Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,809

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent bey,
Projeniz hayırlı olsun.Umarım benim projedeki eksiklikler sizde olmaz.Forumda da yazmıştım.İmzalar ve kaşelere dikkat ediyorlar.TÜV den de kolayca geçmeniz dileği ile iyi günler dilerim.

Ömer

birde TÜV de arabanın içindeki değişiklikleri hiç olçmediler projeye şöyle baktılar neyin nerde olduğunu gördüler o kadar.arkadaki oturma gurubuna takıldılar,oranın oturma değil yatak olduğunu anlatınca üzerinde durmadılar.

Levent hayırlı olsun,TÜV'dende sorunsuz geçmeni dilerim. Kolay gelsin.
Levent

gozdemed' Alıntı:
Levent bey,
Projeniz hayırlı olsun.Umarım benim projedeki eksiklikler sizde olmaz.Forumda da yazmıştım.İmzalar ve kaşelere dikkat ediyorlar.TÜV den de kolayca geçmeniz dileği ile iyi günler dilerim.

Ömer

çok teşekkürler Ömer bey, inşaallah bir sorun çıkmaz

güngör' Alıntı:
Levent hayırlı olsun,TÜV'dende sorunsuz geçmeni dilerim. Kolay gelsin.
Levent

çok teşekkürler Levent bey, sağolasınız :smiley:

Levent Bey,mutlu sona biraz daha yaklaştınız.Gezilere başladığınızda bu aşamalar hoş sohbetlerin konusu olacak birgün.Sağlıkla o günlere de erişmenizi diliyorum.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Levent Bey,mutlu sona biraz daha yaklaştınız.Gezilere başladığınızda bu aşamalar hoş sohbetlerin konusu olacak birgün.Sağlıkla o günlere de erişmenizi diliyorum.

İzmir'den selamlar, sevgiler.

çok teşekkürler :smiley: İzmire bol selam

Levent bey projeniz hayırlı olsun son bir adım kaldı onuda sorunsuz geçeceğinize eminim selamlar.

buralpdi' Alıntı:
darısı olmayan arkadaşlarımızın başına :smiley:
buralpdi' Alıntı:
inşaallah en kısa zamanda sende karavan sahibi olursun
Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin.Levent kardeşim bu ne güzel bir dua böyle umarım bu dua sayesinde sıraya bende girerim.Seni izlemeye devam ediyoruz,Mevlam kolaylıklar versin.İnşaallah Ailenizle ağız tadı ile tadını çıkarırsınız.

Cengiz bey Kemal ağbi çok teşekkürler, darısı olmayanların başına, en kısa zaman da :smiley:

Levent bey hayırlı olsun umarım TUV dende sorunsuz geçersiniz.

arkadaşlar aracımız bitmemesine rağmen yaz tatilinin son fırsatı olan bayram tatilini değerlendirerek kısa ama güzel bir gezi yaptık bu linkten bakabilirsiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61354.0

100_0938.jpg

100_1052.jpg

devam
haftasonu kaldığımız yerden devam ettik, buzdolabını yerine tamamen oturttuk, kenarlarındaki boşlukları kapattık üst rafındaki arka kısım rutuşunu hallettik, kapak montajına geçmeden menteşeler için ayar çıtalarını döşedik, yatak altı kapağı için kasa kurduk, seyyar masamızın ayak vazifesi görecek çelik telin montajını yaptık, iş gözükmemesine rağmen önemli teknik detaylarla uğraştık

DSC01480.jpg

DSC01481.jpg

DSC01495.jpg

DSC01484.jpg

DSC01491.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR