Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,909

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

Yakıt deposundan kaynaklı koku olacakmı ?bu konudaki bilgiyi bizlere aktarırsanız mutlu olurum .(ilerde benimde işime yarayacak)
güle güle kullanınız.

Dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum .
Rıfat bey mazotlarda eskisi gibi kokuda kalmadı. kükürt oranları herhalde düşürüldü,
şimdiki mazotlarda neft kullanımı çok fazla elinize mazotu sürdünüzmü 5 beya 10 dakika sonra aynı benzin gidi uçucu olduğunu farkedersiniz.
ne koku kalıyor nede yağı kalıyor.
ben koku almadım . tabii depoyu doldururken dışarı taşırmamak için özen göstermek lazım.
rıfat bey türkiyedeki mazot kalitesinin çok iyi olmadığı için webastonun yakıtını aracın deposundan değilde ayrı aldım.
her istasyonda aynı kalitede mazot yok bu nedenle webastonun yakıtını ayrı olmasını istedim.ona ayrı yakıt kullanacağım çünkü çok hassas alet.
bu alet bile yakıtı seçiyor.ben sadece gaz yağını kullanıyorum bu ısıtıcıda

herkese selamlar hayırlı günler diliyorum
29 ekim cumhurıyet bayramınızı kutlu olsun
gelecek olan kurban bayramınızda kutluyorum .

İsmail bey öncelikle ellerinize sağlık karavanınız çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın İnşaallah. Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.
1. Karavan 1998 model ve ruhsatında 1590 cc olarak görünüyor. Silindir hacminde bir yanlışlık var mı?
2. Araç gerçekten bu motora sahipse çekişi ve yakıt tüketimi nasıldır?
3. Wc, duş, temiz ve pis su depoları konusunda çalışmalarınız ne durumdadır. Anlatırken bunlara hiç değinmemişsiniz. Yapmadınız mı yoksa yaptınız bizimle mi paylaşmadınız?

Kısmet olursa ben de bir karavan düşünüyorum. Ama kiminle konuştuysa PSA grubundan 2.8 JTD motoru tavsiye ediyor. Diğer seçeneklerin motor ve yakıt sorunları olduğu ve çekişlerinin yetersiz kaldığı belirtiliyor. Sizden bu konuda bilgi rica ediyorum.

Cumhuriyet ve yaklaşan Kurban bayramınızı kutlarım. 73's.

TB 4 CYB

Mehmet Ali BİRSEN
Afyonkarahisar

halilo11 Halil bey günde bir litre yakıt harçadığı söyleniyor.

sayın mabirsen
motor hacmi 2500. herhalde yazan görevli ruhsatı doldururken yanlış yazmış olabilir
wc mevcut, duş olayı yoktur su tesisatlarımız mevcuttur.

Sayın Amiral; karavanınızın yapım aşamasını bir solukta takip ettim. çok güzel oldu Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. bende araştırma aşamasındayım. bi kaç yere haber bıraktım 15m3 dukato gelirse haberim olsun diye. ama hala soru işaretleri var kafamada bunun için karavanlı ortama katılmam, ortamı yaşamam gerekiyor. o nedenle Ankara çevresinde yapılacak bir etkinliği 4 gözle beklemekteyim. insanın kısmetinde yoksa dayak bile yemez derdi babam. ya nasip bakalım.

DSCF2314.jpg

DSCF2312.jpg

resim boyutu büyük geldi ve zaman aşımı oldu 3. bir resim ekleyecektim kendiminde içinde olduğu olmadı.

motosiklet ve bisiklet kullanmaktayım, geçen hafta cumartesi günü yaptığımız Çubuk- Karagöl gezisinden resimler. her ne kadar sizin resimlerin yanında sönük olsada. çayımızı içerken şimdi karavan ile gelmek vardı buraya, bisikletimle göl etrafında dolaşmak, geceyi yıldızlar altında geçirip kahvaltıyı göl kenarında yapmak. inşallah o da olacak bir gün.

DSCF2318.jpg

inşallah dileğiniz gerçek olur. bir şey aradınızmı hemen bulamazsınız
sabır bu işin ilacı dır. sabırlı oldunuzmu hepsi olur.
size iyi çay içmeler diliyorum selamlar gönderiyorum.Trabzondan

herkese selamlar olsun
2012 Yeni Yılınız Kutlu olsun sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum.

IMG_3412.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR