Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,798
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Sevgili Yusuf kardeş,
Bu haberi biraz geç okudum.Çok sevindim,ama birazda üzüldüm.Bugün Sapanca kenarında piknikteydim.Sizi görmek ve bir fincan kahve ikram etmek benim için mutlu bir buluşma olurdu.Yolunuz ve şansınız açık olsun.Kazasız,belasız güle güle gidip dönün.Bende bir hafta sonra bir terslik olmazsa Hopa'ya kadar aynı yollarda olacağım.Selam ve sevgiler yolluyorum.

Etiketler

Allaha emanet, selametle hayırlı yolculuklar dilerim.Bu yolculuk hernekadar iş gezisi de olsa Yusuf kardeşimiz keyifli bir tatile dönüştürürsünüz diye düşünüyorum.Yeni haber ve fotolarla dönüşünüzü bekleriz.Hoşçakalın.

Yusuf abi hayırlı yolculuklar.İyi tatiller.Bu yaz bende de büyük bir heves vardı lakin ev ile tadilatlardan aracımı yaptırmak kışa kaldı.Nasipse sizin fikirlerinizle sonbaharda başlayacağım.Bu arada bende pazar günü izmitteydim.İsatanbuldan yola çıktığımda bir alkovenli karavan gördüm arkasındada takip eden bir ducato.Korna çalıp selam verdim ama garipsediler durumu.Araçlarımızın arkasına gezenbilir.com veya sitemizin logolarını yapıştırsak birbirlerimiz yolda tanımak için iyi olur diye düşünüyorum.Hemde üye olmayan diğer karavan sahiplerinede siteyi tanıtmak için bir vesile olur.Bu konu açılmışmıdır bilemiyorum ama her konuda ki tecrübenizden buna da bir çözüm bulabiliriz.Tabii bu sorunsa.İyi günler dileklerimle.

İyi yolculuklar Yusuf... Güle güle git, güle güle gel... Bol fotoğrafla döneceğine inanıyorum.

Mutlu gezilerin olsun. fotoğrafların bol olsun.

Yusuf kardeşim iyi geziler ve eylenceler güle güle

Yusuf Kardeşim, gezmek gezmektir. İster iş nedeniyle olsun, ister kendi keyfin için.Gönlünce olsun, kazasız belesız git dön.

Yusufçuğum bu geziye ve çekimlere bizim oradan başlasaydınız malum 3.Boğaz köprüsünün yolları jilet gibi yapıldı maşaallah. Bizim köyden 20 Dakikada 2.Boğaz köprüsündesin.
Hasret ile bekliyor olacağız. Allaha emanet olunuz. ( Çok ani olmuşki geçenlerdeki görüşmemizde bahsetmedin)
Kemal.

İyi dileklerde bulunan tüm dostlara teşekkürler ancak bir net buldum ve yazabiliyorum şu an Safranbolu cincihan oteldeyiz çok güzel yapmışlar daha öncede yapılış yani tadilatını çekmiştim neyse pazar günü ilk durağımız İzmit orada seka parkda geleneksel yağlı güreş meydanında çalıştık sonrasında Adapazarı,akşam iş bitti Düzcede kaldık ve sabahına orada başladık ve oradan Akcakocaya geçtik devamında Ereğli'de günü sonlandırıp Zonguldak'a geçtik akşam otelde kalıp sabah oradan başladık oradan Bartına ve sonrasında tahmin edeceğiniz gibi Amasra dehşet bir yer hatta tepeden çekimler yaptık devrin padişahlarından Fatih sultan Mehmet han orayı ziyaretinde tepeden bakınca yanındaki lala'sına (Lala Lala çeşmi cihan burasımı ola) demiş aşağıya indik daha okullar kapanmadığı için sakindi ama şunuda söyleyeyim Akcakoca'dan sonra Amasra'ya kadar en az 150 karavana rastladık çoğu avrupa ve çok donanımlı büyük bölümü alkovenli idi doğası harika mutlaka gezilip görülecek bir yer her kese tavsiye ederim birde üzülerek söyleyeyim kamera ve malzemesi çok olduğundan fotoğraf makinasını alamadım cep telefonuyla 3-5 kare çektim,tekrar herkese teşekkür ederim kalın sağlıcakla.

Merhaba arkadaşlar bugün sabah İstanbula döndük uzunca bir koşturmacanın ardından işimizin hedeflediğimiz kısmınını tamamladık fotoğraf çekme konusunda pek fırsatım olmadı hep zamanla yarıştık sadece Amasra'da bir kaç kare çektim onuda paylaşayım.

Ayrıca Trabzon'da İsmail (amiral) abiyi aradım sağolsun yine arkadaşı Kadir abi ile geldiler ve bizi alıp boztepedeki istasyonlarına götürdüler orada yaptıkları işleyiş ile alakalı bilgi verdiler ve çay ikramında bulundular koyu bir sohbet oldu sağolsunlar çok sıcak kanlı dost canlısı abiler kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.

20062010350.jpg

20062010351.jpg

20062010352.jpg

20062010353.jpg

hoş geldin abi.darıısı bizim başımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri