Yusuf..
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Ferhat abi daha çok iş var ama hani gazı bağlayınca bir çay demleyeyim dedim atık su deposu su tesisatı ve yatak ve çekyatın minderleri duruyor bu hafta kısmetse hallederim onları sonrası zaten arada halledilir yavaş yavaş.
Ahmet abi gezi ile ilgili çok bilgim yok zaten bu aralar yoğunluk var biraz önümüdeki hafta muayeneye tesbite gideceğim ruhsat işini halledersem sonra gezi planları yapacağım o zamana kadar riske etmek istemiyorum,başka gezilerde buluşmak dileğiyle.
fsirin' Alıntı:Çay da demlendiğine göre bu iş tamamdır. Açılış yapılmıştır.
Artık gezi planları yapılabilir. :
Yapım esnasında ziyaret fırsatı bulamadım. Artık herhalde gezilerde görüşeceğiz.
Buzdolabının tüketimini ben de merak ediyorum.
Ferhat abi daha çok iş var ama hani gazı bağlayınca bir çay demleyeyim dedim atık su deposu su tesisatı ve yatak ve çekyatın minderleri duruyor bu hafta kısmetse hallederim onları sonrası zaten arada halledilir yavaş yavaş.
arı' Alıntı:Arkadaşlar TOPUK Yayla gezi listesinde bu fouma katılanların adını göremedim.
Gelen yokmu, yaksa daha sonra mı karar verceksiniz.
Ben listeye yazdım adımı. Gelen arkadaşlarla tanışırız orada. Tabi kalabalıkta birbirimizi bulablirsek))
Ahmet Arı
Ahmet abi gezi ile ilgili çok bilgim yok zaten bu aralar yoğunluk var biraz önümüdeki hafta muayeneye tesbite gideceğim ruhsat işini halledersem sonra gezi planları yapacağım o zamana kadar riske etmek istemiyorum,başka gezilerde buluşmak dileğiyle.