Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,188

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

orjinal karavan camı bulabilirsem onu kullanacağım bulamazsam veya çok pahalı gelirse bu cam tarzını kullanacağım, bu tarz camlara artık pencerede yapıyorlar

11721974_aap.jpg

12446662_9j4.jpg

13773570_f6s.jpg

Benim arabaya bu camdan istedim camcı senin arabaya o camdan yok ford'lara takılıyor dedi benimde saf halim kim ne derse inanıyorum fotoğrafda ne kadarda güzel duruyor oysa :'(

Benim arabaya bu camdan istedim camcı senin arabaya o camdan yok ford'lara takılıyor dedi benimde saf halim kim ne derse inanıyorum fotoğrafda ne kadarda güzel duruyor oysa

EVET YUSUF
BANADA ÇOK AĞIR OLUYOR, SENİN ARACA KARAVAN EŞYASI İLE BİRLİKTE ÇOK AĞIR GELİR DEDİLER YAPTIRMADIM.

AMA BAŞLENT CAM İLE GÖRÜŞTÜM. HİÇ SORUN YOK TEK KAT CAM AĞIR DA GELMEZ, ÇİFT CAM (ısı cam) AĞIROLUR, ONA DA GEREK YOK, TEK KAT CAM HEM PAHADA, HEMDE AĞIRLIKTA HAFİF OLUR DEDİLER. EN KISA ZAMANDA YAPIŞTIRMA CAM YAPTIRACAĞIM İNŞALLAH.

Arkadaslar, neden hep PSA grubu araclar tercih ediliyor? Volt ve siprinter'in da ic hacmi yeterli bence. ote yandan daha saglam ve guvenilir araclar.

mutlaka daha pahalidir. benimki de 97 transporter. 90'li yillarin voltlari hala tas gibi fakat 2000 model bir ducato artik hurda sayiliyor. ayni fiyata daha eski model bir volt ya da siprinter ki motoru haric ayni araclardir almak daha mantikli olabilir mi acaba? su an 10 yasinda olan 2000 model bir volt, sifir km bir ducatodan daha uzun omurlu olacaktir.

Yurtdisinda bir cok karavanda pimapen turu cift cam ve dograma gordum. Stor sineklik ve stor perdeleri cok sik gozukuyordu. Ozellikle unimog tipi buyuk karavanlarda cok var. Bu Plastik cift camlardan daha islevsel olduguna eminim. Esnemeden kirilmaz bence. Yok kirilirsa da sertlestirilmis camlarla imal edilebilir. Cok daha ucuza gelecegine eminim.

Insel, bir ara yerli pleksi cam ureticisine ulasmistin. dogru mu hatirliyorum?

Merhaba,

"Camper için araç" ve "camper için cam" konusunda yeni başlıklar açılsa daha iyi olmaz mı, konuların burada "kaynama" olasılığı yok mu?

Cavid Sezen

Cavid beyle aynı fikirdeyim, belki cam olayı burada devam edebilir ( iç plan aşamasında cam konuşulurken alternatif cam tipleri tartışılabilir) ama herkese faydası olması açısından ayrı bir başlıkta olması daha iyiı diye düşünüyorum. Belki kopyası.
Oğuz

Ergun' Alıntı:
Arkadaslar, neden hep PSA grubu araclar tercih ediliyor? Volt ve siprinter'in da ic hacmi yeterli bence. ote yandan daha saglam ve guvenilir araclar.
Ergun bey 20000tl bütçe ile motokaravan yapmaya çalışacağız, siz hangi aracı almayı tercih edersiniz :D :D :D

EVET ARKADAŞLAR,
CAM KONUSU BENİMDE SORUNUM, BİR ÇOK KARAVANCININ OLDUĞU GİBİ.
SAĞOLSUN İNSEL BEY YARDIM EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO KARAVANDA DA BULABİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO DA ÖLÇÜ TUTMADI. YABANCI SİTELERDE İSTEDİĞİM EBAT VAR AMA ONLAR DA ÇOK PAHALI.
İNSEL BEY İLE BİR ÇÖZÜM BULABİLİRSEM KENDİSİNDEN BİR RİCAMIZ OLACAK. O DA OLMAZSA ŞİMDİLİK ASKIYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BAŞKA ALTERNATİF FİKİRLERİN TARTIŞILDIĞI BİR BÖLÜM AÇMAKTA FAYDA VAR. KONUYA KATKISI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ahmet abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Abi bu arada senin arabanın fotosunu hiç görmedik merak ediyorum açıkcası.

YUSUF KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİM. ARABANIN FOTOĞRAFLARINI BOŞKEN VE HERYAPIM AŞAMASINDA CEP TELEFONUMUN KAMERASI İLE TESBİT EDİYORUM. BİRAZ KISITLI ÇEKİM OLUYOR AMA İDARE EDECEĞİZ. BU AYIN 26 SINDAN İTİBAREN BENDE BİR SAYFA AÇIP BU GÜNE KADAR YAPTIKLARIMI VE YAPACAKLARIMI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. ASLINDA BİR KAÇ KEZ ARAÇ İLE YANINA GELMEYE NİYETLENDİM AMA KISMET OLMADI.

arı' Alıntı:
EVET ARKADAŞLAR,
CAM KONUSU BENİMDE SORUNUM, BİR ÇOK KARAVANCININ OLDUĞU GİBİ.
SAĞOLSUN İNSEL BEY YARDIM EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO KARAVANDA DA BULABİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO DA ÖLÇÜ TUTMADI. YABANCI SİTELERDE İSTEDİĞİM EBAT VAR AMA ONLAR DA ÇOK PAHALI.
İNSEL BEY İLE BİR ÇÖZÜM BULABİLİRSEM KENDİSİNDEN BİR RİCAMIZ OLACAK. O DA OLMAZSA ŞİMDİLİK ASKIYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BAŞKA ALTERNATİF FİKİRLERİN TARTIŞILDIĞI BİR BÖLÜM AÇMAKTA FAYDA VAR. KONUYA KATKISI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

YUSUF KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİM. ARABANIN FOTOĞRAFLARINI BOŞKEN VE HERYAPIM AŞAMASINDA CEP TELEFONUMUN KAMERASI İLE TESBİT EDİYORUM. BİRAZ KISITLI ÇEKİM OLUYOR AMA İDARE EDECEĞİZ. BU AYIN 26 SINDAN İTİBAREN BENDE BİR SAYFA AÇIP BU GÜNE KADAR YAPTIKLARIMI VE YAPACAKLARIMI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. ASLINDA BİR KAÇ KEZ ARAÇ İLE YANINA GELMEYE NİYETLENDİM AMA KISMET OLMADI.
Sayın Arı cam başlığını açtım bundan sonra orada konuyu tartışalım, saygılar

Sayın Levent bey sevgi ve saygılarımla,Öncelikle istemek ve arzu etmek işin yüzde ellisi derler.Bütçe ne olursa olsun önce istek önemli.Plan ,proje,araç ,imalat,ruhsat.Geriye ne kaldı ;Tabiiki gezmek,tadını çıkartmak.Araç bence Fiat /ducato olmalı(servis yedek parça)Düşünüldüğünde.Tamamen camlı van da olabilir.Motokaravanlarda film kaplı olmasına izin veriliyormuş diye duydum.Daha sonrası kolay gibi;Size de şimdiden iyi çalışmalar diliyorum.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR