Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,921
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

amiral' Alıntı:
Levent bey bilgi için teşekkürler ediyorum. araştıracağım
cam açmadım kamyonet olarak görünümlü plan proje işine bakıyorum .
onay verirlermi vermezlermi diye araştırıyorum eğer onaylanacaksa sadece kapı camını açtıracağım.
başka cam acmayı düşünmüyorum.
sizin çalışmalarda iyi gidiyor,hayırlısı olsun sabırlar diliyorum biliyorsunuz bu işler sabırla olur.
iyi günler iyi çalışmalar diliyorum.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :smiley:

Etiketler

tekrar selamlar
hafta sonu uzungöl beledıyesini organize ettiği uzungöl hava oyunları 8-9 tarıhlerinde yapıldı ,tanıtım amacıyla yapıldı .
tam katılım lı olanı 18-19 haziranda yapılacakmış .ön çalışmalara katılımlar güzel oldu
bizde hafta sonunu şenliklerde geçirmeye karar verdik cuma günü akşamı şenlik alanının yanındaki gölün kenarında kendimize yer bulduk.
bir kaç resimi sizlerle paylaşmak istedim.

IMG_1458.jpg

IMG_1457.jpg

IMG_1393.jpg

IMG_1546.jpg

IMG_1556.jpg

İsmail abi şu uzun gölüde içine alan bir gezi programı yapamadan gidersem gözüm açık gider ;D

Abi sizin içinde güzel bir değişiklik olmuş hele o köprününde kare içinde olduğu fotoğrafda yeşilin tüm tonları görünüyor,paylaşım için teşekkürler.

yusuf bey selamlar olsun
istediğiniz zaman gelin bekleriz.misafir imiz olursunuz,misafir kabul ederiz.
artık kalacak yerimizde var sorun yok haziranın 18-20 sinde hava oyunları var katılımı fazla olan etkinlik
zamanınızı ayarlayın gelin.
temiz bir yayla havası almış olursunuz bir iki akşam kalırsınız bu manzaraları da sizde resim lersiniz
gelme zamanınız olursa beklerim.

İsmail abi devetiniz için teşekkürler, davetinizde çok samimi olduğunuzdan adım gibi eminim zaten anadolu insanının genelinde bu içtenlik vardır heleki karadeniz insanı daha bir başkadır,ama malesef programlar tatile girmeden tatile uzun soluklu çıkmamız mümkün değil yakın yerler olsa hafta sonu ayarlanır ama mesafe ne yazıkki araları açıyor,ama nasip bu işler bakarsınız bir gün yolumuz oralara düşer o zaman arar sizi rahatsız ederiz kalın sağlıcakla.

Kareler müthiş ellerinize sağlık.Kısmet olursa temmuzda orda olmayı planlıyorum.

Merhabalar,
Uzungöl ismi yabancı değil ama nerede olduğunu hatırlayamadım.Yer ve karavanla konaklama konusunda biraz bilgi,lütfen.Uygun olursa,önümüzdeki en yakın bir hafta sonu gitmek isterim.Görüntüler harika.Sayın Y.Aybek'in cümleleride kamçılayıcı.Belliki harika bir yer.Selam ve saygılarımla.

Uzungöl, Trabzon-Rize arasından Bayburt-Erzuruma geçiş yolu İkizdere üzerinde şirin bir yer..

Uzungöl.jpg

racoed' Alıntı:
Merhabalar,
Uzungöl ismi yabancı değil ama nerede olduğunu hatırlayamadım.Yer ve karavanla konaklama konusunda biraz bilgi,lütfen.Uygun olursa,önümüzdeki en yakın bir hafta sonu gitmek isterim.Görüntüler harika.Sayın Y.Aybek'in cümleleride kamçılayıcı.Belliki harika bir yer.Selam ve saygılarımla.
Raci bey 2006 yılı haziranında iki karavanla yaptığımız doğu Karadeniz gezimizde Uzungöl'e de gitmiştik. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24332.0

(Uzungöl, Trabzon-Rize arasından Bayburt-Erzuruma geçiş yolu İkizdere üzerinde şirin bir yer.. )

Trabzonun Of ilçesinden çaykara ilçesine ayrılan yoldan çıkılıyor. Rize İkizdere ile üzerinde olan yer değildir.
iyi gezmeler diliyorum.
ismail/Trabzon

uzungöl.jpg

Paylaşımlar için çok teşekkürler. Ülkemizin güzelliğini tescilliyor fotoğraflarınız.Uygun koşulları oluşturmamız çok uzun sürmeyecek, sağ olursak da ilk gezimizde rotamız ''Karadeniz'' olacak.Gerek Haşmet Bey'in, gerek sizin bölümünüzdeki fotoğraflar da yıllardır hayal ettiğimiz bu gezi düşüncemizi bir an önce gerçekleştirmemizde etkili olacak.
Karavanınızla gönlünüzce güzel geziler diliyorum.

racoed selamlar Trabzon'dan (Yer ve karavanla konaklama konusunda biraz bilgi,lütfen) yazmışsınız.

İstediğiniz yerde konaklaya bilirsiniz ,neresi gözünüze iyi görünüyorsa neresi hoşunuza giderse, neresini sevdiyseniz-
hiç bir soruyu sormanıza gerek yok. gönül rahatlığıyla konaklıya biilirsiniz . dere kenarı olabilir Göl kenarı olabilir,orman kenarı olabilir.açık alan veya yayla olabilir
hiç kimseyede nereye aracımı çekebilirim -park yeri gösterirmisiniz.demenizede gerek yok .
park edebileceğiniz konaklıya bileceğiniz yerler çok fazla vardır.özgürce secebileceğiniz aracınızla konaklama yerleri mevcuttur.
size de sağlıklı güzel tatiller diliyorum.
Not: Yazın araç Trafiği çok fazla oluyor karadeniz sahilinde .Dikkatli olmak ve tedbiri elden bırakmamak gerekli.

Sayın Karavan severler dostlar .
hepinize selamlar olsun.Forum lardaki tartışmalara ve yorumlara pek katılamadım,ama ,herzaman sizlerin değerli fkirleriyle bir şeyler yapmaya çalıştım.
benim içinde çok faydalı oldu sizlerin yorumlarıyla birşeyler öğrenmeye çalıştım.sizlerin değerli yorumlarınız bize yön göstermiş oldu her ne kadar katılamadık ise de-
ben bu Gezenbilir.com da sizlerin yazdıklarınızın hepsini okudum benim karavan yapmamdaki isteği biraz da sizlerin yorumları tetiklemiş oldu.
yazdıklarınızı okudukca ( Bende yapabilirim ) demeye başladım. çok kısık imkanlarla bu işe başladım malzeme bulmak zor tabii ki sağolsun arkadaşlar yol göstererek-
şurda bu var, bu fiat bunu burdan bulabilirsiniz ,demeleri bizlere malzeme bulma konusunda çok faydalı oldular sağdan soldan malzeme bularak kimisini telefon ederk-
kiminede web adreslerine mail atarak fiatlarını kalitesini nasıl alabileceğimizi bize söylediler.bağzı aradığım firmalar çok yardımcı oldular.
Trabzon dışındaki arkadaşlardan çok malzemeler istedim onlarıda zaman zaman sıkıntıya soktum.ama doğrusu değdi.yaptığımı severek yaptım.çok kişilerden bilgiler aldım-
bende bu işin sonuna geldim.artık aracımı wc dışında herşyi ile bitirdim.en son mutfak kalmışdı onuda bağladım bayağı iyi oldu ançak aracın içi bir şeye benzedi-yani çakma-karavana benzettik. karavan yapmak isteyenlerinde inşallah dilekleri gerçek olur umarım onlarda bu zevkli hobiyi yaparlar diledikleri karavanı yaparlar ,iyi gezilerde kullanırlar.
bu form da güzel yorumlar yazan bize cesaret veren herkese teşekkürler ediyorum.
karavanlarını güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.

Karavanım bitmiş hali ile bir kaç resmi sizlerle paylaşmak istedim belki başka arkadaşlarda örnek olur.

IMG_1737.jpg

IMG_1738.jpg

IMG_1750.jpg

IMG_1755.jpg

IMG_1747.jpg

İsmail abi Allah ağız tadıyla binmeyi güzel günlerde kazasız belasız kullanmayı nasib eylesin çok güzel oldu içinize sindiğini düşünüyorum yazdıklarınızdan kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR