buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
İnsel hocam fren kaliperinin hareketini sağlayan iki adet pim şeklinde siyah renkli parçalar var, bu parçalar birbirine paralel olmadığı için fren kaliperi frene basıldıktan sonra geri gelmiyor ve sıkılı kalıyor, bu pimlerden bir tanesinin altına pislik gelmiş ve sıktığınızda eğri oturuyor yerine ve fren kaliperini sıkıştırıyor, söktü tornavida ile altındaki pislikleri temizledi ve tekrar yerine taktı, bu kadar basit bir çözüm,
frenci arkadaş bizden ilk resimdeki parçaları istedi bunlar 200tl çıkma, birde ilave ikinci resimdeki kırmızı okla gösterdiğim parçayıda isteyecekti ona artık kaç para isteyeceklerdi bilemiyorum
çok teşekkürler, bizde güya unu fırıncıya götürdük ama pastacı yaptı ekmeği
Cavid hocam İstanbul'daki arkadaşları yönlendireceğimiz iki Hakan ustamız oldu, zaten gitmeden bizleri arasınlar
sağol Yusuf
insel' Alıntı:E frenci neyi kacirmis peki? Hadi gecmis olsun. Sevindim hallolduguna
İnsel hocam fren kaliperinin hareketini sağlayan iki adet pim şeklinde siyah renkli parçalar var, bu parçalar birbirine paralel olmadığı için fren kaliperi frene basıldıktan sonra geri gelmiyor ve sıkılı kalıyor, bu pimlerden bir tanesinin altına pislik gelmiş ve sıktığınızda eğri oturuyor yerine ve fren kaliperini sıkıştırıyor, söktü tornavida ile altındaki pislikleri temizledi ve tekrar yerine taktı, bu kadar basit bir çözüm,
frenci arkadaş bizden ilk resimdeki parçaları istedi bunlar 200tl çıkma, birde ilave ikinci resimdeki kırmızı okla gösterdiğim parçayıda isteyecekti ona artık kaç para isteyeceklerdi bilemiyorum
seyyah54' Alıntı:Levent önce misafirlerine acil şifalar dilerim.Benimde aynı sıkıntı omuştu.Sakaryada bir frenci dediler gittim.Adam bir tornovida bas çek derken abi kontrol et bakayım dedi el freni bomba gibi.Dediğine katılıyorum.Eskilerin söylediği gibi bir avuç unun varsa fırıncıya verde ekmeğini alırsın derler.İstanbula geldiğim ilk gün çay alacağımı almaya geleceğim.
çok teşekkürler, bizde güya unu fırıncıya götürdük ama pastacı yaptı ekmeği
gezmen' Alıntı:Bu bir ahlak, bilgi, doyum, mesleki kontrol...vb sorunu; bunların hiçbiri yoksa!... ???
Levent Ustam, şu saygıdeğer ustanın adını ve adresini yazıver de birileri de sebeplensin...
Cavid Sezen
Cavid hocam İstanbul'daki arkadaşları yönlendireceğimiz iki Hakan ustamız oldu, zaten gitmeden bizleri arasınlar
Yusuf Aybek' Alıntı:Levent abi frenin hallolmasına sevindim ustanında ellerine sağlık Allah işini rast getirsin.
sağol Yusuf