Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,771
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent, artık az iş çıkartmaya başladın, bahar yorgunluğumu diyelim, yoksa kaytarıyormusun.?

Etiketler

atiladi' Alıntı:
Levent, artık az iş çıkartmaya başladın, bahar yorgunluğumu diyelim, yoksa kaytarıyormusun.?

elimde olmayan nedenlerden dolayı ve işlerin yoğunluğu nedeni ile böyle oldu :smiley:

Levent abi şu üzerindeki tembelliği artık bir kenara bırak zaten forumda genel bir tembellik var yeni işler görmek istiyoruz,bu arada banyo camı çok hoş olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle.

yaybek' Alıntı:
Levent abi şu üzerindeki tembelliği artık bir kenara bırak zaten forumda genel bir tembellik var yeni işler görmek istiyoruz,bu arada banyo camı çok hoş olmuş güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Valla Yusuf tenbellikle alakası yok, hem çalışıp hem karavan yapmak zor, sadece vakit sıkıntısı yaşıyorum,
benim işim masa başı iş değil bazı akşamlar eve bile gitmek çok zor geliyor yorgunluktan, tabii bunlar bahane değil arkadaşlar yapacağız karavanımızı er veya geç

Levent abi kolay gelsin sayende forum hareketlendi .Karavanlarını yapan arkadaşlardan ses çıkmaz oldu, galiba bahar yorgunluğu herkesi etkiledi ama yazda geldi sayılır inşallah bir an önce bitirip keyfini sürersiniz iyi çalışmalar.

Levent bey,temiz ve hay allah böylemi yapsaydık? dedirtmeyecek tarzda gelişiyor çalışmalarınız.Bir an önce sağlıklı güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle. Kolay gelsin.

ilker 72' Alıntı:
Levent abi kolay gelsin sayende forum hareketlendi .Karavanlarını yapan arkadaşlardan ses çıkmaz oldu, galiba bahar yorgunluğu herkesi etkiledi ama yazda geldi sayılır inşallah bir an önce bitirip keyfini sürersiniz iyi çalışmalar.

çalışmaya vakit bulsam ilerleyecek de ;D ;D ;D,
bahar yorgunluğunu bile yaşayamadım,
çok teşekkürler :smiley:

enverdede' Alıntı:
Levent bey,temiz ve hay allah böylemi yapsaydık? dedirtmeyecek tarzda gelişiyor çalışmalarınız.Bir an önce sağlıklı güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle. Kolay gelsin.

Sayın Enverdede en azından bu tesellimiz oluyor ;D ;D ;D
çok teşekkürler :smiley:

Ben kangoo aracımı iki ayda ancak bitirebilmiştim. Kamperi ise hazır almama rağmen iki aydır tadilatlarıyla uğraşıyorum ve henüz bitiremedim. :smiley: Sıfırdan yapmak gerçekten zor zenaat... Kolaylıklar diliyorum.

orsaalabanda' Alıntı:
Ben kangoo aracımı iki ayda ancak bitirebilmiştim. Kamperi ise hazır almama rağmen iki aydır tadilatlarıyla uğraşıyorum ve henüz bitiremedim. :smiley: Sıfırdan yapmak gerçekten zor zenaat... Kolaylıklar diliyorum.

bu yazıların biraz olsun teselli oldu,
tek sorunum vakit

Levent Bey, usta olduğunuz belli oluyor. (Karavan ustası olmasanız da.) Yazı ve fotoğraflardan gördüğüm/anladığım ölçüde yani. Kendim bilmesem ve yap(a)masam da aklın yolu bir olduğundan, az çok bazı şeyleri görme/anlama olanağı oluyor. Teknik konulardan anlamam, el yatkınlığımın olup olmadığını pek bilmesem de mühendis kafamın olmadığını biliyorum. Yarım yamalak yapılacak/yapacağım işleri de beğenmem. Bu saatten sonra da bu işlere kalkışmak ne denli doğru olur bilmem ama çok zor...

Yusuf'un ayrıntılı yapım öyküsünden sonra Levent Ustanın çalışması da iyi bir kılavuz olacaktır; tüm eli birazcık yatkınlara, akçalı olanakları kısıtlı olanlara, kısıtlı olmayıp da kendi yapımı bir araca binmek isteyenlere...Atilla Bey de sanırım bu öyküyü de toparlar ve bizlere sunar..

Belki birçok arkadaşın düşündüğü ama dillendir(e)mediği birşeyi söylemek isterim; bu becerili arkadaşlar, neden birer kamper yaparlar da aynı anda iki işi birden çıkartmazlar? Her ekipmandan bir tane alacağına/yapacağına ikişer tane yapar olur biter..Hayrınız dokunur yahu!... ;) :D ;D

Kolaylıklar dilerim.
Cavid Sezen
Not: Yalıtım malzemesi, strafor gibi görünüyor, öyle mi?

yaybek' Alıntı:
Cavid abi son cümlenize yanıt vakit vede nakit cevabı sanırım uygun olur ;) ;D
Yusuf kardeş sen vakit kısmını ayarla,nakit kısmını biz karavan taliplileri düşünürüz :smiley: :D ;D

Enver abi şu an tüm malzeme tedarik edebileceğimiz yerler alternatifleri ile birlikte ve en makul fiyatlara hazır elimizin altında adresleri ve tüm bilgileri var heleki istanbuldaysanız hiç sorun yok işten az çok anlıyorsanız birazda bizim yardımımızla rahatlıkla bir camper sahibi olabilirsiniz ancak tamamıyle karavanı bitirme işini çok istememe karşın zamansızlıktan tamam diyemiyorum,keşke elimde imkan olsaydıda tüm dostlara yardım edebilseydim,inanın yapım aşaması bana gezmekten daha çok keyif veriyor ;) ;D

yaybek' Alıntı:
Enver abi şu an tüm malzeme tedarik edebileceğimiz yerler alternatifleri ile birlikte ve en makul fiyatlara hazır elimizin altında adresleri ve tüm bilgileri var heleki istanbuldaysanız hiç sorun yok işten az çok anlıyorsanız birazda bizim yardımımızla rahatlıkla bir camper sahibi olabilirsiniz ancak tamamıyle karavanı bitirme işini çok istememe karşın zamansızlıktan tamam diyemiyorum,keşke elimde imkan olsaydıda tüm dostlara yardım edebilseydim,inanın yapım aşaması bana gezmekten daha çok keyif veriyor ;) ;D
Yusuf samimiyetin bu yaptığımız futursuzca tekliflerin sebebi.Ben şahsen burada sizlerle tanıştıktan sonra çekme karavanımı satma kararı aldım.

Levent kardesım.
Hem estetık gorunuyor hem de oldukca saglam oldugu kanaatındeyım . Camlar cok hoş gorunuyor . Bahar yorgunlugundan daha cok dusunce yorgunlugu cektıgını gtahmın edıyorum. Hem ne yapacagını nasıl kısıtlı ımkanlarla dusundugunu nasıl uygulayacagını bın-bır turlu tarafından on dakıgada on defa fıkır degıstırerek uygulamak oldukca zaman kaybettırdıgını tahmın edıyororum. Ustune-ustluk bır de dostlarımızın takıbınde olmanın verdıgı ve onlarında begenısını kazanabılme kaygusu da bır dıger zorunluluk oluyor.
Depoya krıko vurmussun. Dedım ya hem saglam hem estetık. . . . Laf aramızda , elektrıklıı makasına bayıldım.
Kolay gelsın. sevgı saygı ve selamlarımı gonderıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR