Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,269
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Evye ve buzdolabı olmayınca mutfağa ara verdim.
şoför kabininin üstündeki dolabın montajı için çalışmalara başladım.

SAM_1914.JPG

Etiketler

Rıfat dostum Yusuf kardeşim doğru söylemiş önce buzdolabı sonra tezgah. Benim ankastre ocak gaz gaz girişi dolaba değmişti. Bülent ustam ile ostimde epey uğraştık montaj için.
Ne kadar hesap yapsanda bazen problem çıkıyor. Dolaplar ve pencere aliminyum çıtaları güzel görünüyor ellerine sağlık, ha gayret birşey kalmadı.

Merhaba ,
Rıfat bey ankarada iken işlerimin yoğunluğu nedeni ile foruma fazla girememiştim. çalışmalarınızı taşucuna geldikten sonra fark ettim . bu gün bakıyorumda neler kaçırmışım .
sizi kutluyorum bu çalışma bizler için Yol gösterici olacaktır ( inşallah ankaraya dönüp campere başlarsak )
kolaylıklar diliyorum .

not : Gölbaşındaki buluşmamızda Sizlere verdiğim kartvizitteki web sayfam ne yazıkki bazı kişilerin ( kurum elemanları )ihmali yüzünden pasif durumdadır Taşucuna yolunuz düşerse beklerim .
Saygılarımla.

Rıza YİĞİT
MOTEL AYDIN / TAŞUCU

0 324 741 44 95
0 555 227 42 82

Not . Çiğ köftenin tadı damağımızda

Riza bey Tasucu'nun neresinde moteliniz. Ben silifkeli sayilirim. Anne tarafim Silifkeli, baba tarafim Yozgatli. Yozgata 2 kere gittim 27 senede ama butun yaz tatillerim Silifke, Bogsak ve Tasucun'da gecti.

Melih bey merhaba.

Yerimiz merkezde

(belediye binasına 60-70 mt mesafede )

Rıfat ağbi çok iyi ilerliyorsun, Allah nazarlardan saklasın,
kolay gelsin :smiley:

yaybek' Alıntı:
Rıfat abi kolay gelsin,abi buzdolaplarının hepsi farklı farklı önce dolabı al sonra tezgahı yaparsın sonra sök tak olur.
Yusuf kardeşim,söylediğin gibi sök tak olmasın diye ara verdim.dolap işlerine yoğunlaştım. Bu arada bugün işlere ara verdim,gidip buzdolabı ve evye aldım.
evye istediğim ölçülerde bulamadığım için yemek küveti aldım..
buzdolabı 280 tl
evye 38 tl
centilmen' Alıntı:
Rıfat dostum Yusuf kardeşim doğru söylemiş önce buzdolabı sonra tezgah. Benim ankastre ocak gaz gaz girişi dolaba değmişti. Bülent ustam ile ostimde epey uğraştık montaj için.
Ne kadar hesap yapsanda bazen problem çıkıyor. Dolaplar ve pencere aliminyum çıtaları güzel görünüyor ellerine sağlık, ha gayret birşey kalmadı.
Teşekkürler Ümit,yaza yetiştirmeye gayret ediyorum.

Rıza bey teşekkürler.Yaptıklarımla dostlara bir nebze faydam olursa mutlu olurum.
selamlar.

buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi çok iyi ilerliyorsun, Allah nazarlardan saklasın,
Levent kardeşim sanada kolay gelsin.Ustamız sizlersiniz,ilhamı(virüsü) sizden kaptık ;)

rtulun' Alıntı:
Levent kardeşim sanada kolay gelsin.Ustamız sizlersiniz,ilhamı(virüsü) sizden kaptık ;)

estağfirullah ağbi ustalık ne demek bir kaç karavan daha yapalım o zaman belki, sadece biraz virüs yayıyoruz ortalığa :smiley:

Şoför kabini üst dolabın çalışmalarına devam

SAM_1917.JPG

SAM_1918.JPG

SAM_1919.JPG

Buzdolabını alınca mutfak çalışmasına döndüm.Ankastra ocak için tezgahta gereken yeri açıp montajını bitirdim.

SAM_1921.JPG

SAM_1922.JPG

İstediğim ölçüde evye bulamayınca yemek küveti aldım 35,5*32,5 cm ölçülerinde .Matkap ve taşlama ile su gideri açtım. tezgahta gerekli yerde evyenin oturacağı yeri açtım,mastikleyip yerine oturttum.

SAM_1923.JPG

SAM_1925.JPG

SAM_1926.JPG

Rıfat abi iki günde bir sürü iş çıkarmışsın, eline sağlık. Ocağı kaça ve nereden aldın? bir de buzdolabının özellikleri ne?

drares' Alıntı:
Rıfat abi iki günde bir sürü iş çıkarmışsın, eline sağlık. Ocağı kaça ve nereden aldın? bir de buzdolabının özellikleri ne?
Sağolasın Haşmet.Ocagı internetten 12 taksit 200 tl ye aldım.Buzdolabının özelliklerini etiketten fotoğraf ile bildiririm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR