Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
devam,
[attachment=1]
[attachment=2]
Bülent bey bize yardıma gelmiş, sağolsun çıraklığımızı yaptı
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]
artık elektirik tesisatımızda hazır, deneme için buzdolabınada enerji verip sesini duyduk, sistemimiz hazır,
aracın kendi elektrik sistemine dokunmadık,
karavan hareket halindeyken enerjimizi araçtan, kamp sırasında yaşam akülerimizden enerjimizi alacağız,
haftaiçi solar panelimiz akülerimizi dolduracak,
gerektiği andada bütün sistem paralel hale gelebiliyor, yani aracın marşı basmadı aküleri paralel hale getirip anlık sorunumuzu çözeceğiz,
buzdolabına bir şalter daha koyduk istediğimiz zaman çalışsın diye
Kolay gelsin ustalar, elinize sağlık...l
Levent,senin tavandaki barların bağlandığı kanallarda, orjinal plastikler takılımıydı hatırlamıyorum, sen bir şey düşünmüşsündür ama ben ne yaptığımı yazayım, paneli takdıkdan sonra, kapı fitillerinin süngersiz sırf geçme yeri olanından aldım, panelin bağlandığı ayaklar arasına parça parça keserek takdım...
Levent bey;
Kolay gelsin ve gözünüz aydın.Bir sorun daha geride kalmış.
Sanırım panelin taşıyıcılarını araca pap perçin il tutturdunuz. Eğer öyle yaptıysanız dikkatli olun, zamanla aliminyum perçinler eriyebiliyor.
Saygılarımla
Rıza
çok teşekkürler Yücel senin karavanda güzel olacak
atiladi' Alıntı:
Kolay gelsin ustalar, elinize sağlık...l
Levent,senin tavandaki barların bağlandığı kanallarda, orjinal plastikler takılımıydı hatırlamıyorum, sen bir şey düşünmüşsündür ama ben ne yaptığımı yazayım, paneli takdıkdan sonra, kapı fitillerinin süngersiz sırf geçme yeri olanından aldım, panelin bağlandığı ayaklar arasına parça parça keserek takdım...
orjinal plastikleri üzerindeydi, sonradan içine mastik sıkarak yeniden oturtmuşlar, araç 1,5 senedir bende mastik kurumamış bende önce ne zaman sıktılar bilmiyorum, berbat bir şey heryere bulaşıyor temizlenmiyor, bir müddet açıkta kalsın üzerinde kalan bulaşıklar kurur belki
Levent bey;
Kolay gelsin ve gözünüz aydın.Bir sorun daha geride kalmış.
Sanırım panelin taşıyıcılarını araca pap perçin il tutturdunuz. Eğer öyle yaptıysanız dikkatli olun, zamanla aliminyum perçinler eriyebiliyor.
Saygılarımla
Rıza
Rıza bey çok teşekkürler uyarı için, 10 sene önce yaptığım motosiklet garajında, perçin konusunda bir sorun olmayınca bana daha mantıklı geldi, 10 senedir dış ortamda profiller çürüdü perçinler halen çok iyi durumda, yinede ara ara kontrol ederim selamlar
bu haftasonuda verimli geçti full çalıştık,
öncelikle elektirik tesisatımızda solar panel şarzının yerini değiştirip yukarı dolabın içine aldık, ayrıca sigorta panelimizi montajladık, sistemimiz dahada güvenli oldu,
[attachment=1]
[attachment=2]
tabanda işlerimiz bittiği için straforunu döşedikten sonra taban ahşaplarını sabitledik, üstünün mineflosunu ve alüminyum çubuklarının montajını yaptık,
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]