Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,921

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

İyi gezilerde, güle güle kullanın...

Cavid Sezen

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için.
biz aracımızı bitirdik . araç yapımını bitirmeyen ve çalışmalarıda devam eden arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Artık yaylalara gitmeye hazırım tabii temiz olan çöpü ve mantar gibi binalar bitmiş olan yerlere değil.
herkese iyi tatiller diliyorum.

İfadeyi çok beğendim,en çok üzerinde durulan ama bir türlü halledilemeyen şeyler sizin belirttikleriniz.Yaptığımız tüm gezilerimizde çöp, çevre kirliliği en çok gözümüze batan,mutlaka çözümlenmesi bir sorun.Bence karavanınızla ''sessizliğin sesini'' dinleyebileceğiniz yerleri seçerseniz daha kısa sürede daha çok keyif alacağınızdan eminim.

Y e n i karavanınızla ailenizle birlikte gönlünüzce güzel günler geçirmenizi diliyorum.Güzel İzmir'den selamlar sevgiler.

Planladığımız başka şeyler olmasa 18 19 Haziran tarihlerinde Uzungöl'de olmayı çok isterdim. Ama daha önce de belirttim,karavanımızla ilk gezimizi Karadeniz'e yapacağız.Bunun için de en az bir yıl daha beklememiz gerekecek.
Sağ olursak,elimiz ayağımız tutarsa o zaman gittiğimiz her yerde g e z e n b i l i r sayesinde edindiğimiz dostlarımızı da ziyaret edeceğiz.

merhaba ismail abi linki yeni açtım daha doğrusu siteye yeni katıldım ve karavan linkini ilk gezdiğim link oldu karavanın hayırlı olsun ankarada yaşayan ve sitelerde tanıdıkları olan biri olarak bende karavan yapmayı düşünüyorum maddi durumum fazla el vermiyor pejo j 9 panelvan yüksek tavan uzun şase alıp yapmayı düşünüyorum araba hariç içine ne kadar harcadın bilmek isterim saygılar tekrar hayırlı olsun allah kazadan beladan saklasın güle güle bin darısı başımıza olsun ::smiley:

sayın yaylacım
Bu gibi işler zevk için ve severek yapılır hesabı olmaz.eğer hesabını başlamadan yapmaya çalışırsanız .sonucu çok sıkıntılı olur.gözünüzde fazla büyütmenize gerek yok.
hesabını yaparak işe başlamadım nakit olduğu zaman yaptım, olmadığı zaman da beklemeye aldım .ama çok malzeme aradım.hepsini bulmak zaman alıyor.
bütün malzemeleri farklı farklı yerlerden arayarak buldum.Trabzonda Karavan için malzeme bulmak zor.
işleri ,yardımcı olan arkadaşlarımla beraber yapmaya gayret ettim karavan işi ile uğraşmayı seven arkadaşların yardımıyla yapmaya çalıştım.
işe başladınmı arkası geliyor ama önce sabırlı olmak lazım.sizde başladığınız zaman göreceksiniz hesap insanın aklına gelmiyor,
eğer elinizden iş geliyorsa hiç sorun değil ne kadar harcadığıma gelince hesabını yapmadım.
ama bağzı parçalar ve ekipmanlar bende vardı.onlara ücret ödemedim.çok ucuza mal etmiş oldum .kendimce.
karavan yapma işini severek yaparsanız nakitin hiç önemi yok.yapılan malzemeler ortada hesap kendiliğinden çıkıyor iyi ,bakarsanız.
sizede kolaylıklar diliyorum.

Derindeniz1( Planladığımız başka şeyler olmasa 18 19 Haziran tarihlerinde Uzungöl'de olmayı çok isterdim.)

Bizler 18-19-20 tarihinde uzungöl de olacağız sizleride görmek isterdik.tanışmış olurduk.
işlerinizden dolayı herhalde mümkün değil ,müsaat olduğunuz zaman inşallah gezinizi gerçekleştirirsiniz.
yolunuz Trabzon tarafına düşerse bekleriz.
iyi gezmeler diliyorum.73s

Çok teşekkürler,sizinki de dahil olmak üzere oldukça kalabalık bir arkadaş gurubunun telefonları var rehberimde.Yola çıktığımda tanışmak konuşmak istediğim bir çok kişinin olması çok güzel. G e z e n b i l i r sayesinde oldu tabiiki.
Ulusal Tv.lerden birinde,pazar günü çıka çıka Trabzon çıktı.Uzungöl'deki meşhur bir restoran,ardından Sürmene'deki meşhur pideci,daha sonra da Akçaabat'ta bir başka restoranı izledik.
Ne desem bilmemki.Hiçbir şey demeyeyim en iyisi. Kendi gözümüzle görmeyi,yaşamayı,yemekleri de kendim yemeyi beklemeliyim. Sağlıklı mutlu gönlünüzce güzel günler dilerim.

Derindeniz1
bizim restoranlarımız yok
bizim derneğimiz var gelen arkadaşları dernekde ağırlamaya çalışıyoruz.TRAC Trabzon şübesidir Amatör Radio cu arkadaşlara açık
karavancı dostlarada kapımız açık olur, açabiliriz (belki Amatörlüğü sevdiririz )
menüde salata olur, balık ekşili olur ,balık ızgara olur , bol Domatesli yumurtalı melemen olur.
bizim Restorantımız böyle olur Hiiiiiiiiii.
TRABZON TRAC üyelerinin TRAC restorantı ve bir gurup Amatör Arkadaşlarım.
mevkii :Trabzon Boztepe şehrin içinde bir yer.dinlenme yeridir

DSCN1609.jpg

DSC_0273.jpg

Bir yanlış anlaşılma oldu galiba. Ben sadece Trabzon ve çevresinin lezzetleri ile ilgili bir program seyretmiştim, ondan sözettim. Konu Trabzon olunca ondan da sözetmeden geçemedim. Etmese miydim acaba diye düşünüyorum. Selamlar.

Bu tarflara yolunuz düşerse ,Yani Trabzon a Çay içmeye bekleriz.
telefonunu yazayım belki lazım olacak arkadaşlar olur bizde tanışmayı isteriz vede severiz.selamlar olsun
ismail - 05373774071

sami bey kendinizemi benzettiniz Arkadaşı
ismi o değiinizden değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR