Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 471
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,995
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Atilla,tekrar 'helal olsun' diyorum ;D

Etiketler

teşekkürler, yücel abi, bu kalfalık dönemi .....

Atilla bey,

Solarlarınız çok şık duruyor.

Yana takmış olduğunuz camın ölçüsü nedir?

Kolay gelsin..

Gökhan, wc-banyo havalandırma ve aydınlık camı 50 x 28 cm....

Atilla abi kolay gelsin, yaptıkların çok güzel olmuş :smiley:

kolay gelsin Atilla Bey
Simfer bz 2501 için satiş sitelerinde 49.5 cm verisi var. genişliğini ölçme imkanınız oldu mu? kapak 90 derece açıkken genişlik ne kadar oluyor. bir de kondensesi dolabın arkasında telli radyatör şeklinde mi yoksa yan duvarların içine mi gizlenmiş?
Benim de 50 cm genişliğinde dolabın içine sığacak bir buzdolabına ihtiyacım var.

Haşmet teşekkürler...

İlhan abi, teşekkürler..

Ergun bey, teşekkürler...Buzdolabı bu aşamada bana gerekli olmadığı için ambalajında duruyor, açdığım zaman fotoğrafları ile detaylı ölçülerini yazarım....

Bu gün, pazar olması nedeni ile gürültü yapmamak için işe geç başladım, ilk önce güneş panellerinin solar regülatör bağlantılarını ve akü bağlantısını yapıp, sistemi çalışır hale getirdim, bundan sonra el aletleri için evden elektrik almama gerek kalmayacak, tüm iş aracın güneş panellerinden elde edilen elektrikle, yapılacak, elektrik masrafı olmayacak...
Sonra banyo havalandırma camının iç ahşap çerçevesini yaptım, aracın içi gri-beyaz olacağı için çerçeveyi camın siyah alüminyum çerçevesine uydurmak için siyaha boyadım...
Daha sonra araç dışında duş alabilmek için banyo bölümüne dışarıdan ulaşılan bir kapak montajladım.....

20120408_181725.gif

20120408_181657.gif

20120408_181427.gif

Atilla abi merhaba duş kapağı montajında kullandığınız sızdırmazlık ve yapıştırıcı ürünün adı nedir resmini koyarmısın.

kolay gelsin.

Ergun' Alıntı:
kolay gelsin Atilla Bey
Simfer bz 2501 için satiş sitelerinde 49.5 cm verisi var. genişliğini ölçme imkanınız oldu mu? kapak 90 derece açıkken genişlik ne kadar oluyor. bir de kondensesi dolabın arkasında telli radyatör şeklinde mi yoksa yan duvarların içine mi gizlenmiş?
Benim de 50 cm genişliğinde dolabın içine sığacak bir buzdolabına ihtiyacım var.
Müsadenizle bunu cevaplayım, bu dolapta kondanser dolabın yan sağ ve sol duvarları içinde ve ön kısıma yakındır, yani havalandırmanız gereken yerler dolabın her iki yanı, bence 50cm boşluk yetersiz kalacaktır.

Coşkun, mastik olarak "Dayson" kullanıyorum, google'da dayson mastik diye arat hemen göreceksin...

Sayın aka, buzdolabı kapalı bir hücreye konulmayacak, buzdolabının sağ, sol ve ön cephesi, açık olarak mutfak tezgahının altına ve tam kayar kapı ağzına yerleştirilecek, konunun 4.üncü sayfasındaki iç dizayn planına bakarsanız, bu zaten orada açıkca görünüyor..

Atilla bey dolabı açmadığınızı söylediğiniz için ben sadece arkadaşın sorusunu cevapladım, açık söyleyim siz bu kadar detay düşündükten sonra dolaba çözüm bulamamanız aklımdan bile geçmez.

Bu gün, tavan ve duvar kaplamalarını yine bilgisayarlı kesimde kestirdim, tavandan izolasyona başlayarak iç kaplamaları yine tek bir çivi ve vida kullanmadan, mastik ile yapıştırmaya başladım, çonrada çepe çevre mastikleyip, destekler takıp kurumaya bırakdım, yarın sabaha taş gibi olur.....İzolasyonu bölüm bölüm yapacağım, hava yağışlı olduğu için cam yününü yapıştırdığım bantlar ağırlıkdan atıyor, parça parça kaplamayı tamamlayacağım...

20120410_152706.gif

20120410_152728.gif

20120410_161756.gif

20120410_161823.gif

Kolay gelsin Atilla abi,
Çok güzel gidiyor demek, bu işin Piri için, az gelir. Ellerine sağlık.
Ruhsat konusundaki bilgiler için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri