükseklik 185 Selamlar .

Sorun yok o zaman. Fotoğraflarda daha uzun göründüğünüz için sığamazsanız diye endişe etmiştim.

Bu arada, olağanüstü temiz işçiliğinize şapka çıkarıyorum.

TA2RX' Alıntı:
Sorun yok o zaman. Fotoğraflarda daha uzun göründüğünüz için sığamazsanız diye endişe etmiştim.

Bu arada, olağanüstü temiz işçiliğinize şapka çıkarıyorum.
Bekir Bey ,teşekkürler.Yinede gözünüzü bizden ayırmayın.Selamlar.

Vaay , Adil hoca beni utandırmış, 2 gün forumda yoktum camlar takılmış bile,
Cam tercihin bana göre güzel, çünki iveco larda bu camlar ile aracın içinde otururken, aracın yüksekliğinden dolayı balkonda oturuyormuş hissi veriyor, kullanınca göreceksiniz.
Ayrıca, kapı camı, çerçevesinden dolayı ivecolarda problemdir, ustanın fazla yapacağı bişey olmayabilir.

Ayrıca, kapı camı, çerçevesinden dolayı ivecolarda problemdir, ustanın fazla yapacağı bişey olmayabilir.
[/quote]
Kemal Bey, şaka bir yana ,bu sitede gerçek yaşamın kendi var.Dediğin doğru.Kapı kasası çift kat.Açılması biraz zor.Sol camı ben açtım.Dekobaçla çok kolay oldu.Yarın sol arka ve üst havalandırmayı açmak istiyorum.Banyo pencerem yok.Bilmem ne yaparım?Selamlar.

berkcantp' Alıntı:
Adil hocam, kolay gelsin, kesme biçme derken arkası çorap söküğü gibi gelir.
Kapı 94 cm. planlanmış, buyuk değil mi.
İlhan Bey teşekkürler.Hem oturma grubunun karşısı biraz ferah olsun,hemde girişin sağ üstüne "yanda oturanın arka başüstüne televizyon koyabiliriz diye düşünüyorum.Selamlar.Arabanın uzun olmasının avantajı.Atilla Beyin buzdolabının bulunduğu yerin üstü.

Abi, kolay gelsin..Dekopaj ile cam için sacı keserken çıkan iğrenç seslerden etrafda rahatsız olacak kimse yoktur umarım..
Başka keseceğin cam varsa, önce kuşağı sökersen rahat edersin, saç ile birlikte kesersen, cama içeriden ahşap çerçeve dönerken kuşağı ahşap kalınlığı kadar yine kesmek gerekecek...

Kemal Bey beğenir mi bilmem?

SAM_4453.JPG

Yatak bölümündeki camı mümkünse küçük tut, çift kat olmadığı için kışın soğuk olabilir.
Banyoda illaki ne şekilde olursa olsun bir havalandırma gerekli.

Adil05' Alıntı:
Kemal Bey beğenir mi bilmem?
Hocam, benim beğenmem önemli değil, kullanacak olan sizlersiniz. siz beğenin biz fikrimizi gene söyleriz. üstelik alınmış beğenmeme gibi bir şans yok.

atiladi' Alıntı:
Abi, kolay gelsin..Dekopaj ile cam için sacı keserken çıkan iğrenç seslerden etrafda rahatsız olacak kimse yoktur umarım..
Başka keseceğin cam varsa, önce kuşağı sökersen rahat edersin, saç ile birlikte kesersen, cama içeriden ahşap çerçeve dönerken kuşağı ahşap kalınlığı kadar yine kesmek gerekecek...
İyi akşamlar Atilla Bey'm.Evin yanından bir hurdalığa kaçtım.Saçı yapışkanlardan sökmek mümkün mü denemedim.Yarın arkayı keserken dediğini yaparım.Benimki sac ile birlikte kesildi.Teşekkürler.Her yaptığımda sizin kayıtlara bakıyorum.Bunu kayıtta bulamadım.Selamlar

Aka' Alıntı:
Yatak bölümündeki camı mümkünse küçük tut, çift kat olmadığı için kışın soğuk olabilir.
Banyoda illaki ne şekilde olursa olsun bir havalandırma gerekli.
Arka cam 110x77 Banyo camı nerede?Bilen varsa söylesin.Selamlar.Tente için bir şey demedin?400x250ölçülerinde.Manüel 40 kilo.

atiladi' Alıntı:
Dediğini şu an anladım.Önce kuşağı direk dibinden kestim.Sonrada arkadan spiral ile sacı kestim.Dediğin doğru.Kuşak yedi sekiz cm uzun kesildi.Her ikitaraftan.

Aka' Alıntı:
Hocam, benim beğenmem önemli değil, kullanacak olan sizlersiniz. siz beğenin biz fikrimizi gene söyleriz. üstelik alınmış beğenmeme gibi bir şans yok.
Yinede insan, arkadaşlarının beğenilerini merak etmeden duramıyor.Ayrıca siz kullandınız.Biz ise kullanmak için hazırlanıyoruz.Bulunacağımız ortama bir katkısı olsun deriz.Selamlar.

Kuşak mastikleri sökülmez sac ile kuşak arası ancak maket bıçağı ile kesilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR