Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,907

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

2012 foto

IMG_3417.JPG

IMG_3450.JPG

IMG_0563.JPG

İyi günler
İsmail bey
Karavanınız için verdiğiniz emek ve sabrınız sonucunda çok güzel bir karavan yaratmışsınız.
İyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan

gezi araları çok uzun Sayın Amiral, gezipde bizle paylaşmıyormusunuz yoksa ;D ;D ;D
selamlar

Levent bey bizdende selamlar olsun.nasılsınız.
Maalesef bu yıl uzak yerlere gidemedim . yakın yerlere ev halkı ile gidiyorum.hafta sonlarını değerlendiriyorum.
gittiğimiz yerler Trabzon ve çevre iller olduğu gezenbilir sayfası için malzeme fazla toplayamadım.uzak yerler olursa tabiiki paylaşırız.
iyi günler diliyorum sizlerede iyi günleriniz hep güzel olsun.

amiral' Alıntı:
Levent bey bizdende selamlar olsun.nasılsınız.
Maalesef bu yıl uzak yerlere gidemedim . yakın yerlere ev halkı ile gidiyorum.hafta sonlarını değerlendiriyorum.
gittiğimiz yerler Trabzon ve çevre iller olduğu gezenbilir sayfası için malzeme fazla toplayamadım.uzak yerler olursa tabiiki paylaşırız.
iyi günler diliyorum sizlerede iyi günleriniz hep güzel olsun.

çok teşekkürler, açıkçası merak ettim, acaba bir sorun var o yüzdenmi gezi arası uzun diye, karavanı kısa gezilerde olsa değerlendirmeniz sevindirici, İnşaallah uzun gezilerinizi paylaşacağınız günler çabuk gelir,
selamlar :smiley:

Ben de meraklanmaya başlamıştım, uzun zamandır sesin sedan çıkmıyor diye. Sinop'a da gelmedin. Görüntülerde iyi görünüyorsun. Dilerim gerçekten de öyledir.

Bu arada araçtaki anten sayısı artmış gibi sanki ;)

Dünya gözüle şu uzun gölü karavanla gezmek nasip olacakmı acaba ???

İsmail abi nasılsın çok oldu görüşmeyeli,abi çok şanslısın bulunduğunuz bölge her yönüyle 4x4 lük ;)

Bekir hocam selamlar. biz buralardayız fazla uzaklaşamıyoruz Trabzondan.geliyorum giresuna benim bir yerde durduğum yok.sinopa gelemedim doğrudur samsundaydım hastamız vardı onu bırakıp gelemedim size katılamadık.inşallah diğer çalışmalarda bizde katılırız.73s.

yusuf bey selamlar.Trabzona gelirseniz gideriz, resimdeki yerlere sorun yok.kapımız herzaman açıktır.tatil için zamanınız olursa bekleriz.bizde yer.mekan.yol sorulmaz.heryer bize Tatil yeridir :smiley:

IMG_7743.JPG

IMG_7728.JPG

amiral' Alıntı:
Bekir hocam selamlar. biz buralardayız fazla uzaklaşamıyoruz Trabzondan.geliyorum giresuna benim bir yerde durduğum yok.sinopa gelemedim doğrudur samsundaydım hastamız vardı onu bırakıp gelemedim size katılamadık.inşallah diğer çalışmalarda bizde katılırız.73s.

Geçmiş olsun. Hastanız dilerim şifa bulmuştur.

Şu ızgara fotoğraflarını koyup ağzımızı sulandırmasan olmuyor mu? :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR