Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,775

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

su depolarını artık kurumaya bırakıyoruz ve temiz su depomuzun su girişi ve hava tahliyesini bağlama çalışmalarına başlıyoruz,
hava tahliyesi ve su dolum için bulabildiğimiz malzemelerden kendimize aparat yapıyoruz,

DSC00829.JPG

su girişini hazırlamak için kartal-şahinlerde kullanılan benzin borusu, kilit ve kapaklarını 28tl aldık, kesip biçerek montaja hazırlıyoruz, benzin borusunun bağlanacağı sacı eski bir çamurluktan kestirdik, sonra zımparalayıp montaja hazırladık

DSC00790.JPG

DSC00791.JPG

DSC00792.JPG

kaportamızda su giriş yerini kesip çıkardık,

DSC00793.JPG

DSC00794.JPG

yaybek' Alıntı:
Levent abi çok güzel olmuş ellerine sğlık Murat abide kendince döktürmüş bence hemen gidip depoların patentini almak lazım ;D

sağolasın Yusuf beğendiğine sevindim :smiley:

Bakarsınız Levent Bey, karavan yapımcılığına dönüvermiş, olur mu olur... ;) :smiley:

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

hertürlü su kaçağını düşünerek montajımızı sürdürüyoruz,

DSC00804.JPG

DSC00811.JPG

Murat ustamız çalışıyor,

DSC00844.JPG

ve montajımız bitiyor, temiz su depomuz su dolumuna hazır,

DSC00845.JPG

DSC00795.JPG

gezmen' Alıntı:
Bakarsınız Levent Bey, karavan yapımcılığına dönüvermiş, olur mu olur... ;) :smiley:

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

sağolasınız Cavit ağbi :smiley:,
hayat bu bellimi olur, ömrümün sonuna kadar sevdiğim ve istediğim işi yapmayı düşünüyordum ama şimdi depoda malzeme sayıyorum ;D, bakalım yaşam daha ne gösterecek...

tabii bu arada hep çalışmadık, ağbim benle yengem mutfakta çalıştı ;D, sağolsun bizi aç bırakmadı ikramlar sonsuz :D

DSC00809.JPG

DSC00820.JPG

arada iş de yaptık, ağbimin çürüyen ve dönen susturucu ağzını kestik ve düzelttik,

DSC00806.JPG

DSC00808.JPG

bu haftasonuda bukadar arkadaşlar....

Levent, hafta sonu teknik çalışmışsınız elinize sağlık, çalışmalar ve fotoğraflar "kullanıcı montaj klavuzu" gibi, arasan bulamazsın...

Motor için arakadaşlarla konuştum, söyledikleri aynen şu; fiyatları firma belirliyo bayilere iskonto yapıyor, küçük iskontolar haricinde, internette yayınlanan fiyatlardan çok farklı tatmin edici iskontolar yapmamız mümkün deyil, eğer semt olarak bize yakınsa ayrıcalıklı servis hizmeti veririz diyorlar, şu anda fiyat 1690 TL, 1600TL 12 Taksit verebiliriz diyor, ve ekliyor, acilen alsınlar ithalatcı firma %20 gibi zam yapmak üzereymiş, tavsiyeleri oturdukları semte yakın bir bayiden alsın, servis kolaylığı olur dediler..

Levent bey su girişiniz çok orjinal olmuş avatarınızdaki sözü doğru çıkarmışsınız ellerinize sağlık.

atiladi' Alıntı:
Levent, hafta sonu teknik çalışmışsınız elinize sağlık, çalışmalar ve fotoğraflar "kullanıcı montaj klavuzu" gibi, arasan bulamazsın...

Motor için arakadaşlarla konuştum, söyledikleri aynen şu; fiyatları firma belirliyo bayilere iskonto yapıyor, küçük iskontolar haricinde, internette yayınlanan fiyatlardan çok farklı tatmin edici iskontolar yapmamız mümkün deyil, eğer semt olarak bize yakınsa ayrıcalıklı servis hizmeti veririz diyorlar, şu anda fiyat 1690 TL, 1600TL 12 Taksit verebiliriz diyor, ve ekliyor, acilen alsınlar ithalatcı firma %20 gibi zam yapmak üzereymiş, tavsiyeleri oturdukları semte yakın bir bayiden alsın, servis kolaylığı olur dediler..

Atilla ağbi çalışmaları beğenmene sevindim, hata yapmamışızki soru sormamışsın ;D
motosiklet konusunu hafta içi bende araştırdım,
1-mondial'in gidon genişliği 72cm benim motorun ki 80cm arada 8cm fark var
2-mondialin ağırlığı 95kg benim motor 130kg arada 35kg fazlalığım var
bu yüzden kendi motorumu asmayı tercih edeceğim, hem de ikinci bir motor almak zorunda kalmayacağım, temiz su depomda zaten net 120lt su alıyor ve fazlası var yani 120-140lt arası

kurtadam' Alıntı:
Levent bey su girişiniz çok orjinal olmuş avatarınızdaki sözü doğru çıkarmışsınız ellerinize sağlık.

Sayın (Kurtadam) Cengiz bey çok teşekkürler, selamlar

Levent, hatırlarsan senin motoru ağırlığı için deyil tekerlekden tekerleğe araçdan geniş olduğu için mondiyi konuşmuştuk, motorun tam boyunu ve aracın genişliğini bir daha öçüp net farkı görebiliriz..
Doğru bu hafta eleştiri yok, eee iş ve fikirler güzel..

:smiley: Ooooooo Levent bey afiyet olsun kahveler hemde elmalı&tarçınlı kurabiyeyle ......

atiladi' Alıntı:
Levent, hatırlarsan senin motoru ağırlığı için deyil tekerlekden tekerleğe araçdan geniş olduğu için mondiyi konuşmuştuk, motorun tam boyunu ve aracın genişliğini bir daha öçüp net farkı görebiliriz..
Doğru bu hafta eleştiri yok, eee iş ve fikirler güzel..

boydan 5cm fazlalık var

erhan110' Alıntı:
:smiley: Ooooooo Levent bey afiyet olsun kahveler hemde elmalı&tarçınlı kurabiyeyle ......

çalışınca hakettik galiba ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR