Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,909
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

küçük bir gezi fotoları
istanbul gemlik iznik bolu ve amasya güzegahı

IMG_2537.jpg

IMG_2544.JPG

IMG_2551.JPG

IMG_2579.JPG

IMG_2573.JPG

Etiketler

webasto Kabin ısıtıcımızda geldi artık kış aylarını sıcak bir ortamda geçireceğiz.

DSCI0008.JPG

DSCI0011.jpg

Amiral gemisi artık kışın da yollarda olacak demektir. Yolunuz açık kabininiz sıcak olsun :smiley:

Isıtıcı olmadan kış kampı tam eziyet diyebilirim. Kartepede ısıtıcımın arıza yaptığı gece uykusuz sabahladım.
Keyfini çıkarmanızı dilerim.

dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
artık 220 jeneratörle elektirk sobası yakmaya son.bu kışı elekitirik sobasız geçireceğiz .
webasto muz sayesinde jeneretör sesinden uzak bir ısınmaya hazırlık yapıyoruz .
jeneratörlede elektirk sobası yakarak ısınıyordum ama herzama ayrı yakıt almam(benzin) sıkıntı olıuyordu.
benzinde çok yakıyordu oda işin diğer boyutu bir akşamda bir depo yakıyordu deposu 7 litrelik .
artık dizel vebosta lüxüne başlıyoruz .diğer arkadaşalrınde kabin ıstıcı bulması dileğiyle.
hepinize selamlar iyi çalışmalar iyi günler diliyorum
amiral Trabzon

Soğuk günlerde ısınmış bir aracın içine girmenin nekadar güzel birşey olduğunu hepimiz biliriz. Bu araç birde karavan olursa amanda aman.
Isıtıcınızı güle güle kullanın.Selamlar.

Rıfat bey dilekleriniz için teşekkürler
sizin çalışmalarınızda iyi gidiyor ,hele araç tentesini güzel düşündünüz.aracınızada çok yakıştı fazla yüksek de olmadı
güzel olmuş.
sizede iyi gezmeler ve tatiller diliyorum kolay gelsin işleriniz.

İsmail Bey, karavanınız gerçekten güzel ve kullanışlı olmuş. gülerek kullanmanızı dilerim.

Hayırlı olsun İsmail bey .
Güzel ve raha bır aracınız olmuş.

sayın wankel ve orbay74 dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
çok sağolun herkesin dileği umarım gerçekleşir

aracımıza Webasto taktık artık kış günlerinde sıcak gezmelere başlama zamanı geldi.
montaj kendi yapımdır.

IMG_3376.jpg

IMG_3379.jpg

IMG_3380.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR