KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
açılması için bırakılacak boşluk sallantılarda kapakların açılmasını sağlayacak ve bizim işimize yaramayacak
benim fikrime göre araya minik lastik takozlar koyarak montaj yaparsak açılması için lazım olan boşluğu bizim ittirmemiz sayesinde elde edeceğiz, eğer plan tutarsa bizim için basit bir çözüm olacak, plan tutmaz ise onuda o zaman düşünürüz ;D ;D ;D
benim kapakları takıp test etmemi bekleyeceksiniz ;D ;D ;D
çok teşekkürler,şükür atlattık, yaralarım çabuk iyileşti artık yavaşda olsa merdiven çıkabiliyorum, kazanın arkasından devamlı biberiye yağı tedavisi uyguladık, çabuk toparladı
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Levent bey bende şimdi okudum , çok geçmiş olsun hocam bu motorlara binmek zevkte kazasıda kötü , bende tırsıya tırsıya kısa mesafelerde ancak biniyorum . Allah iyilikler versin tekrardan ...
erhan110' Alıntı:
Levent bey bende şimdi okudum , çok geçmiş olsun hocam bu motorlara binmek zevkte kazasıda kötü , bende tırsıya tırsıya kısa mesafelerde ancak biniyorum . Allah iyilikler versin tekrardan ...
Levent ustam merhaba nasılsın biraz toparladınmı ben bu ara yazamıyorum kusura bakma senin iyi haberlerini bekliyorum müsait bir zamanda telefon ederim görüşürüz
bende çalışıyorum en kısa zamanda fotoğrafları çekip yayınlıyacam görüşürüz tekrar geçmiş olsun
Yaşar kardeş, İsmail bey çok teşekkürler,
işe başladım tamamen düzelmesemde iyiyim arkadaşlar, günlük işlerimi yapabiliyorum,
omuzum ve bacağımı zorlayamıyorum,
yürümem düzeldi,
Allah hepimizi kazadan beladan korusun
Levent Bey,
Kaza haberini yeni okuyabildim. Öncelikle büyük geçmiş olsun..İnşallah böyle bir kaza tekrar yaşamazsınız.
Bir iki haftadır Yusuf Bey'in ve sizin camper yapım aşamalarınızı okuyordum. Artık yolda giderken Ducato veya Master gördüğüm zaman farklı gözle bakıyorum. Sizin ve Yusuf Bey gibi elinden iş gelen kişilerin böyle işlere girişmesi bana da şevk veriyor ama şimdilik cesaret edemem.. Bir iki sene içerisinde aranıza katılmak isterim..
En kısa zamanda bitirebilmenizi dilerim.. Tekrar geçmiş olsun..
ismailb' Alıntı:
Levent Bey,
Kaza haberini yeni okuyabildim. Öncelikle büyük geçmiş olsun..İnşallah böyle bir kaza tekrar yaşamazsınız.
Bir iki haftadır Yusuf Bey'in ve sizin camper yapım aşamalarınızı okuyordum. Artık yolda giderken Ducato veya Master gördüğüm zaman farklı gözle bakıyorum. Sizin ve Yusuf Bey gibi elinden iş gelen kişilerin böyle işlere girişmesi bana da şevk veriyor ama şimdilik cesaret edemem.. Bir iki sene içerisinde aranıza katılmak isterim..
En kısa zamanda bitirebilmenizi dilerim.. Tekrar geçmiş olsun..
çok teşekkürler İsmail bey ,
bir iki seneye kadar karavan yapmak daha kolay hale gelir inşaallah, hem prosedür hemde malzeme açısından, Yusuf bir moda başlattı ve arkası gelecek, bizden sonra aracını yapan arkadaşlar daha şanslı olacak diye düşünüyorum