Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
Foruma dün üye oldum, birçok konuyu okuyup bitirdim, sizin konunuzu okuyup bitirmeye kıyamadım, ellerinize sağlık, kısa zamanda çok güzel sonuçlara ulaşmışsınız.
camların kurumasını beklerken kayar kapı penceresinin etrafının kaplamasını yaptım. gece 22.00 ye kadar yapıştırıcıların kuruması için arabanın içinde bekledim.menğeneleri söktüm pencereleri kapattım.soğuktan donmak üzereydim ,titreyerek eve çıktım.nasıl görünüyor diye birde evden fotoğrafladım.
bulutum' Alıntı:
Foruma dün üye oldum, birçok konuyu okuyup bitirdim, sizin konunuzu okuyup bitirmeye kıyamadım, ellerinize sağlık, kısa zamanda çok güzel sonuçlara ulaşmışsınız.
Eline sağlık Rifat, camları açmak karavana dönüşümde en anlamlı gündür, artık geri dönülmez yola girdiğinin zevkini yaşatır insana, kolay gelsin, yorgunluğun tadını çıkart bu gece....
atiladi' Alıntı:
Eline sağlık Rifat, camları açmak karavana dönüşümde en anlamlı gündür, artık geri dönülmez yola girdiğinin zevkini yaşatır insana, kolay gelsin, yorgunluğun tadını çıkart bu gece....
yatak odası ile banyonun ortak duvarını daha önceden yerine alıştırıp hazır hale getirmiştim.yerine montesini yaptım.
duş teknesi yerine yapıştırılarak monte edildi.