Turan YUCEL
0 538 812 84 48
Turgay58 teşekkür ederim ,daha eksikler çok temin etmekle meşkullüm.
Selamlar ,Saygılar.
Turan YUCEL
Selamlar ,Saygılar.
Turan YUCEL
Süleyman bey çok teşekkür ederim, ben malzemeleri yurt dışından arkadaşım aracılığı ile aldım Türkiye teslim fiyatı toplam 1300€ gibi oldu.Ama Türkiye,de 1450€ civarı olur sanıyorum.carpediem69' Alıntı:En kısa zamanda gönlünüzdeki karavanı toparlamanızı dilerim.....Malzemelerin tedarik yerleri ve fiyat bilgisini paylaşmanız mümkünmü?
Klaın sağlıcakla
Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;DTuran YUCEL' Alıntı:Sevgili dostlar, 13m3 aracımın içini kendime göre dizayn ettim. eleştirilerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum.masa ve oturma grubu yandan açıldığında 110 x 180 cm yatak oluyor. olumulu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
TURAN YÜCEL 05053319093
umut7105' Alıntı:Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;D
Ağabey çok haklısın ben kabin saçına kadar aldım 10 cm lik farkı koltuk dönme payı olarak hesapladım, hafta sonu saç çıkacak koltuk döndüğü zaman masa 10 cm daha büyüye bilir galiba.airboat' Alıntı:Dukatolar,12,8m3 yuvarlak olarak 13m3 tür.PSA kasalarda sürücü kabinine kadar olan ölçü 360cmdir,eski kasalarda.Yenilerde değişik mi bilmiyorum?
Kısmet olursa hafta sonu başlayacağım.Allah bilir ne zaman biter hızlı olur işallah. çok teşekkür ederim.zentoz' Alıntı:Yavaş yavaş malzemelerde gelmeye başladığına göre hızlanıcak mıyız? Buzdolabı havalandırmasının kış kapağı ile gelmesi güzel olmuş. Hayırlı olsun...
Burak hayırlısı olsun herkes için güç olmasında yavaş olsun sorunsuz ,kazasız,belasız güzel bir şekilde olsun.Goldwingerr' Alıntı:Turan abi ben de senin gibi benim karavanin da ne zaman biteceğini merak ediyorum.İnşallah sağlikla hemen bitirip yollarda görüşürüz kolay gelsin
Cam 120 tl İzmir,den tente 1100 tl İstanbuldanumut7105' Alıntı:Abi pencereyi ve tenteyi nereden kaça aldın?