Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rtulun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,000
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,277

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Duş teknesini 0.80 lik paslanmazdan yaptırdım 70*80 ölçülerinde.
Hidrofor aracın altına ineceği için tabanda delikler açıldı.
Su deposunu yerine sabitledim.

SAM_1700.jpg

SAM_1703.jpg

SAM_1704.jpg

SAM_1705.jpg

Daha önceden hazırladığım su girişininin montajı için kaportadan ilk deliği açtım.Yağmur yağınca yapıştırma işi yarına kaldı.

SAM_1701.jpg

SAM_1702.jpg

SAM_1706.jpg

SAM_1707.jpg

Rıfat ağbi kolay gelsin, duş teknen güzel wc portapoti kullanacaksın galiba ne düşünüyorsun :D

halilo11' Alıntı:
selam kolay gelsin güzel bir karavan olcak
Teşekkürler Halil bey,elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
yaybek' Alıntı:
Rıfat abi duş teknesi güzel olmuş ellerine sağlık,kolay gelsin.
Yusuf kardeş sağolasın.banyoda yüksekliği korumak ve küçükte olsa bir girinti olduğu için paslanmaz yaptım.
buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi kolay gelsin, duş teknen güzel wc portapoti kullanacaksın galiba ne düşünüyorsun :D
Levent çok sağol sanada kolay gelsin.tuvalet için portatif düşünüyorum.tecrübeli olunca b.ktan işler için değişik çözümler bulurmuyum,bulunurmu bilemiyorum ;D

Bu gün su deposunun giriş montajını bitirdim. Elime dekopajı almışken banyo için havalandırma ve buzdolabı için iki havalandırma penceresi açtım.
Açılan pencerelere ızgaralarını montajladım.makine yanımda olmadığı için fotoğraflayamadım.Umarım yarın fotolarla desteklerim.

banyo havalandırmasının dış ızgarası yapıştırıldı.
iç kısımdaki havalandırma çerçevesi yapıldı yerine yapıştırıldı.

SAM_1724.jpg

SAM_1729.jpg

buzdolabı için gerekli olan havalandırmaların ızgaraları yapıştırıldı.ızgaradan sızan suların içeri girmemesi için iç kısma konik duvar yapıldı,ızgaralardan gelen havanın duvar içerisine kaçmaması için ızgaraların çevresine ahşap çerçeve yapıldı,işi biten bölümün duvar kaplaması yapıldı.

SAM_1723.jpg

SAM_1725.jpg

SAM_1726.jpg

SAM_1728.jpg

SAM_1731.jpg

Mutfak penceresi için altyapı çalışmalarına başladım.

SAM_1730.jpg

Abi ALLAH kolaylık versin bayağı emek harcıyosun ama sonuçta güzel bişiler ortaya çıkacak iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah kolaylıklar dilerim K A R S' tan selamlar

oakkar' Alıntı:
Abi ALLAH kolaylık versin bayağı emek harcıyosun ama sonuçta güzel bişiler ortaya çıkacak iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah kolaylıklar dilerim K A R S' tan selamlar
Osman kardeş,iyi dileklerinize çok teşekkürler.Ankaradan Karsa selam bizden.

Bu gün kayar kapının orta kuşağını kestim.Açılacak iki pencerenin ölçülendirmesini yaptım.Pencerelerin kenar çerçevelerini hazırlayıp yerine alıştırmak epeyi zamanımı aldı.Pencereler montaja hazır hale geldi.
İki sevimli misafirim geldi. :smiley:

SAM_1735.jpg

SAM_1732.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.