Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,177
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Metin bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, öncelik dukato ama diğer boxer ve jumper de olabilir birbirlerine parça uyduğu için servis ve yedek parça sorunu yok bu araçlarda jumper ile fiat servisine gittiğinizde sizi geri çevirmiyorlar, heryerde artık özel servisler var. öncelik dukato onun sebebide donanım açısından en zengin olan marka sonra jumper. mümkün olduğunca temiz bir araç almak istiyorum o yüzden bu kadar uzun sürdü araba buluyorum fiyat uymuyor, fiyat mantıklı araba çok ezilmiş oluyor, hem çalışıp hem araba bakınca da iş biraz uzadı ,sağlık olsun temiz olsun varsın geç olsun. saygılar

Etiketler

levet kardesım.
eger kı araba aramaya baslamıs ısen, sekıl kafada olusmustur demektır. ben kendı anlayısımla , tasarım ıcra asamasına gırmıs sayarım. yol cızıldı, karar da alındı ıse iş de baslamıstır. arastırma ve danısma evresınde konuya gıremedım. cunkı hem bılgılı degılım hem de bıldıgın gıbı ılgı alanımızın degısıklıgı (kamper-karavan) sebebı ıle dusunce ve tasarım dagarcıgım hazırlıksız olması nedenı ıle ızlemek daha dogru olacaktır dedım. ıcım dıyor kı senden cok sey beklıyorum .haydı goreyım senı.(af buyur ıcımden boyle geldı) oncelıkle kazadan beladan korunmanı ve ıslerının gonlunce kolay gıtmesını dılerım.
selamlar dolu dolu. mehmet.

Mehmet ağbi iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, herkesin fikrine açığız akıl akıldan üstündür, gözümüzden kaçan bir detay olmasın diye hepberaber sesli düşünüyoruz, neticede bende ilk kez bir karavan yapacağım o yüzden herkes gibi bende acemiyim, benimde hatalarım olacaktır :D :D :D.saygılar

Evet Levent Bey buldum ve hatırladım.
Aracı alabildinmi?

aracı daha alamadım sabrımda kalmadı ama düzgün bir araç bulmaya çalışıyorum

buralpdi' Alıntı:
Arkadaşlar kafamda şekillenen son proje bu, önerileriniz doğrultusunda arkada sabit yatak 120cm, yeteri kadar büyük banyo tuvalet altına buzdolabı koyabileceğim dolap, iki kişilik oturma gurubu ilave ile bir kişinin (yetişkin dahil )yatabileceği yatak, mutfak ölçülerim yeterli, ilerde oturma gurubuna şöför ve yolcu koltuklarını dahil edersem oturma gurubuda ideal ölçülere gelecek
son_%FEekil.JPG
Yusuf kardeş, tatil yaptın ve motokaravanını kullandın eksikliklerini gördün senin proje ile benimki arasında farklılıklar var, olabilecek en iyi projeyi şekillendirmek adına bu son halini onaylıyormusun veya önerin varmı

Levent Bey çocuk varmı, varsa yaşları ne?

Sayın arı bende çocuk yok henüz ama yeğen çok ;D ;D ;D

Sevgi ve saygılar .Levent bey tekrar hayırlı olsun .Araç aldınızmı?Uygulamak istediğiniz proje güzel fakat arka yatak bölümünü oturma ve masa grubu gibi yapsanız da masa indiğinde yatak olsa bence daha avantajlı olur .Bir fikir ????? Şimdiden iyi çalışmalar.

Levent abi Motor meselesini nasıl çözecek acaba bilmiyorum ama Metin abinin fikri güzel olabilir seyehat anında motoru içeri alabilir bu şekilde tabi yükleme indirme biraz zahmetli olur ama tartışmaya açık konu.

Levent bey bende sizin gibi ducato tarzı araç arıyorum ancak 2000 ve 2001 modele gucum yetıyor bu esnada bütçe niz nedir bilemiyorum ama 2004 model 2 tane cok temiz ducato sahibinden.com da ilgmi çekti sahibiyle göruştüm ancak fiyat bana yüksek geldi arabalar galeri tarafından internete verilmiş 16 civarında para istiyorlar ancak sahibi 14 15 gibi bırakacak gibi sahibidencom bursa osmangazi ilanlara bakarsanız sahibiyle direk irtibata gecebilirsiniz

bursa dan sevgilerle

metin0035' Alıntı:
Sevgi ve saygılar .Levent bey tekrar hayırlı olsun .Araç aldınızmı?Uygulamak istediğiniz proje güzel fakat arka yatak bölümünü oturma ve masa grubu gibi yapsanız da masa indiğinde yatak olsa bence daha avantajlı olur .Bir fikir ????? Şimdiden iyi çalışmalar.
Metin ağbi arka yatağı sabit yapıp alt kısmını kullanmak istiyorum, tabiki sizin fikrinizde güzel ve düşüneceğim
sevgiler saygılar

yaybek' Alıntı:
Levent abi Motor meselesini nasıl çözecek acaba bilmiyorum ama Metin abinin fikri güzel olabilir seyehat anında motoru içeri alabilir bu şekilde tabi yükleme indirme biraz zahmetli olur ama tartışmaya açık konu.
Yusufcuğum motosikleti arkaya asacağım, yatak sabit olup gezerken yatmak icap etti sorun olmasın diye, diyelim gündüz seyahat ediyorsun öğle oldu biraz dinlenip devam edeceksin, yatıp uzanayım dersen motoru indir tekrar bindir zor olur düşüncesindeyim, bu konuyuda ayrıca tartışabiliriz ama bana bu şekil doğru geliyor ve böyle rahat edeceğime inanıyorum

vehbi42' Alıntı:
Levent bey bende sizin gibi ducato tarzı araç arıyorum ancak 2000 ve 2001 modele gucum yetıyor bu esnada bütçe niz nedir bilemiyorum ama 2004 model 2 tane cok temiz ducato sahibinden.com da ilgmi çekti sahibiyle göruştüm ancak fiyat bana yüksek geldi arabalar galeri tarafından internete verilmiş 16 civarında para istiyorlar ancak sahibi 14 15 gibi bırakacak gibi sahibidencom bursa osmangazi ilanlara bakarsanız sahibiyle direk irtibata gecebilirsiniz

bursa dan sevgilerle
Sayın Vehbi42, inşaallah sizede temiz bir araç denk gelir ve karavanınızı yapmak nasip olur, ben 20000tl bütçe ile yola çıkıyorum, alabildiğim kadarı ile temiz modelli ve donanımlı bir araç almayı hedefliyorum, sonrasında elimde kalan para ile başlangıç yapıp zaman içindede eksikliklerini tamamlayacağım. ilginiz için çok teşekkür ederim istanbula döner dönmez bu ilanlara bakacağım
saygılar

Levent bey,
Motorun içeride olmaması açısından ben de sizinle aynı fikirdeyim. İşlevsel gibi gözükse de çok pratik değil. Motoru araca çıkarmak da ayrı bir sorun. Sabit ve olabildiğince yüksek yatak şart. Ön tarafta neden dönmeli koltuk ile tamamlanan bir oturma grubu düşünmüyorsunuz, bir nedeni var mı ? ( banyo sonrası 1,5 kişilik :smiley: koltuk 60 cm + masa 60 cm + şöför koltuğu dönmeli) .
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR