Turgay bey araç bakımda oldugu için net ölçüleri daha sonra verebilirim, işler çok yogun oldugu için gidip alamıyorum.kısmet ise salı günü alabilecem o zaman bilgileri paylaşacağım.İlginize teşekkürler.TUGAY58' Alıntı:Turan bey Kemal abinin dediği gibi bu aracın iç ölcülerini net yazarmısın mesala buzdolabının altına arka teker davlumbazı gelmiyormu yatağın altındamı hatırladığım kadarı ile banyoya rastlıyo yazmışınız arka kapı ile arka teker davlumbaz arası kac cm ? arka teker davlumbaz uzunluğu kac cm ?o sanırım 90 diye biliyorum ama siz yinede ölcün davlumbazın yüksekliği kac cm ? ve iki davlumbaz arası kac cm ? bunları verirseniz daha bi sağlıklı bilgi alırsınız sanıyorum arkadaşladan.
Turan Abi benim araç bakımdan çıktıktan sonra bile bir dolu ufak tefek problem çıktı.Aracı alınca mutlaka biraz şehir içinde kullanmanı tavsiye ediyorum servisten alınca sildikleri arızalar bazen biraz kilometre yapınca ortaya çıkıyor bir de ben birmod a gitmeme reğmen kendimi zor ifade ettim.Zira adamların kafasında araçlar ticari sahipleri de tüccar olduğundan bazı ağrızaları yokmuş gibi bakıyorlar idare eder o abi diyebiliyorlar.Çünkü bu araçları söförler kullanıyor geneldeTuran YUCEL' Alıntı:Turgay bey araç bakımda oldugu için net ölçüleri daha sonra verebilirim, işler çok yogun oldugu için gidip alamıyorum.kısmet ise salı günü alabilecem o zaman bilgileri paylaşacağım.İlginize teşekkürler.
SEVGİ VE SAYĞILARIMLA
Turan YUCEL.
Elimden gelenin en iyisini almaya çalışacağım sağolun çok teşekkür ederim.gez-bil' Alıntı:Merhaba Turan bey. doğru olan malzemeleri alarak işe başlamak işin en doğrusu . başlanmış iş yarı olandır . kolaylıklar diliyorum.