Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Bu gün, güne hızlı başladık, sabah önce şöför kabin üstü dolabın içini yapışkanlı izolasyon süngeri ile kapladım, hem izolasyon hem dekorasyon, sonra kayar kapı üstündeki cebin içini yine yapışkanlı izolasyon süngeri ile kaplayıp, kitaplık haline getirdim, önünede bir ahtapot lastik takınca kitaplarda dik duruyor...
Kayar kapının iç izolasyonunu yapıp yeni pandızotunu takdım, arka kapıların kapı içi ve iç çerçeve boyalarını yaptım...
Başlamış olmak adına birazda su tesisatı dedik, dış duşun spiral hortum bağlantısını yaptım..
Tavan LED spotlarını delerek tavana montajladım, girişe 1adet , masa üstü 4 adet, banyoya 2 adet, sonra 220v pirizlerin panç ile delinip takılması vardı, tüm elektrik malzemelerini prizler ,sigortalar "Schneider" kullanıyorum, masaya 1 priz bilgisayar cep telezonu şarzı için, 2 adet mutfağa, buzdolabının prizi, klimanın prizi, yerlerine takıldı..
Buzdolabı havalandırmaları fitil ile dönüldü, en sonunda buzdolabının açılışını yaptık, çalıştırdık, yeni "Buses" marka buzdolabı, çift kapılı 96 + 40 litre donduruculu bölümlü, 47 x 50 x 130 cm boyutlarında, çalışmaya 6.2 amp ile başladı, 15 dakika ( kademe 2 ) sonra termostad attı stan-by yaptı, bu gece buzdolabını çalışır vaziyette bıraktım, sabaha kadar çalışsın görelim...