i.güneş
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Destek kuvvetli geldi, maşallah işler yolunda gidiyor.
Destek kuvvetli geldi, maşallah işler yolunda gidiyor.
Sağolasın Yusuf.Kapaklar için dolap mıknatısları almıştım.Kayar kapılar tatlı sert hareket ediyor,mıknatıslara ihtiyaç olmayacak gibi ama ben yinede garanti olsun diye mıknatısları kullanacagım.yaybek' Alıntı:Rıfat abi ellerine sağlık çok güzel oldu,yalnız bu kayar kapaklara bir kilit sistemi düşünmüşsünüzdür değilmi hareket halinde açılmaması için.
Sağolasın Levent.olanaklar dahilinde yapmaya çalışıyorum.buralpdi' Alıntı:Rıfat ağbi ellerine sağlık , güzel oluyor
İlhan bey,teşekkürler.berkcantp' Alıntı:Destek kuvvetli geldi, maşallah işler yolunda gidiyor.
Teşekkürler Ramazan.grjet' Alıntı:Rıfat abi iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler Bekir bey. Eminim siz daha iyisini yapacaksınız.TA2RX' Alıntı:Çokşık olmuş yahu. Kıskanmadım desem yalan olur
Sevgiyle,
BKA
Teşekkürler Bülent bey.Emek verilen herşey değerli oluyor.mayıstosböce' Alıntı:Elinize sağlık,ben yaptım oldu demek kadar güzel bir şey yok.
Teşekkürler Osman bey.oakkar' Alıntı:Rıfat bey gayet ağır ve emin adımlarla ilerliyosunuz
hadi hayırlısı
güzel oluyor kolaylıklar dilerim
Sn hipokrat teşekkürler.hipokrat' Alıntı:rıfat bey güle güle kullanın kazasız cezasız iyi günlerde inşallah. sizleri gördükçe içimdeki heyecan, azim artıyor..
Teşekkürler Sinan bey.Kapaklarda mekanik aksam yok,boşluk yok dolayısı ile hareket halinde mutlak sessiz.uzakdost' Alıntı:Her şey çok güzel.
Elinize,emeğinize sağlık.
Bu sürgülü kapaklar seyehat esnasında ses yapmazlar mı?