Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi)
Bu gün, karavanda derleyip toparlama yaptım..
Yeni inverter-charger'ı akü kutusuna montajladım, bağlantılarını yaptım, çalışma aküm calciyum akü olduğu için Calciyum akü seçeneğini seçdim.... Deneme amaçlı karavana 220v şebeke ceryanı verdim, inverter-charger anında şarz pozisyonuna geçdi...
Klima ve buzdolabını birlikde çalıştırdım, inverter-charger %50 kapasite ile çalıştı, inverter rahat rahat çalışıyor, yükden dolayı ısınmadığı için fanı da devreye girmiyor, böyle olunca inverterin fan seside olmuyor..İnverter ortam sıcaklığını bu gün için 22 derece verdi, bir kaç saat çalıştıkdan sonra ısısı 35-36 derecelere çıkdı, fanı 60 derecelerde devreye giriyormuş, bu iyi bir şey, fan sesinin az duyulacağı anlamına geliyor..Standart inverterlerde fan daha sık devreye girip çıkıyordu..
Farkettiğim bir şeyde, el aletleri gerçek hızlarında çalışmaya başladı, 1000 watt eski inverter ile çalışırken, el aletlerinin tam hızları biraz düşüktü, panç ile metal delerken bazen pançı durdurabiliyordu, sıkışabiliyordu, ama yeni inverterde el aletleri çıldırmış gibi gerçek güçlerinde çalışmaya başladı..
Sonra karavanda temizlik yapıp, cumartesi günü Tarabyada buluşmaya gidebilmek için evden gerekli malzemeleri yükleyip günü bitirdim..