Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,915
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

yusuf selamlar olsun Trabzondan
bizde yaramazlık yok aynı bildiğin gibi uğraşıyorum.
Bende aracın işlemlerini yaptım ruhsatları motorkaravan olarak 3 kişilik işlettim.
malum plan proje ve faturalarla işi hallettik şimdi bizim araç da karavan sınıfına girdi artık bizimde karavanımız var diyebileceğiz.
kapıdaki yan camı yerinide kestirip cam açtırdım kapını iç döşeme kaplaması kaldı havalarda burda serin gidiyor
ondan dolayı araçla hiç ilgilenmedim öyle duruyor.başka yaramazlık yok.
eğer Trabzona gezmeye gelirsen yolun düşerse biliyorsun demem gerek yok
beni araman yeterlidir.

Etiketler

birkaç foto
herkese selamlar

IMG_0036.jpg

IMG_0041.jpg

IMG_0045.jpg

ruhsatınız hayırlı nolsun şimdi daha rahat gezersiniz, selamlar

Arkadaşlar Dilek ve tememnileriniz için çok teşekkür ediyorum,sağlıcakla kalın.

Karavanınız ile güzel geziler diliyorum.Hayırlı olsun.

hafta sonu gezilerden bir kaç foto
güneşli yağmurlu ve sisli bir pazar günü gezmesi sabah tan hava güneşli arkasından sis ve ıslanma geliyor.
havalar ısınınca kısa zamanı değerlendirmeler başladı artık çakma karavanlarda sevilir olmaya başladı
herkese selam ve saygılar
ismail

IMG_0165.JPG

IMG_0166.jpg

IMG_0171.JPG

IMG_0177.JPG

IMG_0196.jpg

model uçak hastası arkadaşlarım uçak uçurmalarıda bize çok keyf verdi.
neşeli bir ortam oldu gezmeye gittiğimiz zaman hertürlü amatör faaliyetleride yanımızda getirmeye özen gösteriyoruz

IMG_0185.jpg

IMG_0187.jpg

TA VHF-UHF contest'e katılmışsınız sanırım. Dilerim bol skorlu olmuştur.

bekir bey selamlar
hocam şartlar o kadar iyi değildi bizim bulunduğumuz yerden kuzey komşularımızı bile zor duyuyorduk
başka zaman banlrada aktif olan kuzey komşuları nedense onlarında sayıları azdı fazla qso yapma şansımız olmadı
amaç yarışmayı sahiplenmek faaliyetlerin devamını sağlamak için iyi bir çalışma oldu. bizim için

Sn. amiral, model uçak sıvı yakıt ile çalışıyor sanırım, hobilerinde karavan ile birlikte tanıtılması ve bilgi
verilmesi önem verdiğimiz konulardır.
Arkadaşınızın hobisini bizlerle paylaşmasını dilerim. Selamlar.

Levent bey model ucak sıvı yakıtla çalışıyor .yoldaki benzin istasyonlarından 95 oktan yakıt arıyordu arkadaş-
oktanı düşük olan yakıtla çalışmıyormuş bildiğim kadarıyla . gideceğimiz yerlere genelde beraber gidiyoruz.çok model uçak çalışmalarını seyrettim.zevkide oluyor
gürültüsüne rağmen yinede seviliyor
bizim için sadece havada uçuşunu seyretmek önemli diğer konularından ben anlamam
ama arkadaşlarımız uzun zaman dan beri bu hobi ile uğraşıyorlar .Trabzonda yapılan havacılık oyunlarında arkadaşlar zaman zaman faaliyetlerine katılıyorlar
arasıra ufak tefek kazalarıda oluyor . ama kırılan parçalanan, parçaları hemen yapıştırıyorlar , hiç üşenmeden zevkle uğraşıyorlar
yazdığım gibi ben sadece seyirlik tarafını seviyorum. bu arkadaşlarımın kendi konularını paylaştıkları yerler vardır. öğrenir burdan belirte bilirim

selamlar.Trabzon'dan

DSC_0541.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR