Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,271
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

banyonun ,kapısı,elektriği,suyu,köşelerin su izolasyonu hariç işi bitti ;D ;D

SAM_1861.JPG

SAM_1864.JPG

Etiketler

Rıfat bey, bir kaç gündür yapılanlara göz atamamıştım, siz de baya bir iş çıkarmışsınız, güzel görünüyor.
Kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Rıfat bey, bir kaç gündür yapılanlara göz atamamıştım, siz de baya bir iş çıkarmışsınız, güzel görünüyor.
Kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:
Haşmet bey,teşekkürler.

Bugün levent (buralpdi) arkadaşımızın kulagını çınlata çınlata günü bitirdim. ;)
dolaplar için aldığım kayın kontraları vernikleyip zımpara attım(iki kat).yerlerine monte edince son verniği atacağım.

SAM_1866.JPG

SAM_1867.JPG

SAM_1868.JPG

hava güzel olunca atölyeyi büyüttüm :D
yakında bütün bahçeye yayılacağım ;D

SAM_1870.JPG

haftasonu bende kulağım niye çınlıyor beni kim anıyor diye düşünüyordum ;D ;D ;D
bende sıkıştığım yerlerde Yusuf'un kulağını çınlatıyordum ;D ;D
( ah Yusuf ne vardı karavan yapacak başımıza iş çıkardın diye diye karavanı bitirdik ;D, şimdi dua ediyoruz ;))

berkcantp' Alıntı:
Kolay gelsin, destek var hava güzel, spor sergi sarayına döndürmüşsün.
teşekkürler İlhan bey.
buralpdi' Alıntı:
haftasonu bende kulağım niye çınlıyor beni kim anıyor diye düşünüyordum ;D ;D ;D
bende sıkıştığım yerlerde Yusuf'un kulağını çınlatıyordum ;D ;D
( ah Yusuf ne vardı karavan yapacak başımıza iş çıkardın diye diye karavanı bitirdik ;D, şimdi dua ediyoruz ;))
şu ahşap işini kazasız bitirirsem ne mutlu.
selamlar.

sayın(rtulun)rifat tülün selamlar,çok güzel bir camper olacak bu kesin görünüyor.aynı zamanda da ne yalan söyliyeyim sıradaki bizler en azından benim bayağı gözüm korkar oldu.plana başladınmı bitmek zorunda bıraksan olmaz devam etsen kolaydeğil.insan yaptınmı en güzelini yapmak istiyor.epey bir duygu karmaşası yaşanıyor.ama inanın sizi izledikçe şansın ve duygusallığın(duygusallık sayın yusuf yaybek'in terimiyle :D :D) sizlerin yanında olmasını diliyorum.kolay gelsin saygılarımla kemal orhan

kemal orhun' Alıntı:
sayın(rtulun)rifat tülün selamlar,çok güzel bir camper olacak bu kesin görünüyor.aynı zamanda da ne yalan söyliyeyim sıradaki bizler en azından benim bayağı gözüm korkar oldu.plana başladınmı bitmek zorunda bıraksan olmaz devam etsen kolaydeğil.insan yaptınmı en güzelini yapmak istiyor.epey bir duygu karmaşası yaşanıyor.ama inanın sizi izledikçe şansın ve duygusallığın(duygusallık sayın yusuf yaybek'in terimiyle :D :D) sizlerin yanında olmasını diliyorum.kolay gelsin saygılarımla kemal orhan
Kemal bey,içten dilekleriniz için çok teşekkürler.Birçoğumuzun düşüncelerini,duygularını çok güzel özetlemişsiniz.
isteklerinize yakın zamanda kavuşmanız dileğimle.Selamlar.

Rıfat abi elinize sağlık güzel gidiyor,yenge hanımın masa altında 2 büklüm fotoğrafını ve yeşil alana yayılmaış parçaları görünce gülmekten kendimi alamadım size kolay gelsin.

buralpdi' Alıntı:
haftasonu bende kulağım niye çınlıyor beni kim anıyor diye düşünüyordum ;D ;D ;Dbende sıkıştığım yerlerde Yusuf'un kulağını çınlatıyordum ;D ;D( ah Yusuf ne vardı karavan yapacak başımıza iş çıkardın diye diye karavanı bitirdik ;D, şimdi dua ediyoruz ;))

Levent abi bende ilk zamanlar hangi akla hizmet ediyorum diyordum nerden başladım bu işe acaba fazla zarar etmeden geri dönüşü varmı diye yollar aradım ama birde baktımki ağır akakda olsa ilerliyor birşeyler çıkıyor ortaya hele birde buradaki abiler ha gayret oldu olacak deyince sonuç mutlu sonla bitti,eğer bu bağlamda örnek olabildiysem birilerinin karavan sahibi olmasına sebep olduysam bu benim için karavana binip gezmekten daha keyif verici bir duygudur. ;)

yaybek' Alıntı:
Levent abi bende ilk zamanlar hangi akla hizmet ediyorum diyordum nerden başladım bu işe acaba fazla zarar etmeden geri dönüşü varmı diye yollar aradım ama birde baktımki ağır akakda olsa ilerliyor birşeyler çıkıyor ortaya hele birde buradaki abiler ha gayret oldu olacak deyince sonuç mutlu sonla bitti,eğer bu bağlamda örnek olabildiysem birilerinin karavan sahibi olmasına sebep olduysam bu benim için karavana binip gezmekten daha keyif verici bir duygudur. ;)

sen şansızsın kulağını çınlatacak kimse yoktu ;D ;D
senin sayende bizde cesaretlendik şimdi karavanımız oldu tekrar teşekkürler :smiley:

Yusuf,sağolasın.Ailece birşeyleri paylaşınca daha anlamlı oluyor.

Burada bu forumda yazan çizen bana cesaret veren,fikir veren yönlendiren manevi desteğini güler yüzünü eksik etmeyen gazın alasını ;D veren tüm dostlara ben teşekkür ederim beni sizler var ettiniz (seçim yaklaşıyor siyasilerin söylemleri bizede tesir etmiş ;D)

Rıfat hocam hiz vermişsiniz atölyeden ileri fabrikaya dönüş gibi görüntüdeki alana bakınca.Kolay gelsin.

salih çal' Alıntı:
Rıfat hocam hiz vermişsiniz atölyeden ileri fabrikaya dönüş gibi görüntüdeki alana bakınca.Kolay gelsin.
Salih bey,teşekkürler.Hava şartları uygun olunca çalışmada güzelleşiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR