ŞAFAK 18' Alıntı:Levent bey kolay gelsin çalışmalarını yakından takip ediyorum, işin sonunda güzel bir iş çıkacağına %100 eminim.
yaybek' Alıntı:Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.
aslanahmet' Alıntı:Levent Bey deponuz çok güzel gözüküyor. Güle güle doldurunuz
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D ;D ;Dburalpdi' Alıntı:sağolasın Yaşar usta
sen neler yaptın bu hafta
yayiyayayu' Alıntı:biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D ;D ;D
ogi' Alıntı:Levent bey elinize sağlık kardeşim, depolar gerçekten çok güzel olmuş
çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum, yapılanlar biz karavancı adayları için hem görsel bir tecrübe hemde ilham kaynağı oluyor
emeğinize sağlık
orbay74' Alıntı:Levent kardesım.
Yaptıklarını takdırle ızlıyorum . Alt bolumlerde bıle estetık gorunumu elden bırakmamıssın . Ben ıyı gıttıgıne ınanıyorum.
Kolaygellsın.
drares' Alıntı:Levent bey elinize sağlık çalışmalarınız ğüzel gidiyor...