Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amiral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,930
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - (amiral)

yusuf bey selamlar
fazla maharetimiz yok ki fazla birşeyler yazalım.ama zamanı geldimi yazacağız daha işin başındayız.
yavaş yavaş ilerleme yapıyoruz.fazla zamanımız olmadığı için uğraşamıyorum.
boş kalan zamanımızda noksanlarımızı tamamlamaya çalışıyorum.bu neden le acele etmiyorum.
düzenlemeleri yaparken bana zevk vermesi gerek.bu nedenle hiç acele etmiyorum.
burda paylaşacak çok şeylerimiz olacaktır.
hafta sonları yakın yerlere gezmeye gidiyorum.haftasonunu iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.
iyi günler diliyorum

IMG_1572.jpg

Etiketler

yusuf bey çadır kampçılığından mobil karavan a dönüş yapıyoruz.
çadır kurmak da çok zevkli ama artık uğraşamıyoruz bu nedenle mobil karavan yapmaya karar verdik.
senede 3veya 4 kere dağlarda kamplara gidiyoruz. yazında deniz kenarlarında kamplarımız oluyor.
tabii arkadaşlar la beraber, dernek olarak ,her sene bu kamplarımızı aksatmadan yapıyoruz.
bakalım mobil karavanla aynı performansı yakalıya bilecekmiyiz.daha mı iyi olur bilemiyorum ama zaman ne gösterecek bekliyeceğiz.
iyi günler diliyorum.

Recovered_JPEG Digital Camera_258.jpg

Sayın Amiral aynı süreçlerden geçiyoruz hemen hemen bu işin ilk başlangıcı çadır kampcılığıdır zaman geçtikce çadırcılık ağır gelmeye başlıyor ha çadırda yatmak çok keyiflidir tadını asla unutmam inanın bu şekilde daha keyifli geziler olacaktır ihtiyacınız olan herşey zaten aracınızda hazır olacaktır siz istediğiniz zaman marşa basıp özgürlüğe direksiyon çevireceksiniz ;)

index.php

Bu resimdeki aletlerin ne olduğunu soldan sağa yazabilir misiniz? Ben bu konuda biraz cahilim de. Bu cihazların hepsi telsiz herhalde. Birbirinden farkları ne?
Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Selamlar.

sayın yücel
Bende ne olduklarını bilmıyorum ne işe yaradıklarını bilmiyorum.
Bizim mahallenin muhtarı bıraktı kışın araba kayarsa lastik altına koyarsın dedi
sadece kışın kullana biliyorum lastik altına takoz için. ne işe yararlar bende bilmem istersen sana satayım onları ,
belki sen ne olduğunu benden daha iyi anlarsın ben ben fazla anlamam bilgimde yok.

amiral 61 Trabzon

Muhtardan emanettir.yazık değerli paranızı boşa da harcamayın.
bizim takozlar size göre değil . hiiiii.

selam.

arkadaşlar tekrar selamlar olsun
biraz daha yol aldık yavaş yavaş ilerleme oluyor
herhalde yapmış olduğumuz bu çalışmada yol aldığımız görünüyor.
yaptığım çalışmadan bir iki fotoğraf karesi . Yapıma devam ediyoruz ancak hafta sonları havalar iyi olursa çalışma yapıyorum.
başta, demiştim acelem yok zamanın olursa yapıyorum umarım iyi bir görüntü ortaya çıkarırız.
kayık tamiri çok yaptık ama bu bayağı zahmetli birşeymiş.ince malzemeleri bulmak zor.
hepinize selamlar gönderiyorum Trabzondan

IMG_0664.jpg

IMG_0665.jpg

IMG_0669.jpg

Amiral kardeşim, çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum. Ayrıntılı fotoğraflarınızın devamını bekliyorum.

Ayrıca hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR