Yusuf kardeşim,söylediğin gibi sök tak olmasın diye ara verdim.dolap işlerine yoğunlaştım. Bu arada bugün işlere ara verdim,gidip buzdolabı ve evye aldım.yaybek' Alıntı:Rıfat abi kolay gelsin,abi buzdolaplarının hepsi farklı farklı önce dolabı al sonra tezgahı yaparsın sonra sök tak olur.
Teşekkürler Ümit,yaza yetiştirmeye gayret ediyorum.centilmen' Alıntı:Rıfat dostum Yusuf kardeşim doğru söylemiş önce buzdolabı sonra tezgah. Benim ankastre ocak gaz gaz girişi dolaba değmişti. Bülent ustam ile ostimde epey uğraştık montaj için.
Ne kadar hesap yapsanda bazen problem çıkıyor. Dolaplar ve pencere aliminyum çıtaları güzel görünüyor ellerine sağlık, ha gayret birşey kalmadı.
Levent kardeşim sanada kolay gelsin.Ustamız sizlersiniz,ilhamı(virüsü) sizden kaptıkburalpdi' Alıntı:Rıfat ağbi çok iyi ilerliyorsun, Allah nazarlardan saklasın,
kolay gelsin
rtulun' Alıntı:Levent kardeşim sanada kolay gelsin.Ustamız sizlersiniz,ilhamı(virüsü) sizden kaptık
Sağolasın Haşmet.Ocagı internetten 12 taksit 200 tl ye aldım.Buzdolabının özelliklerini etiketten fotoğraf ile bildiririmdrares' Alıntı:Rıfat abi iki günde bir sürü iş çıkarmışsın, eline sağlık. Ocağı kaça ve nereden aldın? bir de buzdolabının özellikleri ne?
kolay gelsin