Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,437
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Atilla ağbi erkek erkeğe yatırmasaydın keşke, yanlış anlaşılabilirsin ;D

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

buralpdi' Alıntı:
Atilla ağbi erkek erkeğe yatırmasaydın keşke, yanlış anlaşılabilirsin ;D
;) :D ;D

Levent; Askerde sizin kovuş kız erkek karışık karmamıydı...

atiladi' Alıntı:
Levent; Askerde sizin kovuş kız erkek karışık karmamıydı...

hep erkekti ama bir yatakta iki kişi yatmıyorduk ;D

Bu gün, karavanın, kayar kapısındaki sürgülü camın montajı için önce, Cam için kesilecek ölçü saca çizilip, dekopajın boyayı çizmemesi için bantlandı ve sac kesildi, sonra özel silikonu ile yapıştırıp 3-4 saat kuruması için bekledim..Bekleme sırasında mutfak tezgahının rüzgarlıklarının vernik işlerini bitirdim, sonrada aracın şöför mahalline geçip bütün koltukları komple söküp sokağa çıkartıp bir güzel koltukları ve altlarındaki döşemeyi temizledim, koltukları köpük ile yıkadım, aracın kumanda kontrol ön göğüsünüde bir güzel temizledim, imalat sırasında her çeşit toza maruz kalan söför mahalli artık pırıl pırıl oldu...

Görüntü063.jpg

Görüntü065.jpg

Görüntü066.jpg

Görüntü068.jpg

Olamazz!.. Arka camı neden kapattın abi? Orada yattığın yerden dışarıyı seyredemeyecek misin şimdi? Arada sırada eleştireyim de yanlış anlaşılmasın. Hazır üzerime göre biçilmiş "karavan polisi" üniforması varken.. ;D

Bir de o yatan heriflerin pijamasını beğenmedim... Olmamış!.. :D

Cem, arka tarafı kapı fitillerinden gelebilecek toz ve soğuk havaya engel olmak için kapattım, 40x40 cm pencere açıp pleksigas takacağım, ama açılır bir pencere olmacak sabit pencere olacak aydınlığından faydalanacağım, birde pencerenin yerini iyi ayarlayıp geri gidişlerde arkayı kontrol edebileceğim bir konumda olacak...Ayrıca aracın sol yanında yatak kısmında havalandırma penceresi var, göz ardı etme...

Adam gaffur'u mum ile arattı deyilmi...

Anosonu hatırlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum da, sık sık kendi yaptığım hatadan yola çıkarak, artık, buz kabına su koymuşmuydum acaba diye düşünmenin vakti gelmiş.
Üç vakte kadar, 23 nisan mı deseeem, 1 mayıs mı desem, 19 mayıs mı desem, size düğün dernek gözükür arkadaş...

Haldun abi, pembe kayalardan sonra bir araya gelmek mümkün olmadı, bu hafta sonu sapancada mümkünlümüsün.?

Maalesef, şeytanın işi yok şu sıralar benimle uğraşıyor. Ama az kaldı, yakında Bülent'in sucuklarıyla beraber rakıma meze yapacağım.

atiladi' Alıntı:
Cem, arka tarafı kapı fitillerinden gelebilecek toz ve soğuk havaya engel olmak için kapattım, 40x40 cm pencere açıp pleksigas takacağım, ama açılır bir pencere olmacak sabit pencere olacak aydınlığından faydalanacağım, birde pencerenin yerini iyi ayarlayıp geri gidişlerde arkayı kontrol edebileceğim bir konumda olacak...Ayrıca aracın sol yanında yatak kısmında havalandırma penceresi var, göz ardı etme...

Adam gaffur'u mum ile arattı deyilmi...

Elinize sağlık Atila Bey ;D

Arka bagaj kapılarının üzerindeki camlar açılabilir olarak bulunabiliyor mu ? Sualimin sebebi şu : Son görüştüğümüzde bahsettiğim sıfır km Ducato veya Peugeot Boxer'ın yan cam açma projesi için nereleri aramadım ki...Hâlâ öğrenip dönecekler.Satıcı Bayii ''Al arabayı,gerisine karışmam'' diyor. Yan camları açık ruhsat çıkarma işini henüz çözemedim anlayacağınız :-[

Açılabilir arka kapı camları ile ilgi bir bilgim yok..Aracın yanlarına cam açmak ise kolay iş, camlar açtırılır, araç tadilat projesi çizen yüzlerce firma var, googl'dan bulabilirsin, biriyle görüşün projeyi çizerler..

atiladi' Alıntı:
Açılabilir arka kapı camları ile ilgi bir bilgim yok..Aracın yanlarına cam açmak ise kolay iş, camlar açtırılır, araç tadilat projesi çizen yüzlerce firma var, googl'dan bulabilirsin, biriyle görüşün projeyi çizerler..

Söylediğiniz proje için 2010 yılına kadar bir sorun yoktu.Keza şimdiki aracım da (2006 model Transporter Yüksek Tavan) 2007 yılında aynı uygulamadan geçmiş.Yani proje,ÖTV farkı ödeme,koltuk ilâvesi ve cam açılması...Ama şimdi durum değişmiş : Bu faaliyetlerin yapım işini bazı firmalar belli meblâğlar ödeyerek almış.(üç diye söylendi) Bunlardan biri de İzmir'de ARD Dizayn .Cumartesiden beri yan cam ve tavan açılması ve ruhsat çıkarımı için cevap bekliyorum;gelen giden yok ;D
Örneğin : İstanbul'daki Saygılı Oto Dizayn ile görüştüm.''Cam açarız ,gerisine karışmayız ;muameleciler bilir '' dediler. ''Tanıdığın,bildiğin muameleci var mı?'' diye sorduğumda ''Yoktur'' dediler . Daha evvel söylediğiniz '' Klasik esnaf,fırıncı benzetmesi'' ;D İşimi yaparım,polemiğe girmem durumları ;D ;D

Atilla Abi bitirmişsin. Tebrikler. Güzel ve kullanışlı bir karavan oldu. Güle güle güzel gezilerde kullan abi. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum.

Atila Hocam haftasonu bununla mi geleceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri