KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet işin zor kısmı bitti ama el oyalıyan kapaklar, aksesuarlar ve tesisatın montajı var, bu işler arabanın dolaşmasını yani yatmasını engellemiyor, artık aracımızı kullanabiliriz, bu açıdan sevindirici fakat daha işimiz bitmedi ,
çok teşekkürler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
ağbim sabunluk ve pencere kenarlarını dönerken, ben kaplama sıkmadığımız parçaların rengini kaplama rengimize yakın olması için, verniksiz pinotex ile renklendiriyorum,
Elinize sağlık dekoratif anlamda bir duvarın işini bitirmişsiniz, güzel oldu ama 2 gün için biraz az çalışma gibi geldi bana, sıcakdanmı bayılıp biraz kaytardınız...
Levent abi ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Murat ustada çok gayretli fotolarda hep Murat ustayı görüyorum bana sanki çalışan o sen işin vitrin kısmını oluşturuyorsun gibi geliyor ;D
atiladi' Alıntı:
Elinize sağlık dekoratif anlamda bir duvarın işini bitirmişsiniz, güzel oldu ama 2 gün için biraz az çalışma gibi geldi bana, sıcakdanmı bayılıp biraz kaytardınız...
resimlerde de gözüküyor ter sırtımızdan aktı, sıcaktan ve yapıştırıcı kokusundan dolayı biraz bayıldık evet itiraf edelim ;D ;D ;D,
şöför arkası yani sol tarafın montajı tamamen bitti fakat akşam olduğu için resim çekmedim
yaybek' Alıntı:
Levent abi ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Murat ustada çok gayretli fotolarda hep Murat ustayı görüyorum bana sanki çalışan o sen işin vitrin kısmını oluşturuyorsun gibi geliyor ;D
Levent bey,başarılı ve örnek bir çalışma yapıyorsunuz,kutlarım.
Merakımı mazur görün.Son fotoğraflarda tabanda,komple herhangi bir kaplama göremedim.
Banyo ve bazı iç bölümlerin (şöför arkası koltuk bölümünün) montajını yaptığınızı görüyorum. Aracın tabanına komple kaplama(mambran üstü taban su kontraplağı gibi)taban döşemesi ne zaman yapılacak , yada tabana başka bir uygulama mı düşünüyorsunuz?
Ayrıca banyo bölümü duvarlarını ve üst dolapları, nasıl bir malzeme yada yapıştırıcı ile araç yanlarına ve tabana sabitliyorsunuz? Kolay gelsin.