Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,275
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

devam

SAM_1755.jpg

SAM_1756.jpg

SAM_1757.jpg

SAM_1758.jpg

Etiketler

kayar kapının çalışmalarıyla güne devem ediyorum.

SAM_1759.jpg

SAM_1760.jpg

SAM_1761.jpg

SAM_1763.jpg

Foruma dün üye oldum, birçok konuyu okuyup bitirdim, sizin konunuzu okuyup bitirmeye kıyamadım, ellerinize sağlık, kısa zamanda çok güzel sonuçlara ulaşmışsınız.

camların kurumasını beklerken kayar kapı penceresinin etrafının kaplamasını yaptım. gece 22.00 ye kadar yapıştırıcıların kuruması için arabanın içinde bekledim.menğeneleri söktüm pencereleri kapattım.soğuktan donmak üzereydim ,titreyerek eve çıktım.nasıl görünüyor diye birde evden fotoğrafladım.

SAM_1766.jpg

SAM_1767.jpg

SAM_1769.jpg

bulutum' Alıntı:
Foruma dün üye oldum, birçok konuyu okuyup bitirdim, sizin konunuzu okuyup bitirmeye kıyamadım, ellerinize sağlık, kısa zamanda çok güzel sonuçlara ulaşmışsınız.
Sn bulutum,ilginize çok teşekkür ederim.
selamlar.

Eline sağlık Rifat, camları açmak karavana dönüşümde en anlamlı gündür, artık geri dönülmez yola girdiğinin zevkini yaşatır insana, kolay gelsin, yorgunluğun tadını çıkart bu gece....

atiladi' Alıntı:
Eline sağlık Rifat, camları açmak karavana dönüşümde en anlamlı gündür, artık geri dönülmez yola girdiğinin zevkini yaşatır insana, kolay gelsin, yorgunluğun tadını çıkart bu gece....
Teşekkürler Atilla,bir yola girdik umarım sonu güzel olur.

eveeet nerde kalmıştık.
sol taraftaki pencerenin çevresindeki bölmenin kaplamasını yapıp yerine monte ettim.

SAM_1825.JPG

SAM_1824.JPG

SAM_1828.JPG

kapıya döşediğim kırmızı kaplamaları söktüm . kapının tamamını krem renk deri ile kapladım .kırmızı parçaları tekrar yerlerine monte ettim.

SAM_1832.JPG

SAM_1833.JPG

SAM_1834.JPG

yatak odası ile banyonun ortak duvarını daha önceden yerine alıştırıp hazır hale getirmiştim.yerine montesini yaptım.
duş teknesi yerine yapıştırılarak monte edildi.

SAM_1836.JPG

SAM_1839.JPG

SAM_1841.JPG

araç şekillenmeye başladı :smiley:, yaza bitmesede dahi gezilebilir konumda olacak, kolay gelsin

buralpdi' Alıntı:
araç şekillenmeye başladı :smiley:, yaza bitmesede dahi gezilebilir konumda olacak, kolay gelsin
Levent,güneş enerjisi ve sistemleri hariç genel olarak bitirmeyi planlıyorum.
selamlar

yatak altındaki depo,banyo duvarları serflor ile kaplama işleri devam etmekte,bu arada çıraklar oldukça faal ;)

SAM_1857.JPG

SAM_1858.JPG

banyo girişindeki gardrop çalışmaları biryandan devam etmekte.

SAM_1859.JPG

SAM_1860.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.