Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Turan YUCEL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,467
Aracımın ufak tefek bakımlarını bu hafta sonu yaptırdıktan sonra plan,nı çizip sizlerle paylaşacağım . siz sayın arkadaşlarda hazır plan var,mı bana önere bilir,misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.

Etiketler
Levent bey( buralpdi ) sohunda sizlere katılacağım sizlerden çok etkilenmiştim ilk tanışmamızda. Atilla abi den çok görüştüm ama sizinle kısmet olmadı görüşmek bundan sonra olacak işallah ;)

Turan bey merhaba,

aracınız hayırlı olsun, karavan dönüşümünde başarılar ve bol yıldızlı PASHA olmasını dilerim. Selamlar.

Turan YUCEL' Alıntı:
Aracımın ufak tefek bakımlarını bu hafta sonu yaptırdıktan sonra plan,nı çizip sizlerle paylaşacağım . siz sayın arkadaşlarda hazır plan var,mı bana önere bilir,misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.

Aracınıza başladığınız da; GEZENBİLİR Stıkırıda benden olsun.
Lütfen Adres ve telefon bildiriniz.
Başarılar dilerim.

Bence siz bi plan oluşturun veya aracınıza benzer araç yapan usta Abilerin sayfalarına bakın onlardan beğendiğiniz bir planı burda paylaşırsanız Bilgelerim ( Bu işin üstat,ları ) sizi daha az keşkeye doğru yönlendireceklerdir keşke diyorum anladığım kadarı ile bu karavan işinde her ne olursa olsun 4 / 8 ,lik oldu benim karavan diyen,ler 3,5 ay sonra muhakkak bi keşke yaşıyo keşke demem bundandır Allah hepimizi cok keşkelerden korusun amin..

Turan YUCEL' Alıntı:
Levent bey( buralpdi ) sohunda sizlere katılacağım sizlerden çok etkilenmiştim ilk tanışmamızda. Atilla abi den çok görüştüm ama sizinle kısmet olmadı görüşmek bundan sonra olacak işallah ;)

başlanmış iş bitmiş iş'dir, aracınızı alarak siz yolun yarısını tamamladınız bundan sonrası er veya geç tamamlanır, karavan yolda dizilir hem gezin hem yapın, görüşmek üzere selamlar

TUGAY58' Alıntı:
Bence siz bi plan oluşturun veya aracınıza benzer araç yapan usta Abilerin sayfalarına bakın onlardan beğendiğiniz bir planı burda paylaşırsanız Bilgelerim ( Bu işin üstat,ları ) sizi daha az keşkeye doğru yönlendireceklerdir keşke diyorum anladığım kadarı ile bu karavan işinde her ne olursa olsun 4 / 8 ,lik oldu benim karavan diyen,ler 3,5 ay sonra muhakkak bi keşke yaşıyo keşke demem bundandır Allah hepimizi cok keşkelerden korusun amin..

ne kadar planda yapsanız mutlaka keşkeler olacakdır, mühim olan yapacağınız karavanın size iyi hizmet edebilmesi, içinin mobilyası, donanımı, camı. markası hiç önemli değil, mühim olan siz içinde mutlu olabiliyormusunuz, gerisi teferruat, selamlar :smiley:

Levent bey çok teşekkür ederim kısmet ise başlayacağım şimdi aracın bakımların yaptırıyorum, ürün araştırması yapıyorum yarın eldasan,dan bazı ürünler bakacağım.

Sayın seyfettin hocam çok teşekkür ederim. Benim için çok büyük onurdur çok sağolun.

İş adresim:Eski büyükdere cad.behçet sk.no:6 kat.2 4. levent /İstanbul
tel. 0 505 331 90 93

Levent bey (buralpdi) daha yolun başındayım bakalım nasıl zorluklarla karşılaşaçağım .Kafamda oluşturdugum plan var sanırım onu yapacaım ama bazı degişikler olabilir sizlere uanup değerli fikirlerinizi alacağım. Görüşmek üzere.

Turgay bey elbette keşkeler olacak, insan oğlunun keşke olmadan yaşaması çok zordur. Oda arkadaşlarla buluştuğumuz zaman ortaya çıkacaktır. Hayırlısı olsun diyorum.

Turan bey; aracınız şimdiden hayırlı olsun . Başlanmış iş yarı bitmiş sayılır, imalat sürecinde size kolaylıklar diliyorum. Yeni bir Citroen' cimiz daha oldu. Bir gün bir yerlerde karşılaşmak üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR