Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,909
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Bekir hocam sağolun,Hastamız iyi oldu şimdilik sorun yok.
Giresuna geleyim ızgarayı orda yaparız mangalıda giresunda deniz kenarında yaka biliriz hocam.
sizleri bulmak zor gibi geliyor bana .Tirebolu da kalenin öünde aracımı park ediyorum hafta sonları orda kalıyordum.
yine böyle gezmeye çıktığım zaman sizede haber veririm balık ızgara yemeğe sizide bekleriz. 73s

Etiketler

Anlaştık. Malzemesi bizden, pişirmesi sizden. Size hep beraber bir baskın yaparız artık. Yeter ki zamanı denk getirelim.

Sayın Amiral ve Kemal bey, memleketimiz güzel , karadeniz bir başka güzel. Resimler harika , balıklar desen muhteşem görünüyor. Karadeniz için en uygun dönem nedir zamanı ona uygun ayarlayalım.

abolgi' Alıntı:
Sayın Amiral ve Kemal bey, memleketimiz güzel , karadeniz bir başka güzel. Resimler harika , balıklar desen muhteşem görünüyor. Karadeniz için en uygun dönem nedir zamanı ona uygun ayarlayalım.

Benim önerim Eylül başı ve Ekim ayı.

Çarşıbaşı Tatil Köyü

CC2.jpg

C56.jpg

c11.jpg

c15.jpg

Ucuz kullana bileceğimiz enerjimizi de hallettik.

DSC00174.JPG

IMG_8489.JPG

IMG_8491.JPG

Çok bekledin. Ama sanki biraz küçük gibiler. Öncekine kıyasla şarj derdini hafifleteceği kesin. Ama yetecek mi? Bir de altında hava boşluğu az gibi. Yeterince soğumazsa tam randıman vermeyebilir.

Sayın hocam iyigünler diliyorum,nasılsınız.
Hocam 80 Wattlık panel bunlar.bana yeter 80 watlık da solar şarj ünitesi var.
Televizyonumu ve bilgisayarımı çalıştırsın aydınlatmamı sağladımı bana yeter .
Hocam tavana yapıştırarak monte ettim. fazla havaya kaldıramazdım ,yüksek olmasını istemedim, tavandaki kanalların boşluğu yeterlidir diye düşündüm.
sorun olursa sökeriz, birdaha yaparız .kendimizede uğraşacak iş bulmuş oluruz.noksanlığını görürsem gereğini yaparım.
.73s

Akçaabat Darıca limani
sahilde bir akşam sefası.

IMG_4722.JPG

IMG_4719.JPG

IMG_4726.JPG

IMG_4727.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR