Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,767
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yaybek' Alıntı:
Levent abi bu kilitleri tavsiye etmemişti bana satan kişi sizce nasıl bir ürün.

açılması için bırakılacak boşluk sallantılarda kapakların açılmasını sağlayacak ve bizim işimize yaramayacak
benim fikrime göre araya minik lastik takozlar koyarak montaj yaparsak açılması için lazım olan boşluğu bizim ittirmemiz sayesinde elde edeceğiz, eğer plan tutarsa bizim için basit bir çözüm olacak, plan tutmaz ise onuda o zaman düşünürüz ;D ;D ;D
benim kapakları takıp test etmemi bekleyeceksiniz ;D ;D ;D

Etiketler

Leveny bey, arkadaşlardan motor kazası yaptığınızı duydum, geçmiş olsun .Umarın ciddi bir durum yoktur.
Selamlar

gozdemed' Alıntı:
Leveny bey, arkadaşlardan motor kazası yaptığınızı duydum, geçmiş olsun .Umarın ciddi bir durum yoktur.
Selamlar

çok teşekkürler,şükür atlattık, yaralarım çabuk iyileşti artık yavaşda olsa merdiven çıkabiliyorum, kazanın arkasından devamlı biberiye yağı tedavisi uyguladık, çabuk toparladı

Levent bey,
Geçmiş olsun. Umarın biran önce iyileşir karavanınızın yapımına dönersiniz.

yugun' Alıntı:
Levent bey,
Geçmiş olsun. Umarın biran önce iyileşir karavanınızın yapımına dönersiniz.

Yücel bey çok teşekkürler, hızla iyileşiyorum, inşaallah en kısa zamanda tekrar karavanımı yapmaya devam edeceğim

Levent bey bende şimdi okudum , çok geçmiş olsun hocam :( bu motorlara binmek zevkte kazasıda kötü , bende tırsıya tırsıya kısa mesafelerde ancak biniyorum . Allah iyilikler versin tekrardan ...

Selamlar Erhan

erhan110' Alıntı:
Levent bey bende şimdi okudum , çok geçmiş olsun hocam :( bu motorlara binmek zevkte kazasıda kötü , bende tırsıya tırsıya kısa mesafelerde ancak biniyorum . Allah iyilikler versin tekrardan ...

Selamlar Erhan

çok teşekkürler Erhan bey, çabuk toparlıyorum, iyiyim Allaha şükür

zaloğlu' Alıntı:
Levent bey
çok geçmiş olsun.Selam ve sevgiler.

çok teşekkürler, selamlar

Levent ustam merhaba nasılsın biraz toparladınmı ben bu ara yazamıyorum kusura bakma senin iyi haberlerini bekliyorum müsait bir zamanda telefon ederim görüşürüz
bende çalışıyorum en kısa zamanda fotoğrafları çekip yayınlıyacam görüşürüz tekrar geçmiş olsun

(çok teşekkürler,şükür atlattık, yaralarım çabuk iyileşti artık yavaşda olsa merdiven çıkabiliyorum,)

Levent bey çok geçmiş olsun .
dileğim bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dır Allah korusun
selamlar.

ismail

Yaşar kardeş, İsmail bey çok teşekkürler,
işe başladım tamamen düzelmesemde iyiyim arkadaşlar, günlük işlerimi yapabiliyorum,
omuzum ve bacağımı zorlayamıyorum,
yürümem düzeldi,
Allah hepimizi kazadan beladan korusun :smiley:

Levent Bey,

Kaza haberini yeni okuyabildim. Öncelikle büyük geçmiş olsun..İnşallah böyle bir kaza tekrar yaşamazsınız.

Bir iki haftadır Yusuf Bey'in ve sizin camper yapım aşamalarınızı okuyordum. Artık yolda giderken Ducato veya Master gördüğüm zaman farklı gözle bakıyorum. Sizin ve Yusuf Bey gibi elinden iş gelen kişilerin böyle işlere girişmesi bana da şevk veriyor ama şimdilik cesaret edemem.. Bir iki sene içerisinde aranıza katılmak isterim..

En kısa zamanda bitirebilmenizi dilerim.. Tekrar geçmiş olsun..

Saygılar...

ismailb' Alıntı:
Levent Bey,

Kaza haberini yeni okuyabildim. Öncelikle büyük geçmiş olsun..İnşallah böyle bir kaza tekrar yaşamazsınız.

Bir iki haftadır Yusuf Bey'in ve sizin camper yapım aşamalarınızı okuyordum. Artık yolda giderken Ducato veya Master gördüğüm zaman farklı gözle bakıyorum. Sizin ve Yusuf Bey gibi elinden iş gelen kişilerin böyle işlere girişmesi bana da şevk veriyor ama şimdilik cesaret edemem.. Bir iki sene içerisinde aranıza katılmak isterim..

En kısa zamanda bitirebilmenizi dilerim.. Tekrar geçmiş olsun..

Saygılar...

çok teşekkürler İsmail bey :smiley:,
bir iki seneye kadar karavan yapmak daha kolay hale gelir inşaallah, hem prosedür hemde malzeme açısından, Yusuf bir moda başlattı ve arkası gelecek, bizden sonra aracını yapan arkadaşlar daha şanslı olacak diye düşünüyorum

cakir0203' Alıntı:
Levent bey çok geçmiş olsun.

çok teşekkürler Hasan bey :smiley:

evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam,
son kaldığımız banyo duvarlarını yerlerine alıştırma işine devam ettik,

DSC01039.JPG

DSC01040.JPG

DSC01041.JPG

arkasından diğer duvarı yerine alıştırıp mutfak bölümünün duvarlarını yerine alıştırdık,

DSC01049.JPG

DSC01050.JPG

yerine alıştırdığımız mutfak ünitesinin şeklini veriyoruz, kesim hatalarını zımpara ile düzeltiyoruz

DSC01051.JPG

DSC01052.JPG

yerlerine oturtuyoruz ve hata varmı diye kontrol ediyoruz

DSC01053.JPG

DSC01054.JPG

banyonun ön duvarını yerine alıştırıyoruz,

DSC01055%7E0.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR