Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,579

Etiketler
En kısa zamanda gönlünüzdeki karavanı toparlamanızı dilerim.....Malzemelerin tedarik yerleri ve fiyat bilgisini paylaşmanız mümkünmü?
Klaın sağlıcakla

carpediem69' Alıntı:
En kısa zamanda gönlünüzdeki karavanı toparlamanızı dilerim.....Malzemelerin tedarik yerleri ve fiyat bilgisini paylaşmanız mümkünmü?
Klaın sağlıcakla
Süleyman bey çok teşekkür ederim, ben malzemeleri yurt dışından arkadaşım aracılığı ile aldım Türkiye teslim fiyatı toplam 1300€ gibi oldu.Ama Türkiye,de 1450€ civarı olur sanıyorum.

Selamlar. Turan YUCEL

Turan YUCEL' Alıntı:
Sevgili dostlar, 13m3 aracımın içini kendime göre dizayn ettim. eleştirilerinizi ve görüşlerinizi almak istiyorum.masa ve oturma grubu yandan açıldığında 110 x 180 cm yatak oluyor. olumulu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
TURAN YÜCEL 05053319093
Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;D

umut7105' Alıntı:
Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok önemsiyorum.Bildiğim kadarıyla 13 m3 ile sitede teksin.Yanılıyor da olabilirim,ama seni sıkı şekilde takipteyim ;D

Dukatolar,12,8m3 yuvarlak olarak 13m3 tür.PSA kasalarda sürücü kabinine kadar olan ölçü 360cmdir,eski kasalarda.Yenilerde değişik mi bilmiyorum?

airboat' Alıntı:
Dukatolar,12,8m3 yuvarlak olarak 13m3 tür.PSA kasalarda sürücü kabinine kadar olan ölçü 360cmdir,eski kasalarda.Yenilerde değişik mi bilmiyorum?
Ağabey çok haklısın ben kabin saçına kadar aldım 10 cm lik farkı koltuk dönme payı olarak hesapladım, hafta sonu saç çıkacak koltuk döndüğü zaman masa 10 cm daha büyüye bilir galiba.:smiley:
SAYGILAR.
Turan YUCEL.

zentoz' Alıntı:
Yavaş yavaş malzemelerde gelmeye başladığına göre hızlanıcak mıyız? Buzdolabı havalandırmasının kış kapağı ile gelmesi güzel olmuş. Hayırlı olsun...
Kısmet olursa hafta sonu başlayacağım.Allah bilir ne zaman biter hızlı olur işallah. çok teşekkür ederim.

Turan abi ben de senin gibi benim karavanin da ne zaman biteceğini merak ediyorum.İnşallah sağlikla hemen bitirip yollarda görüşürüz kolay gelsin

Goldwingerr' Alıntı:
Turan abi ben de senin gibi benim karavanin da ne zaman biteceğini merak ediyorum.İnşallah sağlikla hemen bitirip yollarda görüşürüz kolay gelsin
Burak hayırlısı olsun herkes için güç olmasında yavaş olsun sorunsuz ,kazasız,belasız güzel bir şekilde olsun.

Sevgiler Saygılar.

Turan YUCEL.

Pazartesi günü banyo penceresi için sipariş verdiğim (GEZGİN ADNAN AĞABEYİN ) banyo penceresinin aynısı da geldi.Tente siparişini de verdi salı günü gelecek ,sonrası da malum yapın aşaması başlayacak.

Turan YUCEL.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri