Turan YUCEL
0 538 812 84 48
Aracımın ufak tefek bakımlarını bu hafta sonu yaptırdıktan sonra plan,nı çizip sizlerle paylaşacağım . siz sayın arkadaşlarda hazır plan var,mı bana önere bilir,misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.
Turan YUCEL' Alıntı:Aracımın ufak tefek bakımlarını bu hafta sonu yaptırdıktan sonra plan,nı çizip sizlerle paylaşacağım . siz sayın arkadaşlarda hazır plan var,mı bana önere bilir,misiniz şimdiden teşekkür ediyorum.
Turan YUCEL' Alıntı:Levent bey( buralpdi ) sohunda sizlere katılacağım sizlerden çok etkilenmiştim ilk tanışmamızda. Atilla abi den çok görüştüm ama sizinle kısmet olmadı görüşmek bundan sonra olacak işallah![]()
TUGAY58' Alıntı:Bence siz bi plan oluşturun veya aracınıza benzer araç yapan usta Abilerin sayfalarına bakın onlardan beğendiğiniz bir planı burda paylaşırsanız Bilgelerim ( Bu işin üstat,ları ) sizi daha az keşkeye doğru yönlendireceklerdir keşke diyorum anladığım kadarı ile bu karavan işinde her ne olursa olsun 4 / 8 ,lik oldu benim karavan diyen,ler 3,5 ay sonra muhakkak bi keşke yaşıyo keşke demem bundandır Allah hepimizi cok keşkelerden korusun amin..