Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Dün heyecanlı günümdü proje hazırlıkları için müracaat ettik,Rıfat 'ta yanımdaydı.
11 haziran aracımın 5 yılının doldurduğu gün sonrası onaylanmaya gidecek.
Öğleden sonra atık su tankı araca monte edildi.
Hidrofora kutu yapıldı.
Camlar çok güzel görünüyor,açılan kanadıda var herhalde,
Nihat bey acaba tek taraf camın ölçü ve ağırlıkları hakkında bilginiz varmı,maliyetinide belirtebilirmisiniz
yusuf3070' Alıntı:
Camlar çok güzel görünüyor,açılan kanadıda var herhalde,
Nihat bey acaba tek taraf camın ölçü ve ağırlıkları hakkında bilginiz varmı,maliyetinide belirtebilirmisiniz
Yusuf bey Açılan kanadı resimde var.
Orjinal dukato minübüs camı ,çiftini her şey dahil 700 tl takdırdım.Şu an İzmire yolcuyum bu kadarına cevap verebildim.
nihat abi avatarındaki semaverden çay ısmarlada ıkı muhabbetedelım ;D ;D çok özledım ne zamandır görüşemiyoruz yapalım bir organızasyon artık.bu arada araçda çok guzel olmuş tam kendını bulmuş allah nazardan saklasın ;D ;D ;D
Nihat bey kolay gelsin,Evet bu karavanın yapım aşamasında,da gecerli dimi ATATÜRKÜN söyledikleri konu üzerinde bilgilerini esirgeyenler sucludur sonucdan ama bizim bu ailemizde kimse yoktur,ki bilgisini tecrübesini saklıcak dimi o durumdan dolayı şanslıyız. ha gayret kardeşim
Tente güzel tente, bu gibi tenteleri gördükçe aaah ah ediyorum, bizim buradaki tenteciler bahçe şemsiyesinden başka bişey tanımıyorlar. hele saçaklıktan haberleri bile yok.
Aka' Alıntı:
Tente güzel tente, bu gibi tenteleri gördükçe aaah ah ediyorum, bizim buradaki tenteciler bahçe şemsiyesinden başka bişey tanımıyorlar. hele saçaklıktan haberleri bile yok.
Bende tenteyi leventin yardımları ile İstanbuldan getirtim çok memnunum çok kibar.selamlar.
TUGAY58' Alıntı:
Nihat bey kolay gelsin,Evet bu karavanın yapım aşamasında,da gecerli dimi ATATÜRKÜN söyledikleri konu üzerinde bilgilerini esirgeyenler sucludur sonucdan ama bizim bu ailemizde kimse yoktur,ki bilgisini tecrübesini saklıcak dimi o durumdan dolayı şanslıyız. ha gayret kardeşim
Tugay bey çok teşekkür ederim destekleriniz için ,selamlar.
mserdemir' Alıntı:
nihat abi avatarındaki semaverden çay ısmarlada ıkı muhabbetedelım ;D ;D çok özledım ne zamandır görüşemiyoruz yapalım bir organızasyon artık.bu arada araçda çok guzel olmuş tam kendını bulmuş allah nazardan saklasın ;D ;D ;D
Selim bir haftadır siteyle ilgilenemiyordum,her zaman çayımız çorbamız olur,bu aralar kızımın ikizleri ile zamananımız geçiyor.
Fırsat bulursak neden olmasın bende çok özledim.Selamlar.
Nihat bey çalışmaları aksatmayalım lütfen Ama torunda başka bide ikiz Allah annelerine babalarına bağışlasın tabi biz dedeleredeeee.kolay gelsin saygılar
TUGAY58' Alıntı:
Nihat bey çalışmaları aksatmayalım lütfen Ama torunda başka bide ikiz Allah annelerine babalarına bağışlasın tabi biz dedeleredeeee.kolay gelsin saygılar