buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Cavid ağbi güzel sözleriniz için çok teşekkürler
maddi olanakların yetersizliği, yer sorunu, zaman sorunu nedeni ile aynı anda iki araç yapmanın imkanı yok, keşke imkanlar müsait olsa, iki araç daha ucuza çıkar birinden artan malzemeyi öbüründe kullanırız fire vermeden, arkadaşlarımızında işini görmüş olurduk,
yalıtım malzemesi strafor, kendi araştırmalarımda en mantıklısı bu malzeme,
selamlar
gezmen' Alıntı:Levent Bey, usta olduğunuz belli oluyor. (Karavan ustası olmasanız da.) Yazı ve fotoğraflardan gördüğüm/anladığım ölçüde yani. Kendim bilmesem ve yap(a)masam da aklın yolu bir olduğundan, az çok bazı şeyleri görme/anlama olanağı oluyor. Teknik konulardan anlamam, el yatkınlığımın olup olmadığını pek bilmesem de mühendis kafamın olmadığını biliyorum. Yarım yamalak yapılacak/yapacağım işleri de beğenmem. Bu saatten sonra da bu işlere kalkışmak ne denli doğru olur bilmem ama çok zor...
Yusuf'un ayrıntılı yapım öyküsünden sonra Levent Ustanın çalışması da iyi bir kılavuz olacaktır; tüm eli birazcık yatkınlara, akçalı olanakları kısıtlı olanlara, kısıtlı olmayıp da kendi yapımı bir araca binmek isteyenlere...Atilla Bey de sanırım bu öyküyü de toparlar ve bizlere sunar..
Belki birçok arkadaşın düşündüğü ama dillendir(e)mediği birşeyi söylemek isterim; bu becerili arkadaşlar, neden birer kamper yaparlar da aynı anda iki işi birden çıkartmazlar? Her ekipmandan bir tane alacağına/yapacağına ikişer tane yapar olur biter..Hayrınız dokunur yahu!... ;D
Kolaylıklar dilerim.
Cavid Sezen
Not: Yalıtım malzemesi, strafor gibi görünüyor, öyle mi?
Cavid ağbi güzel sözleriniz için çok teşekkürler
maddi olanakların yetersizliği, yer sorunu, zaman sorunu nedeni ile aynı anda iki araç yapmanın imkanı yok, keşke imkanlar müsait olsa, iki araç daha ucuza çıkar birinden artan malzemeyi öbüründe kullanırız fire vermeden, arkadaşlarımızında işini görmüş olurduk,
yalıtım malzemesi strafor, kendi araştırmalarımda en mantıklısı bu malzeme,
selamlar