yükseklik için uzayabilen bir ayak olması gerekiyor, tablanın ölçüsü yükseklik ölçüsünü kurtarmıyor, o yüzden tripot ayağı düşünüyorum hem hafif hemde kurması sıkıştırması pratik, selamlar
airboat' Alıntı:
Masanın sabit olmayan kenarındaki esneme bende de var.
Benimde çözüm bulmam gerekiyor.
Bakalım ne yapabilirim?
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Bu işine yararsa göndereyim, bunun eşini daha önce masa ayağı olrak kullanıyordum, ama masayı kullanmadığım zaman koltuk arkasına soktuğumdan kilit tırnakları koltuğa değiyor diye değiştirmiştim, masanın yükünü rahat kaldırıyor, ölçüleri, 3 açılımlı, kapalı 47cm, tam açık 117cm.
Belki bir tane daha çıkabilir.
Aka' Alıntı:
Bu işine yararsa göndereyim, bunun eşini daha önce masa ayağı olrak kullanıyordum, ama masayı kullanmadığım zaman koltuk arkasına soktuğumdan kilit tırnakları koltuğa değiyor diye değiştirmiştim, masanın yükünü rahat kaldırıyor, ölçüleri, 3 açılımlı, kapalı 47cm, tam açık 117cm.
Belki bir tane daha çıkabilir.
Bana esnemenin temel sebebi kullandığınız kenar demirinin ince olması gibi geldi. Köşebent demiri gibi bir şey kullandığınızı sanıyorum. Bunun yerine örneğin profil türü bir malzeme tercih edilse daha az esneyebilir. Kalınlığı daha fazla olur, doğru. Ama bana, hantallıkla aşırı esneme arasında bir yerlerde optimum bir çözüm için profil uygun olur gibi geliyor sanki.