Haşmet bey,teşekkürler.drares' Alıntı:Rıfat bey, bir kaç gündür yapılanlara göz atamamıştım, siz de baya bir iş çıkarmışsınız, güzel görünüyor.
Kolay gelsin
teşekkürler İlhan bey.berkcantp' Alıntı:Kolay gelsin, destek var hava güzel, spor sergi sarayına döndürmüşsün.
şu ahşap işini kazasız bitirirsem ne mutlu.buralpdi' Alıntı:haftasonu bende kulağım niye çınlıyor beni kim anıyor diye düşünüyordum ;D ;D ;D
bende sıkıştığım yerlerde Yusuf'un kulağını çınlatıyordum ;D ;D
( ah Yusuf ne vardı karavan yapacak başımıza iş çıkardın diye diye karavanı bitirdik ;D, şimdi dua ediyoruz )
Kemal bey,içten dilekleriniz için çok teşekkürler.Birçoğumuzun düşüncelerini,duygularını çok güzel özetlemişsiniz.kemal orhun' Alıntı:sayın(rtulun)rifat tülün selamlar,çok güzel bir camper olacak bu kesin görünüyor.aynı zamanda da ne yalan söyliyeyim sıradaki bizler en azından benim bayağı gözüm korkar oldu.plana başladınmı bitmek zorunda bıraksan olmaz devam etsen kolaydeğil.insan yaptınmı en güzelini yapmak istiyor.epey bir duygu karmaşası yaşanıyor.ama inanın sizi izledikçe şansın ve duygusallığın(duygusallık sayın yusuf yaybek'in terimiyle ) sizlerin yanında olmasını diliyorum.kolay gelsin saygılarımla kemal orhan
buralpdi' Alıntı:haftasonu bende kulağım niye çınlıyor beni kim anıyor diye düşünüyordum ;D ;D ;Dbende sıkıştığım yerlerde Yusuf'un kulağını çınlatıyordum ;D ;D( ah Yusuf ne vardı karavan yapacak başımıza iş çıkardın diye diye karavanı bitirdik ;D, şimdi dua ediyoruz )
yaybek' Alıntı:Levent abi bende ilk zamanlar hangi akla hizmet ediyorum diyordum nerden başladım bu işe acaba fazla zarar etmeden geri dönüşü varmı diye yollar aradım ama birde baktımki ağır akakda olsa ilerliyor birşeyler çıkıyor ortaya hele birde buradaki abiler ha gayret oldu olacak deyince sonuç mutlu sonla bitti,eğer bu bağlamda örnek olabildiysem birilerinin karavan sahibi olmasına sebep olduysam bu benim için karavana binip gezmekten daha keyif verici bir duygudur.
Salih bey,teşekkürler.Hava şartları uygun olunca çalışmada güzelleşiyor.salih çal' Alıntı:Rıfat hocam hiz vermişsiniz atölyeden ileri fabrikaya dönüş gibi görüntüdeki alana bakınca.Kolay gelsin.