Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ykamas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,633

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (ykamas)

Tatilden kesit görüntüler;

File0000065.jpg

File0000100.jpg

Sayın Yaybek,
İyi ki uyardın
Bigisayarda bir programla kurtardık silinenleri hafıza kartından
Çok sevinçliyim.
Sana da teşekkür ederim.
Çay ısmarlarsın artık bana.

yusuf kardeşim,
benim çay borcum var demek istedim ama
hadi kahve olsun....
sğl
hiç aklımıza gelmeyen (oğlum ve damadm bilgisayarı çok iyi bilmelerine rağmen akıllarına gelmedi senin düşüdüğün fotoları kurtarabileceğimiz)
şeyi hatırlattın.

Sayın Yusuf bey motosiklet taşıyıcısını alttan şaseye nasıl bağladığınızı gösteren bir resim çekme imkanınız varsa rica edebilirmiyim
paylaşım için ayrıca teşekkürler, resimlerinizi kurtarmanıza sevindim

Yusuf Hocam, fotoğraflarınızın kurtulmasına sevindim; geçmiş olsun!... "Gitti resimler" diye epeyce korkmuş ve üzülmüştünüz... Dinlence ve gezi anılarızı bizlerle de paylaştığınız için teşekkürler...

Selamlar.
Cavid Sezen

Yusuf bey resimler için çok teşekkürler karar veremiyordum çok işime yarayacak
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR