Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yusuf.. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,763
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 347,056
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Bugün işten sonra aldığım deponun boyu kısa olduğu için yatak yüksekliğini düşürdük iyide oldu ayrıca ön yatak diye yaptığımız yerin bir kısmını hallettik yavaş yavaş ilerliyor benim aklım halen dolapta.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

IMG_8527.jpg

IMG_8530.jpg

IMG_8531.jpg

IMG_8532.jpg

IMG_8534.jpg

Etiketler

mebus' Alıntı:
Durun durun daha benim soyleyeceklerim var. Biraz once sevgili dostum Cengiz aradi. Siteye uye olmadigindan bana soyledi ben de aktariyorum. Ekteki link cok basarili ve uygun fiyatli iki sistem buzdolablari ureten bir firmanin. Kompresorlu bu buzdolablarini Cengiz incelemis ve cok begenmis. Siddetle tavsiye ediyor. 12 volt klimalari da var. Duyurulur.
http://www.otobuzdolabi.com/cool_marine.htm

Evet İnsel abi fiyatı kousunda bilgi varsa iyi olur.

Anlaşıldı. Portatif küçük bir masa ile çözersin. Zaten açık havada yemek yemek varken içerde oturmazsın.

fiyatlar konusunda mail attım bakalım ne fiyat gelecek, inşaallah mantıklı fiyat çıkar. bu arada 12v buz makinası araştırıyorum eğer kolay bir şekilde buz yaparsa daha ekonomik olacaktır, elimizde buz olursa buzdolabına ihtiyaç olmaz. buz makinası kullanan ve yorum yapan birilerini formlarda ve googleda henüz bulamadım

aslanahmet' Alıntı:
Anlaşıldı. Portatif küçük bir masa ile çözersin. Zaten açık havada yemek yemek varken içerde oturmazsın.
Ahmet abi küçük katlanır masa alacağım koltukları aldım hazır zaten yağmur yağarda içeride oturmak gerekirse içeriye kurarım masayı hallederiz.

buralpdi' Alıntı:
fiyatlar konusunda mail attım bakalım ne fiyat gelecek, inşaallah mantıklı fiyat çıkar. bu arada 12v buz makinası araştırıyorum eğer kolay bir şekilde buz yaparsa daha ekonomik olacaktır, elimizde buz olursa buzdolabına ihtiyaç olmaz. buz makinası kullanan ve yorum yapan birilerini formlarda ve googleda henüz bulamadım
Levent abi hadi hayırlısı bakalım kurtarın bizi bu dertten :D

şu an en iyi çözüm 12v buzdolabı ve jenaratör gözüküyor...
zaten başından beri sistemi 12v üstüne kurmayı planlıyordum, 220v elektirik bulunca invertörle 12v yapıp düzenimizi bozmadan kullanırız. hemde maliyet yönüde azalır bazı arkadaşlar hem 12v hemde 220v tesisat çekiyorlar araçlara.

Levent abi bakalım bugün Uzman soğutmayı arayacağım umarım fiyatları uygun olurda başka işlerle uğraşmayız çözeriz tek kalemde.

Portatif masa yerine alcalan sabit bir masa yaparsan koltukla birlestirip icabinda esin dostun veya cocuklarin yatabilecegi ekstra bir yatagin olur. Bu alcalan ayaklardan Pino Karavan'da var.

Abiler doslar son noktayı koydum İnsel abinin dediği Manisa'daki uzman soğumaya 105 litrelik kompresörlü 12vdolap sipariini verdim 600 lira +kdv (KDV - oldu ;) ) çok meth etti bende tamam dedim.yarın kargo il geliyor kısmetse.BC 133 model

http://www.otobuzdolabi.com/fridge.htm

Fridge-BC-133-[1].jpg

mebus' Alıntı:
Portatif masa yerine alcalan sabit bir masa yaparsan koltukla birlestirip icabinda esin dostun veya cocuklarin yatabilecegi ekstra bir yatagin olur. Bu alcalan ayaklardan Pino Karavan'da var.

İnsel abi benim yatak zaten çekyat şeklinde olacak o şekilde çocukların yatak olayını çözeceğim.aşağıdaki fotolardaki modelden yapıyorum.

osseat4.jpg

drbed3.jpg

drbed4.jpg

Yusuf Bey,

Sanırım, en büyük sıkıntıyı yaşadığınız buzdolabı konusu da, çözülmüş oldu böylece. Artık bundan sonrası daha bir kolay olacak gibi. Kolay gelsin!...

Cavid Sezen

Cavid abi çok teşekkürler evet benim için bayağı sıkıntı idi rahatladım şükür.Darısı diğer arkadaşların başına dolapla ilgili pek tecrübe yok sanırım sadece İnsel abinin aldığı tiyo var ben kendimi feda ettim dolabın performansını test edeceğim gelişmelerden haberdar ederim.

Buzdolabın hayırlı olsun Yusuf. İşi iyi çözdün. Hem hacmi büyük dilediğin gibi doldur, hem 12V enerji sorunun olmaz, hem de fiyatı uygun. Bize örnek olacan artık :D … Sen test et, değerlendir, beğenirsen belki ilerde biz de alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri