buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
önerinizi değerlendireceğim
önerinizi değerlendireceğim
Benim arabaya bu camdan istedim camcı senin arabaya o camdan yok ford'lara takılıyor dedi benimde saf halim kim ne derse inanıyorum fotoğrafda ne kadarda güzel duruyor oysa
Ergun bey 20000tl bütçe ile motokaravan yapmaya çalışacağız, siz hangi aracı almayı tercih edersinizErgun' Alıntı:Arkadaslar, neden hep PSA grubu araclar tercih ediliyor? Volt ve siprinter'in da ic hacmi yeterli bence. ote yandan daha saglam ve guvenilir araclar.
Ahmet abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Abi bu arada senin arabanın fotosunu hiç görmedik merak ediyorum açıkcası.
Sayın Arı cam başlığını açtım bundan sonra orada konuyu tartışalım, saygılararı' Alıntı:EVET ARKADAŞLAR,
CAM KONUSU BENİMDE SORUNUM, BİR ÇOK KARAVANCININ OLDUĞU GİBİ.
SAĞOLSUN İNSEL BEY YARDIM EDEBİLECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO KARAVANDA DA BULABİLECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİ. PİNO DA ÖLÇÜ TUTMADI. YABANCI SİTELERDE İSTEDİĞİM EBAT VAR AMA ONLAR DA ÇOK PAHALI.
İNSEL BEY İLE BİR ÇÖZÜM BULABİLİRSEM KENDİSİNDEN BİR RİCAMIZ OLACAK. O DA OLMAZSA ŞİMDİLİK ASKIYA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BAŞKA ALTERNATİF FİKİRLERİN TARTIŞILDIĞI BİR BÖLÜM AÇMAKTA FAYDA VAR. KONUYA KATKISI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.
YUSUF KARDEŞ TEŞEKKÜR EDERİM. ARABANIN FOTOĞRAFLARINI BOŞKEN VE HERYAPIM AŞAMASINDA CEP TELEFONUMUN KAMERASI İLE TESBİT EDİYORUM. BİRAZ KISITLI ÇEKİM OLUYOR AMA İDARE EDECEĞİZ. BU AYIN 26 SINDAN İTİBAREN BENDE BİR SAYFA AÇIP BU GÜNE KADAR YAPTIKLARIMI VE YAPACAKLARIMI SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM. ASLINDA BİR KAÇ KEZ ARAÇ İLE YANINA GELMEYE NİYETLENDİM AMA KISMET OLMADI.