Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 400,600
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

hazır sayfam hortlamışken son zamanlarda arada derede yaptığım işleri yazayım :D
banyo kapısına astığım organizeri yeri bir türlü hoşuma gitmediği için lavabonun altına aldım, alınca bir türlü gıcırtısını kesemediğim orta kayar kapınında sesi kesildi :smiley: [SIZE=78%], [/SIZE]aylarca gıcırtının kaynağını kayar kapıdan zannettiğim için ne uğraşmıştım ama sesi kesilmemişti :smiley: , organizer ağırlık yaptığı için banyo kapısı gıcırdıyormuş,
sonra banyonun lavobosunu montajladım,

resimler

Etiketler

tente ayaklarına yer bulamadım en son çare yatağın köşesine koydum, yatanı rahatsız etmiyor,

banyo rafı korkuluklarını bu şekilde çözeceğim, sonrasında alüminyum çıtalarla kenarlarını geçeceğim,

İnsan neden diye sormadan edemiyor karavanda iş hiç bitmiyor.Galiba bitmesinide isteyen yok tabi.Ara sıra ufak tefek te olsa birşeyler bulunuyor değilmi.Lavabo güzel olmuş güle güle kullanın.Selamlar...

Levent Lavabo çok güzel yakışmış güle güle kullan.

tango' Alıntı:
İnsan neden diye sormadan edemiyor karavanda iş hiç bitmiyor.Galiba bitmesinide isteyen yok tabi.Ara sıra ufak tefek te olsa birşeyler bulunuyor değilmi.Lavabo güzel olmuş güle güle kullanın.Selamlar...

valla bitmesin Tanju insanın bütün stresini alıyor, iyi oluyor boş zamanlarda uğraşmak :D

seyyah54' Alıntı:
Levent Lavabo çok güzel yakışmış güle güle kullan.

sağolasın Ahmet ağbi, senin karavanda bayağı bitti güle güle kullan :smiley:

rtulun' Alıntı:
Levent kolay gelsin.
Selamlar.

Rıfat ağbi sağolasın, sesin çıkmıyor :smiley:

Levent abi merhaba, kolay gelsin.
Organizerin yeni yeri pek uygun değil zannımca. Tuvalet taşına çok yakın.
Tuvaleti kullanınca, sifonu çekince, oradan yükselen ve gözle görünmeyen partiküller diş fırçalarına yapışacak, oradan da tekrar vücuda girecek ve bir kısır döngü başlayacak. ;)
Başka bir çözüm aramanı salık veririm.

Görüşmek üzre...

Gültekin' Alıntı:
Levent abi merhaba, kolay gelsin.
Organizerin yeni yeri pek uygun değil zannımca. Tuvalet taşına çok yakın.
Tuvaleti kullanınca, sifonu çekince, oradan yükselen ve gözle görünmeyen partiküller diş fırçalarına yapışacak, oradan da tekrar vücuda girecek ve bir kısır döngü başlayacak. ;)
Başka bir çözüm aramanı salık veririm.

Görüşmek üzre...

uyarı için teşekkürler Gültekin, diş fırçasına yer aramak daha kolay geldi ;D
selamlar :smiley:

Bu karavan sana kucuk gelecek. Aklinda olsun ;)

Evet sizi yorsada mutlu son gelmiş kücük tatlı eksikler kalmış bu eksikler insana öyle bi mutluluk verirki ancak yaşayanlar anlar ellerinize emeğinize sağlık sağlıkla mutlulukla kullanmanız dileği ile

Ne aldın, mahsuru yoksa bilelim.

Evet Yusuf, neyi, ne için, ne kadara, nereden aldın. :smiley:
Dahe soru kelimelerini uzatmadan detaylı bilgi bekliyoruz.

Abiler Levent abinin invertere ihtiyacı vardı beni aradı yola çıkmadan almam lazım dedi bende daha önce çokca arkadaşa aldığımız kalitesini ve yeterliliğini çokca test ettiğimiz Lınetech marka 1000 watt'lık modifiye sinüs inverter aldım fiyatını öğrenemedim Erdem bey şehir dışında olduğundan gezenbilir üyelerine yapılan indirimi arkadaşlar bilmiyordu defalarca ürün aldığımızdan bizi tanıyan samimiyetimizi bilen arkadaşlar cihazı al götür sonra hesaplaşırız dediler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR