Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,775
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent bey kolay gelsin çalışmalarını yakından takip ediyorum, işin sonunda güzel bir iş çıkacağına %100 eminim.

Etiketler

ŞAFAK 18' Alıntı:
Levent bey kolay gelsin çalışmalarını yakından takip ediyorum, işin sonunda güzel bir iş çıkacağına %100 eminim.

çok sağolasın Zafer kardeşim :smiley:

devam,
bu haftasonu ilk iş olarak kaplamaları sıkmak için harekete geçtik ama çalışan bize yakın pres bulamadık, o yüzden kaplamaları alıştırdıktan sonra hafta içi sıkılmaları için prese bırakarak ayrıldık, yani cumartesi günümüz boş yere geçti bir iş halledemedik,

DSC00860_1.JPG

DSC00860.JPG

pazar günü bizim için çok büyük sıkıntı olan daha önce fiberleyip hazırladığımız pis su depolarını boyadık ve yerlerine astık,
boya öncesi zımpara,

DSC00862.JPG

DSC00863.JPG

sonra boyanması,

DSC00865.JPG

DSC00866.JPG

boyanmış hali,

DSC00867.JPG

pis su depolarını yerlerine asınca üzerimizden büyük bir yük kalktı, nedense bu iş bize büyük bir sorunmuş hissi verdi, bu işlem bitince zaten alt yapının %70 kısmı bitmiş oldu,

DSC00871.JPG

DSC00872.JPG

DSC00873.JPG

DSC00870.JPG

DSC00869.JPG

su deposunu bitirince işe devam edemiyoruz, kaplamaları sıkamadığımız için elimizde malzeme yok bu yüzden boşta kalan zamanımızda bize çok lazım olacak sehpaları (eşşek) yapıyoruz ve paydos ediyoruz, bu haftasonu boş geçmiş gibi gözüksede depo işleri tamamen bitiyor buda bizi sevindiriyor,

DSC00876.JPG

DSC00877.JPG

DSC00878.JPG

tam paydos edip aletleri toplarken Salih bey bizi ziyarete geliyor sağolsun boşda gelmemiş ve ayak üstü biraz sohbet ediyoruz, aslında çalışmaya gelmiş ama iş yoktu ;D

DSC00884.JPG

bu haftasonu da bu kadar :smiley:

Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.

yaybek' Alıntı:
Levent abi dediğin gibi bunlar görülmeyen işler ama zamanın çoğunu alan işler,bu kısmı bitince gerisi daha seri olarak yapılacak,ellerine sağlık depo çok şık görünüyor hadi kolay gelsin.

sağolasın Yusuf,
çalışıyoruz çalışıyoruz ortada bir şey yokmuş gibi gözüküyor ;D, gelen eş dost da daha bir ilerleme yokmu, hep aynı yerdesiniz diye sorunca biraz sıkılıyoruz ??? ???, anlatamıyoruz derdimizi, inşallah bu haftasonundan sonra göze hitap edecek ilerlemeler yapabiliriz :D, aslında iyi ilerliyoruz tabii görsel olarak değil alt yapı olarak ;D ;D

sağolasın Yaşar usta :smiley:
sen neler yaptın bu hafta

buralpdi' Alıntı:
sağolasın Yaşar usta :smiley:
sen neler yaptın bu hafta
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D :mad: ;D ;D

Levent bey elinize sağlık kardeşim, depolar gerçekten çok güzel olmuş

çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum, yapılanlar biz karavancı adayları için hem görsel bir tecrübe hemde ilham kaynağı oluyor

emeğinize sağlık

Levent kardesım.
Yaptıklarını takdırle ızlıyorum . Alt bolumlerde bıle estetık gorunumu elden bırakmamıssın . Ben ıyı gıttıgıne ınanıyorum.
Kolaygellsın.

yayiyayayu' Alıntı:
biraz elektirik işi su giderleri bide zarar yaptım arka mutfak camını kırdım bide kaçamak yaptım cumartesi 13 gibi sazlıbosnaya gittim ertesi sabah döndüm arabayı test ettim daha çok eksiklerim var ;D :mad: ;D ;D

yakışır ustama ama fazla kaytarma

ogi' Alıntı:
Levent bey elinize sağlık kardeşim, depolar gerçekten çok güzel olmuş

çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum, yapılanlar biz karavancı adayları için hem görsel bir tecrübe hemde ilham kaynağı oluyor

emeğinize sağlık

inşaallah sizinde karavanınızı hep beraber yaparız, desteğiniz için çok teşekkürler :smiley:

orbay74' Alıntı:
Levent kardesım.
Yaptıklarını takdırle ızlıyorum . Alt bolumlerde bıle estetık gorunumu elden bırakmamıssın . Ben ıyı gıttıgıne ınanıyorum.
Kolaygellsın.

Mehmet ağbi senin yaptığın işin yanında benimki devede kulak kalır, yinede beğenmen çok güzel bir duygu :smiley:

Levent bey elinize sağlık çalışmalarınız ğüzel gidiyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR