Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)
emekli balıkçı' Alıntı:
Rifat Bey, güzel işler çıkarıyorsunuz,emeğinize sağlık.
İlgiyle izliyor ve öğrenmeye çalışıyorum. Yalıtım için kullan
dığınız ilk malzeme nedir? Yalıtım konusunda veya diğer ko
nularda size göre önemli gördüklerinizi de aktarırsanız, be
nim gibi istekli fakat acemilere yol göstermiş olursunuz. Ko
lay gelsin. Güzelliklerle kalın.
sn emekli balıkçı,çok teşekkürler.izolasyon olarak sert köpük kullanacaktım fakat küçük kaporta onarımlarında ısıdan dolayı köpüğün erimesi yada yanması sözkonusu.dolayısı ile birinci katı ısıya dayanıklı flex kullandım (satıcı kauçuk diyordu). ikinci katı sert köpük kullanacagım.forumu okursanız diğer arkadaşlarında çeşitli izolasyon maddelerini kullandığını göreceksiniz.ayrıca ustalık acemilik göreceli kavramlar. iletişim ve araştırma ile hepimiz biribirimizden birşeyler öğreniyoruz.dostça kalınız.
İlhan bey,teşekkür ederim.benim zamanla sorunum yok yavaş yavaş takılıyorum.bizim batıkentte havalar sıcacık. ;D
yakında ziyaretinize geleceğim.sıcak çayınızı hazırlayın.
Rıfat bey öncelikle selamlar.belliki sizde hem titiz hemde yaratıcısınız.Ayrıca maceracı yönünüzde kuvvetli.Hayırlı uğurlu olsun ,kolay gelsin.sizide izlerken büyük bir keyif alıyorum ve tecrübe sahibi oluyorum. Tahmin ediyorum bu ilkbahar ve yaz sezonuna tamamlamaya çalışıyorsunuz.Sağlık ve mutlulukla işlerinizi yürütmenizi temenni ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.SEVGİ ve SAYGILAR.
metin0035' Alıntı:
Rıfat bey öncelikle selamlar.belliki sizde hem titiz hemde yaratıcısınız.Ayrıca maceracı yönünüzde kuvvetli.Hayırlı uğurlu olsun ,kolay gelsin.sizide izlerken büyük bir keyif alıyorum ve tecrübe sahibi oluyorum. Tahmin ediyorum bu ilkbahar ve yaz sezonuna tamamlamaya çalışıyorsunuz.Sağlık ve mutlulukla işlerinizi yürütmenizi temenni ediyorum.ALLAH tamamına erdirsin.SEVGİ ve SAYGILAR.
Rıfat ağbi kapıları sadece izalasyon için kestiysen boşuna uğraş, bence hiç gerek yoktu,
maden kestin bence oralara gömme raf yap, ön tarafınada file gerersin bir sürü ıvır zıvırı ortadan kaldırır
buralpdi' Alıntı:
Rıfat ağbi kapıları sadece izalasyon için kestiysen boşuna uğraş, bence hiç gerek yoktu,
maden kestin bence oralara gömme raf yap, ön tarafınada file gerersin bir sürü ıvır zıvırı ortadan kaldırır