ellerine sağlık usta çok güzel oluyor eeee adın çıkmış ustaya kaytarmak malzemeden çalmak yok hep beraber takipdeyiz
bu tüv meselesi benimde çok canımı sıkıyor bugün bayağı incelediler arabayı hatta yan bantlardan birileri daha geldi konuştular sanki akıllarına yatmayan birşey vardı arabanın içine bile baktılar ben acaba ocak ve tüpe kafayı takarlarmı diye tedirgin oldum sonrasında bana bunu sizmi yaptınız yoksa aldığınızda böylemiydi dediler yani daha önce bu haliyle muayene oldumu dediler bende evet hatta tüm işlemlerini ben kendim yaptım kanunen ne gerekiyorsa hepsini tam yaptık hiç eksiyi yoktur dedim ve yaptırdığım yeri sordular bende sinekli dedim tamam dediler ama sonrasında zaten geçemedi derdine düştük ne diyeyim ...........
bizde cumartesi günü Ahmet (yasiko) abinin landrover'inin elektrik kablolarını tamamıyle çakip bağlantılarını yaptık dışarıdan elektrik bağlantısınıda bendeki sistemin aynısı yaptık çok güzel bir tesisat oldu sadece ikinci aküyü alıp bağlayacağız iş bitecek ruhsat zaten tamam gezmeye hazır.